Şimdi Ara

DYSON ELEKTRİKLİ SÜPÜRGELER HAKKINDA (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6.183
Cevap
222
Favori
1.015.938
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
7 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Acaba benim durumumda olan biri için önerebileceginiz bir model var mı? Sanırm Animal ve allergy modellerinden birini sececegim. Ancak hangisi yeterli olur?

Bir de dusundugum bir nokta daha var. Sonucta bu supurgeler yerleri supuruyor (hadi arasıra da olsa koltuk ve perdeleri de katalım) yuzde yuz hijyen yada temizlik icin sadece yerleri supurmek yetmez ki degil mi? havada ucusan birsuru partikul var. Yanlış mıyım??

Herkes bebek gelince evden kediyi gondermemi soyluyor. Ama ben tutmanın bir yolu olmalı diye dusunuyorum. Ilk aklıma gelen de iyi bir makineye yatırım yapmak oldu.

Fikirlerinize ihtiyacım var. Tesekkurler...

Orijinalden alıntı: evimicin

Cevabınız icin tesekkurler.

Acaba benim durumumda olan biri için önerebileceginiz bir model var mı? Sanırm Animal ve allergy modellerinden birini sececegim. Ancak hangisi yeterli olur?

Bir de dusundugum bir nokta daha var. Sonucta bu supurgeler yerleri supuruyor (hadi arasıra da olsa koltuk ve perdeleri de katalım) yuzde yuz hijyen yada temizlik icin sadece yerleri supurmek yetmez ki degil mi? havada ucusan birsuru partikul var. Yanlış mıyım??

Herkes bebek gelince evden kediyi gondermemi soyluyor. Ama ben tutmanın bir yolu olmalı diye dusunuyorum. Ilk aklıma gelen de iyi bir makineye yatırım yapmak oldu.

Fikirlerinize ihtiyacım var. Tesekkurler...

Yanlış bilmiyorsam dc37 nin her iki modeli hepa filtreli olarak satılıyor. Yani süpürgeden çıkan hava çok temiz. Geriye yer aparatı ile ilgili seçenek kalıyor.
    Kedi evde duracaksa dc37 animal, durmayacaksa dc37 allergy modeli alınabilir.

Ayrıca şöyle bir seçenek daha var. ( dc37 allergy için ) dc29 dB alınıp daha sonra hepa filtre alınırsa dc37 allergy modeline göre daha ucuza denk gelir.

Havada uçuşan partiküller için yapacak birşey yok. Ama evdeki tozu azaltmak için alınacak ilk şey dyson marka bir süpürge,
    Dediğiniz gibi sadece yerleri süpürmekle ev temizlenmez ve dyson bunu çözmek için çeşitli aksesuarlar üretmiş.

• quote:

Orijinalden alıntı: some_one

www.dysonservis.com yadawww.dysonmarket.com diye aksesuar yedek parca satan bir site var; buradan alis veris yapan oldumu hic? Sitede telefon numarasi filan goremedim de hic...

Her iki sitede de telefon numarası var, gözünüzden kaçmış olmalı

http://dysonservis.com/?sayfa=iletisim

www.dysonmarket.com
    dysonmarket.com Is for Sale
    http://www.dysonmarket.com/hakkimizda.asp?inf=3

• cok tesekkurler

markaponda baya indirim var dc37 animal 1600 TL diyor. bu siteye guvenilir mi? bundan daha ucuza bulacagım yere guvenilir mi?

Orijinalden alıntı: nahittr

quote:

Orijinalden alıntı: some_one

www.dysonservis.com yadawww.dysonmarket.com diye aksesuar yedek parca satan bir site var; buradan alis veris yapan oldumu hic? Sitede telefon numarasi filan goremedim de hic...

Her iki sitede de telefon numarası var, gözünüzden kaçmış olmalı

http://dysonservis.com/?sayfa=iletisim

http://www.dysonmarket.com/hakkimizda.asp?inf=3

Tekrar bakayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

cok tesekkurler

markaponda baya indirim var dc37 animal 1600 TL diyor. bu siteye guvenilir mi? bundan daha ucuza bulacagım yere guvenilir mi?

Bu konularda bilgim yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nahittr

quote:

cok tesekkurler

Bu konularda bilgim yok.

Hakman sitesinde adres olarak veriyor ise evet yoksa hayır derim.

Merhaba

Bugun enplus da dyson sordum. Iki modeli vardi dc37 animal ve dc26 city. Biri ufacik 1400 tl gibi digeri buyuk 1900 gibi. Satici bana bunlarin ayni oldugunu sadece buyuk olanin buyuk evler icin ( toz haznesi daha buyuk diye) oldugunu soyledi.

100 metrekare civari evim var ama daha onemlisi evde kedi var ve bebek bekliyoruz. Kaliteli bir supurge yatirimi yatmamizin sebebi de bu.

Saticinin soyledigi gibi iki model arasindaki tek fark buyuluk mu? Oyle ise 600 tl daha ucuza ufak ve pratik olanini almakdaha iyi. Ama bana sanki fark sadece o degil gibi geldi. Bu durumda bana onerebileceginiz model ne olabilir ?

Tesekkurler

Hayir size bilgi veren arkadas dogru fakat eksik bilgi wermis 26 city 0.1 mikrona kadar bakteri yakalayamiyor. 100.00g merkez kac kuvveti ile 0.5 mikronluk akarlari yakalarken 37 modeli 150.000g merkez kac kuvveti ile 0.1 mikronluk bakterileri yakalayabiliyor.37 modelinde cift filtre mevcut ve kullanilan motor sonrasi filtre yani bactisafe hastane filtresidir. Cityde normal yikanabilen ve mite lari tutabilen bir filtre war 37 deki cift filtreleme sistemi ile dyson daha cok bakteri yakalayabiliyor. Ewinizde hayvan besliyor iseniz 37 animal modelini almanizi fakat shaggy vb sacakli halilar evinizde mevcut ise dc 37 allergy almanizi tavsiye ederim. 37 modelini 3 bucuk yil 570 tane muhendis calismis we dyson marka olarak dunyada apple dan sonra en cok muhendisi olan markadir.

• quote:

Orijinalden alıntı: zupervisor

quote:

Orijinalden alıntı: lizge__

arkadaslar boyut olarak 37 modellerinin kutusu daha ufak ve 32lerin kutuları biraz daha büyük.. agırlıkları 10 kiloyu geçmiyor kutu ile birlikte..

yahu benim anlayamadığım bır konu va bu dysonlarla ilgili.Emiş gücü dysonda 290 w ise
    philips maratonda 440mış.Peki nasıl oluyorda tüm markararı sollayıp ince partükülleri bile yakalıyor? kafam karıştı.Makinenin emiş gücü ne kadar yüksekse o kadar ıyı temızlemezmi?

demişsiniz eda dyson cyclone patentlidir. Ayrıca dysonlar watt değil airwatt ile çalışır.. Watt sadece motor gücüdür..Cyclone lar merkez kaç kuvveti ile çalıştıgından o emiş gücü ile 500 watt ceken bi makinanın 2 katı kadar daha fazzla calısır.. Dyson cyclone(siklonlarında) tozlar bir ferrarinin 350 km hızla gitmesi kadar hızla döner buda mite akar ve bakterilerin yakalanmasını sağlar.. Tozlar siklonlardan içeri girdikçe merkez kaç kuvveti fazlalaşır. (merkez kaç kuvvetini doğa olaylarından hortuma benzetelim.. Hortumlar tozu döndürür ve havaya fırlatır.. Siklonlarda o şekildedir.. O hızda dönüp siklonların içinden geçer bizi rahatsız eden tüm tozları öldürüp haznenin dibine atar.. Diğer 2200 2500 wattlık makinaların hepsi filtresine ve watt ina güvenir. Dyson siklonlarına bu yüzden dyson daha fazla toz yakalar filtresini sadece koruma amaçlı koydugundan diger makinalar gibi zamanla emiş gücü kaybetmez...

Birkaç sorum olacaktı size,
    yurt dışından satın alınan ürünlerde dyson 5 yıllık garanti geçerli oluyor mu? servislere götürüldüğünde yurtdışından geldiği için bedeli karşılığı hizmet alınabiliyor mu?

Zupervizor yarin size firmayi arayip ogrendikten sonra donus yapacagim.

• Sevgili zupervizor
    Yurt disi garantisi Turkiyede gecerli degil.

Orijinalden alıntı: Jatha

DC 37 Allergy düşünen varsa Electroworld'de kampanya var. 1299 TL'ye düşmüş. Eğer Finansbank kredikartı da varsa %10 daha indirim yapıyor + 10 taksit. Bilginize.
    Cardfinansa %10 ekstra indirimi nereden çıkarttınız, öyle bir bilgi göremedim ben:

http://www.electroworld.com.tr/p/dyson-dc-37-allergy-elektrikli-supurge/

Ek: Electroworld Hakman satıcılar listesinde görünmesine rağmen, EW sitesinde 2 yıl tedarikçi garantisindedir diyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 18 Eylül 2012; 2:35:43 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• dc37 allergy modelini aldım. Servisten de ayrıca 75 TL ye koltuk uzeri hayvan tüylerini alan mini turbo başlık aldım. Makine süper, tozları çok iyi çekiyor dışarı da vermiyor. Ayrıca önceki dyson modelleri gürültülü geliyodu bana, bu oldukça sessiz geldi. Bakterieri öldürüyor olması güven veriyor, tavsiye ederim, kaliteli cihaz.

ek: Hala 3 tane var elinde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turuncum -- 26 Eylül 2012; 10:03:12 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncum

Sahibinden'de DC 37 yi 1.369 liraya buldum.
    Maximumun GG kampanyasıyla 100 lirasını geri alınca 1269 liraya geliyor. EW'ün dünkü fiyatından uyguna. 5 yıl garantili hem de.

ek: Hala 3 tane var elinde.

GG'da maximumun %10 kampanyasının son günü (dün) birini aldım, şuan 3 adet var.
    Fiyat 1369

izmir saturnden dyson dc32 exclusive modelını aldım 1300 tiye yanında tave hedıye ettıler,ozellıkle dyson sectık cunku evde 7aylık bebek var bı oncekı supurgemız kucuk bekolardan dı bı yandan supuruyor arkadanda toz duman atmaya baslayınca evı supurdukten sonra bırde heryerın tozunu almak gerekıyordu :) neyse urunu alıp eve geldık kutu uzerındekı guvenlık etıketı yırtıktı onemesemedım urunu bı calıstırdık denedık ertesı gun evı supurelım dedık ben yan bınadan matkap sesı gelıo sandım dıger odalara gectım ses hala var :):) dysondan geldıgını anladım soda sısesıne ufler gıbı tuhaf bıs ses gelıyor aldık urunu tekrar gıttık optımum avmdekı saturn e durumu anlattım sankı yalan soyluyormusum gıbı baktılar makına 1 kac dk calıstıktan sonra sesı cıkarmaya baslıyor, ısınınca sanırım tabe ısınana kadar o sesı cıkarana kadar bana resmen yalancı muamelesı yaptılar cok rahatsız oldum. tam o sırada makına basladı soda sısesıne ufler gıbı otmeye basladılar ozur dılemeye hemen yenısı ıle degıstırdıler eve geldık kurduk urunu 3 gun sonra bu defa yerdekı cıft kullanımlı aparattan bır tız ses bı oncekınden cok daha yuksek. aldım hemen urunu ve hedıye ettıklerı tavayı kesınlıkle ıade etmek ıstedım defolu urun sattıklarını dusundum saturn un. urunu goturduk saturn den nefret ettım, ıade alamayacaklarını soyledıler, servıse gonderebıleceklerını soyledıler cıldırdım 1300 tl verıp bunu asla kabul etmeyecegımı ılettım. bana bır ust model(!) verebıleceklerını soyledıler musterı memnunıyetı adına dc 37 orıgın modelını verdıler bende saf gıbı eger arada fıyat farkı varsa bunu odemek ıstedıgımı soyledım cunku bu ıyı nıyetlerı karsısında(!) bende ıyı nıyetlı davranmak ıstedım memnunıyetım eve gelıp urunu hıc acmadan nette arastırana kadar surdu cunku urun bır oncekı modelden sonra uretılmıs en son urundu ama bı oncekı urunden daha az ozellıge sahıptı HEPA fıltresı yoktu, o kadar para vermısım neden HAPA fıltresız alayım. HAKMANı aradım ızmır yetkılısı ıle ıletısıme gectım oyle cok bekledıgım bır destek goremedım saturn un bu yaklasımını musterı hızmetlerıne sıkayet ettım zaten bır fırmanın kalıtesı bence o fırmanın musterı hızmetlerı servısınden bellı olur. gerı donen olmadı hala... urunu alıp saturn e gıttım yenı fatura kestıklerınden kesınlıkle urunu ıade etmek ıstedıgımı ıstedım 2 saat oyaladılar benı HAKMAN hemen ıade edebılecegımı soylemıstı oysa en sonunda ıade aldılar ama bana hedıye ettıklerı tavayı ayrıca faturalandırdıklarından once onu almak ıstemedıkler bende bana zorla urun sattıklarını bu durumu gereklı mercılere tasıyacagımı ılettıkten sonra onuda aldılar elektroworldden ınternetten bı baktım dc 37 alergı 1300 fınans banka 100 tl ındırımlı :)) aldım kullanıyorum saturn den artık cok uzak duruyorum bunu heryerde belırtecegımı ıletmıstım kendılerıne ayrıca dyson un turkıye dısbrıtorunude cok pasıf buldum hıcte yardımcı olmadılar bu kadar ayyuka cıkan bır marka olarak 2 urunde bozuk cıktı b una ragmen bır adım bıle atmadan sadece yasal haklarım geregı ıade ettım onlarıde genel merkeze dyson.com uzerınden maıl atarak rahatsızlıgımı dıle getırdım. sonuc olarak dyson guzel bır urun ustun bır teknolojı kullanılmakta ben tozu bıle dyson ıle alıyorum sonra sılınce cok daha uzun sure temız kalıyor, yattıgınız yatagı fırcalı aparatı ıle muhakkak supurun yatagın o kıvrımlarının temızlendıgını o gece yattıgınızda anlayacaksınız,

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.