Şimdi Ara

Dyrus'un performansı epey düştü gibi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • ben rumble renekton shyv oynarken gördüğüm ezilmeyi geç adam feedlenmiş takım taşıyor

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

kata nida da olmaz ad nida değilse zed tf talon falan kuleye vurduğun damage boostlu olacak tri force yada lich bane olan şampiyonlar yada as boost olan şampiyonları tercih et

600 ap nidalee backdoorun kralini yapar. Sonucta duz vurus ap gore vurur kulelere. E yi bas kendine % 70 as miss gibi. Sana mi geliyolar !? R w w w w yaparak saniyesinde kacarsin lutfen bilip bilmeden yorum yapma

Beni yormadığın için teşekkürler ben de bunu diyecektim.Kat 2 skille 2 wave temizleyebiliyor ataklara eklenen ap ile kuleyi kesiyor.Nida zaten as boostlu ve pumadaki Qsu var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hearthstone:Otherside#2898 Rank:Legend
  • quote:

Orijinalden alıntı: brody-xtreme

quote:

Orijinalden alıntı: MajoooR

quote:

Orijinalden alıntı: Itzpapalotl

kata nida da olmaz ad nida değilse zed tf talon falan kuleye vurduğun damage boostlu olacak tri force yada lich bane olan şampiyonlar yada as boost olan şampiyonları tercih et

600 ap nidalee backdoorun kralini yapar. Sonucta duz vurus ap gore vurur kulelere. E yi bas kendine % 70 as miss gibi. Sana mi geliyolar !? R w w w w yaparak saniyesinde kacarsin lutfen bilip bilmeden yorum yapma

Kuleye sadece ad degeri vurur diye biliyorum.Yani ap degeri eklenmiyor kuleye yaptigin aa'lara

ekleniyor

• tf cok iyidir split konusunda soyliyim dedim.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.