Şimdi Ara

DXRACER 2016 Racing Serisi - OYUNCU SANDALYESİ (IŞIKLI) - kutu açılımı inceleme kıyaslama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
1.616
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 3-5 yıl önce aldığım klasik ofis sandalyesinin her tarafının iflas etmesi üzerine güzel uzun soluklu oturmalarda rahatsız etmeyecek kafadan 10-15 yıl götürebileceğine inandığım sandalye arayışına girdim. daha önce adore firmasının oyuncu sandalyesi sattığını duyup dikkatimi çeken ancak hiç araştırmadığım DXRACER markasına odaklandım. yurtiçi ve yurtdışı malezya tayvan dahil hemen hemen tüm videoları izledim ve DXRACER almaya karar verdim. aslında rahat olsun içinde uzanarak ayağımı masanın üstüne atim sağa sola dönebilim diye büyük boy olan king drifter modellerine bakıyordum ancak 2016 yılında adrorenin satmaya başladığı ışıklı modelin o sırt dizaynı beni benden aldı ve racing serisinin ışıklı modelini aldım. İlgilenenlere umarım yardımı olur.

MODEL NO: DXRacer DX-OHRY1-NR-1

sandalyeye bakarken masasınıda gördüm oldu olacak battı balık yan gider dedim ve masayıda aldım. Açıkçası önceki masa 70*100cm idi. ve yanları kapalı mobilya tarzında bilgisayar masasıydı yani altının temizliği ve arkasına ulaşmak çok zordu. kablolar yerde sürekli toz topluyor bu tozlar kasanın içine gidiyor vs... dx racer masası 120x100cm gibi. her ne kadar çekmecesi rafı vs olmasada kablo yönetimi sayesinde yerde hiç kablo yok yer tertemiz ve aydınlık.

MODEL NO: DXRacer DX-GD1000-NR-1

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 24 Ekim 2023; 10:45:13 >

• İnceleme için teşekkürler, sandalye değil de, masa özellikle ilgimi çekiyor. Eğimli olması süper, yazı yazarken, oyun oynarken, öteki masalar resmen adamın kolunu kesiyor.
  • vbalikci kullanıcısına yanıt
    eğimli olması benim işimi gördü gerçekten. diğer masada fare pedini masanın köşeye getiriyordum koluma batmasın diye. birde masanın sağı ve solu biraz uzantılı o da iş görüyor.
  • Led olayı nasıl bu ürünün? Şarj edip mi kullanılıyor yoksa prizdemi takılı kalıyor. Gerçi her iki türlüde saçma ama...
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    kutu içinden 20.000 mah lık power bank çıkıyor. bu pili usbden yada cep telefonu şarj aleti ile şarj ediyoruz. o 20.000mah lık power bank pilini koltuğun arkasında yuvaya yerleştirip, koltukta bulunan bir usb ucunuda pile takıyoruz. ben aldığımda hiç şarj etmedim direk taktım 2 ay götürdü. zaten powerbank olarak seyahatlere çıktığımda yanıma alıyorum onu.

ve 20.000 mah demek adama dünya turu attırır demek yani 2500mah lık bir samsungu 8 defa şarj ettirir. 1 ve 2 amperlik çıkışları da var yani ipad vs de hızlı bir şekilde şarj edebiliyor. ben şehir dışına çıkarken bunu yanıma alıyorum daha cep telefonu / ipad şarjı bitti problemim ortadan kalktı. vatanda baktım asus 10.000mah lık powerbank 100tl. yani bu ışıklı koltuğa fazladan verdiğim para, powerbank olarak da bana geri dönmüş oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 24 Ekim 2023; 10:45:45 >
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Ne kadar kullanımda 2 ay götürüyor günde kaç saat kullanıyorsun ki hocam? Hiç tüketmiyor mu bu koltuk?
  • MonacoDoom kullanıcısına yanıt
    2 ay dediğim açtım hiç kapatmadım. tüketiyor işte. ayrıca 20.000 mah diyorsun akşama kadar filim izlesen cep telefonunu 1 hafta götürür. led ışık dediğin nedir ki ne tüketecek... yanıp sönen modu var o moda aldım hem hareket oluyor hemde söndüğü zaman tasarrufta olmuş oluyor. zaten 2 haftada bir şarj edecek olsan bir anlamı olmaz. birde koltuk şarjı ile mi uğraşacaz. 20.000mah pil vatanda bile yok. adamlar koltuğun içine koymuş baboşu, 1 kere şarj et ve unut diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Adamın masa sandalye parası benim pc parası

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum selam,

Ben de bu koltuktan almak istiyorum. Sormak istedigim soru su: Sirt bolumundeki plastik sert mi? Kedim var, deforme etmesinden endiseleniyorum. Sirt bolumune tirknalarini geciremez sanirim. Alirsam, kullanmadigim zamanlarda ustune pike sererim herlade. Kedin mi var derdin var.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maximreality kullanıcısına yanıt
    evet sert plastik. ışıksız olan sert değil ama. bu ışıklıda sert dekoratif sırtlık var.
  • cabriyo kullanıcısına yanıt
    Işıksız olanının sert olmadığından emin misin? 100TL fark ile hem 20K mah batarya hem de sırt bölümü için plastik kaplama çok düşük bir fark. Ve ürün şu anda Adore' de yok. İnanılmaz değil mi? Yoksa TR' ye 3 tane gönderdiler de bitanesini sen mi kaptın? :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: maximreality

Işıksız olanının sert olmadığından emin misin? 100TL fark ile hem 20K mah batarya hem de sırt bölümü için plastik kaplama çok düşük bir fark. Ve ürün şu anda Adore' de yok. İnanılmaz değil mi? Yoksa TR' ye 3 tane gönderdiler de bitanesini sen mi kaptın? :)

ben alalı 5 ay olmuştur. öncesinde bu model yerine başka modellerede bakıyordum ancak çoğu istediğim model yada istediğim renk stokta yoktu. kendileriyle görüştüm 5 ağustos mu ne böyle bir tarih verdiler stok için. mecbur birkaç hafta bekledim, stoklara girmeden 2 hafta önce masa sandalye olarak aldım çünkü zaten alacaktım ihtiyacım vardı. masa önce geldi hazırda vardı. sonra sandalye geldi. yani kapmak için öyle kendimi zorlamadım. kendiliğinden gelişti.

normalinin arkası sert değil youtube da videoların hepsini izledim bu sandalyeyi almadan önce hatta tayland videolarının bile hepsini izlemiştim. hernekadar türkiyeye gelmesede başka markaların oyuncu sandalyelerinide izledim.

20k pil var evet. ancak bir telefoncu dediki bu piller 1-2 yıl sonra kapasitesi çok düşüyormuş. hatta marka olmayan pillerde üzerinde mesela 10.000 mah yazıyormuş fakat içinde 5000 bile yokmuş. ama bunda en az 15.000 lik kapasite vardır çünkü ipad şarj ettim bununla bir kaç kere şarj etti. neticede kapasitesinin düşmesi her pil her marka için geçerli. ne olursa olsun piyasada 150-200 liraya anca alırsın 20k neticede.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 17 Aralık 2016; 1:32:44 >

• 172 boy 72 kiloyum racing ya drifting serisi benim ölçüler için uygun gibi duruyor hem de fiyatları daha düşük ama ben king ya da sentinel serisi düşünüyorum daha geniş oturak sevdiğimden.Adore şu an indirimli olduğunu iddaa ediyor ama bana yine de çok yüksek geldi fiyatlar (gerçi ürünün fiyatı belli dolar olarak sabit 450 dolar civarı güncel kurla amerika fiyatı çünkü)Sormak istediğim siz alalı 3 sene falan olmuş memnuniyet durumunuz nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: msb_bjk

172 boy 72 kiloyum racing ya drifting serisi benim ölçüler için uygun gibi duruyor hem de fiyatları daha düşük ama ben king ya da sentinel serisi düşünüyorum daha geniş oturak sevdiğimden.Adore şu an indirimli olduğunu iddaa ediyor ama bana yine de çok yüksek geldi fiyatlar (gerçi ürünün fiyatı belli dolar olarak sabit 450 dolar civarı güncel kurla amerika fiyatı çünkü)Sormak istediğim siz alalı 3 sene falan olmuş memnuniyet durumunuz nedir?
    genel olarak memnunum. yoğun kullandım diyebilirim. koltukta soyulma kırılma konfor bozulması konfor azalması olmadı ancak sırt ve baş minderinde nedense kırmızı renkli olan suni deri tarafında pul pul dökülme var. siyah olan suni deri kısmında yok. ama bu dökülme koltukta değil destek minderlerinde sadece. bence çok mühim değil.
    .
    benimki 2016 model dxracer racing serisi. ışıklı olanı ilk çıktığında almıştım. o sırada dolar hoplamamıştı 1450ye falan almıştım. yani dolar 2,90ken 1450tl. şimdi dolar 5,50 koltuk şimdi baktım ledli olan 2400 indirimde 1555 diyor. yani fiyat iyi. düz olanlar 2000tl üstü. ledli olan sağlamsa fiyatına göre tavsiye ederim. ama ben alırkende şimdide yurtdışına kıyasla dxracer koltuklar yurtdışındaki dolar kuruna göre türkiyede daha ucuz. dışarıda daha pahalı. ve o sıralarda alternatif pek yoktu. şimdi alternatif çok yine alternatiflerede bakın derim tabi daha kaliteli ise bakın derim. açıkçası bu kaliteden daha düşüğünü uzun dönem için 1500tl altındaki fiyatlar için tavsiye etmem. ha ışıklı olması çok mu gerekli değil ama ışıklıyı alınca 20,000 mah lık pil bankası geliyor. ipad telefon şarjı için kullanılabilir üzerinde usb 2,0 ve micro usb giriş var. 20,000 lik pil alim desen zaten 150-200 lira. kalite olarak yerli üretim diyor adorenin sitesinde belki adore dxracer adına fason üretiyor ondan yurtdışından daha ucuz da olabilir. ama dxracer tayvan yada tayland markası diye biliyorum yanlış değilse. velhasıl şu anda alternatif çok hepsini kıyaslayın derim. sonra fiyatı pahalı mı ucuz mu karar verin. ha ama 100-200 liralık ofis koltuklarına göre evet epey pahalı. ki önceki koltuğum 90 liraya koçtaştan aldığım ofis koltuğu idi. dxracer alınca sokak ile otelde uyumak arasındaki fark gibi olmuştu. artık bu farka değermi değmezmi ihityacınıza ve paranıza göre siz karar verirsiniz.
    .
    adorenin yerine daha sonra gidip baktım. king sentinel gerçekten çok büyük yani 100 kilo ve üzeri olanlar için gibi tasarlanmış. king sanki boyu uzunlar için gibi göründü. yani bel desteği vs boyu 190 adam için konumlandırılıp üretildiyse 172 boyla, 190lık adama göre üretilen koltuğa oturmak konforsuz olabilir. ve belki süngeri ve yayıda kilolu adama göre üretilmiştir ve ona göre serttir. öyle olunca siz geniş olsun rahat edim diye alırken tam tersine sert ve konforsuz koltuk almış olmayın. bende büyük koltukta daha rahat ederim 78 kiloya 180boy. oranlarsak sizinle aynı sayılırım. 86 kilo ikende şimdide rahat ve büyüklüğü bana yeterli geliyor. kendim için daha büyük alsam gerçekten gereksiz olurmuş. ha formula serisi var onlar racing serisinin bir alt versiyonu gibi. 13-15 yaş için yeterli olur ama 18-20 yaş ve üstü için paranız varsa o seriyi tavsiye etmem. racing serisinin yayı ve kol ayarları ayaklığı falan daha iyi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cabriyo -- 28 Şubat 2019; 15:36:30 >

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

genel olarak memnunum. yoğun kullandım diyebilirim. koltukta soyulma kırılma konfor bozulması konfor azalması olmadı ancak sırt ve baş minderinde nedense kırmızı renkli olan suni deri tarafında pul pul dökülme var. siyah olan suni deri kısmında yok. ama bu dökülme koltukta değil destek minderlerinde sadece. bence çok mühim değil.
    .
    benimki 2016 model dxracer racing serisi. ışıklı olanı ilk çıktığında almıştım. o sırada dolar hoplamamıştı 1450ye falan almıştım. yani dolar 2,90ken 1450tl. şimdi dolar 5,50 koltuk şimdi baktım ledli olan 2400 indirimde 1555 diyor. yani fiyat iyi. düz olanlar 2000tl üstü. ledli olan sağlamsa fiyatına göre tavsiye ederim. ama ben alırkende şimdide yurtdışına kıyasla dxracer koltuklar yurtdışındaki dolar kuruna göre türkiyede daha ucuz. dışarıda daha pahalı. ve o sıralarda alternatif pek yoktu. şimdi alternatif çok yine alternatiflerede bakın derim tabi daha kaliteli ise bakın derim. açıkçası bu kaliteden daha düşüğünü uzun dönem için 1500tl altındaki fiyatlar için tavsiye etmem. ha ışıklı olması çok mu gerekli değil ama ışıklıyı alınca 20,000 mah lık pil bankası geliyor. ipad telefon şarjı için kullanılabilir üzerinde usb 2,0 ve micro usb giriş var. 20,000 lik pil alim desen zaten 150-200 lira. kalite olarak yerli üretim diyor adorenin sitesinde belki adore dxracer adına fason üretiyor ondan yurtdışından daha ucuz da olabilir. ama dxracer tayvan yada tayland markası diye biliyorum yanlış değilse. velhasıl şu anda alternatif çok hepsini kıyaslayın derim. sonra fiyatı pahalı mı ucuz mu karar verin. ha ama 100-200 liralık ofis koltuklarına göre evet epey pahalı. ki önceki koltuğum 90 liraya koçtaştan aldığım ofis koltuğu idi. dxracer alınca sokak ile otelde uyumak arasındaki fark gibi olmuştu. artık bu farka değermi değmezmi ihityacınıza ve paranıza göre siz karar verirsiniz.
    .
    adorenin yerine daha sonra gidip baktım. king sentinel gerçekten çok büyük yani 100 kilo ve üzeri olanlar için gibi tasarlanmış. king sanki boyu uzunlar için gibi göründü. yani bel desteği vs boyu 190 adam için konumlandırılıp üretildiyse 172 boyla, 190lık adama göre üretilen koltuğa oturmak konforsuz olabilir. ve belki süngeri ve yayıda kilolu adama göre üretilmiştir ve ona göre serttir. öyle olunca siz geniş olsun rahat edim diye alırken tam tersine sert ve konforsuz koltuk almış olmayın. bende büyük koltukta daha rahat ederim 78 kiloya 180boy. oranlarsak sizinle aynı sayılırım. 86 kilo ikende şimdide rahat ve büyüklüğü bana yeterli geliyor. kendim için daha büyük alsam gerçekten gereksiz olurmuş. ha formula serisi var onlar racing serisinin bir alt versiyonu gibi. 13-15 yaş için yeterli olur ama 18-20 yaş ve üstü için paranız varsa o seriyi tavsiye etmem. racing serisinin yayı ve kol ayarları ayaklığı falan daha iyi.

Alıntıları Göster
    Hocam ilgin alakan için teşekkür ediyorum gerçekten güzel açıklamışsın. Şimdi dediğin gibi racing serisi daha mantıklı geldi bana ama onlarında fiyatları nedense saçma derecede pahallı şu an king ve sentinel serileri neredeyse birebir yurtdışı birim fiyatı X dolar kuru fiyatından satılmakta iken şu racing serisi 200 300 tl daha pahallı. Neredeyse king serisi fiyatına satıyor şu an adore anlam veremedim üstelik kırmızısı da yok stoklarda

www.adoremobilya.com
    Adore DXRacer Profesyonel PC Oyun Koltuğu - DX-OH-RV001-NB-1
    https://www.adoremobilya.com/dxracer-dx-oh-rv001-nb-1-profesyonel-calisma-ve-pc-oyun-koltugu

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• msb_bjk kullanıcısına yanıt
    valla para bu yıllarda değerli. türk lireaı değer kaybetti biliyorsun. herşeyin fiyatı bizlere yüksek geliyor şu anda. bende adore çalışanı değilim. alternatif markalara da bak derim. yerli bir marka vardı türkiyede dx racerdan sonra onu görmüştüm 2016 yılında böyle dxracer tarzı oyuncu koltuğu üreten. ancak kur+kazık atma isteği dışında fiyatlarda fark varsa emin ol malzemelerde farklıdır. dışarıdan aynı görünür ama kulladıkça fark ortaya çıkar. aynı çakma lagoste nin ilk aldığında aynı orjinali gibi olup 3-5 yıkamadan sonra dağılması gibi. ama ikea mobilya gibi dışarıdan geldiği için kur arttığından 300 liralık şey 500 lira oluyorsa o zaman malzeme de 500 lük malzemedir demiyorum. o kurdan dolayı yada satıcı kazık atmak istiyordur ondan yüksektir. o zaman 300lük mala 500 vermiş olursun. yani marka modelleri incelerken malzemeleri mümkün olduğunca incelemeye çalış ki firmalar genelde ürünlerde reklam yaparken eksik olan yönlerinin özelliklerini hangi malzemeyi kullandıklarını açıklamaz yazmazlar kötü olduğu için. kullandığı malzemeyi açıklayan firma o malzemeye güveniyor yani o malzeme iyidir gibi genellemede yapabilirsin.
    .
    xdrive mış o yerli üretim olan yanlış hatırlamıyorsam. ısıtma soğutma masajlı vs varmış aşmışlar. fiyatlarda az birşey daha uygun gibi dxracer a göre. bir incele bak 2. el oyuncu koltuğu satan varsa eli ayağı düzgünse onlara da bak derim.

• quote:

Orijinalden alıntı: cabriyo

.
    .

Alıntıları Göster
    Hocam ürünlerin fiyatı belli hiç artmıyor ki dolar kuru malum yerinde durmadığı için almadıkça daha da zamlanıyor gibi geliyor. 3 4 sene önce amazon.de den kargo bedava iken yaklaşık 800 900 tl ye alınabiliyordu çok pişmanım almadığıma şahsen.Kaldı ki o zaman bile pahallı diyorduk

Xdrive da çok araştırdım hocam o da yerli malı diyor ama eli yüzü düzgün modeline 1600 tl istiyor ayıptır yani biz ne anladık bu işten indirimlerle anca 1200 1300 tl ye yakaladı aldı arkadaşım.Ben şahsen bir ürüne ihtiyacım varsa ya en iyisini alırım ya da hiç almam kafasındayım. Bu sandalyede de dxracer dünyada bir numara 3 5 sene kullanmış çok insan gördüm internette youtube da falan hala daha ilk günki gibi duruyor ürünler.. Ben şu an racing serisi almayı kafaya koydum fakat fiyatları yüksek sözde indirim var bilmiyorum hem kırmızısı yok ondan elim gitmiyor hemde 1800 1900 tl maksimum verilecek rakam olarak görüyorum şu an 2200 den satıyor adore.

2.el de baktım hocam pek ilan yok olanda 1300 1500 istiyor o kadar kullanmasına rağmen

• msb_bjk kullanıcısına yanıt
    valla tl nin değer kazanmasını bekleyeceğiz böyle ürünler almak için.
    .
    genel muhabbet olacak ama artık bu ekonomik sıkıntı herşeyi etkilediği gibi her yerde konuların bir parçası oldu. inan şu son krizden sonra yerli mallarına yöneldim telefon haziranda vestel z30 çıkacarak diye duydum bekledim. 30 ağustosta tanıtıldı kasıma kadar bekledim çıkmadı. casper üst seriside ihtiyacımı karşılamayacağından gittim samsung aldım yine. ha yerli ürünlerin çoğuda zamlandı. zamlanmayan yada az zamlanan klima ihtiyacım oldu vestel aldım mesela. ipad ihtiyacım var. 2012deki aldığım ipadi kullanıyorum. dolar uçunca vazgeçtim bekliyorum. akıllı saat alim diyordum telefonu yenileyince o da yalan oldu.
    .
    yüksek lisans konum cumhuriyet tarihi krizleri idi. 2005e kadar türkiye 16 kriz görmüş. yani 16sıda yok yabancı yatırımcı yok borç tu yok anayasa kitabı atmışta bilmemneydi değil. bu doları kontrol edenler arkasına bir bahane koyuyor döviz ile oynuyor resmen. bizde zannediyoruzki kitap attı yatırımcı kaçtı ondan oldu falan. yani 16 krizinde bizden kaynaklı bir sebepten olduğunu düşünmüyorum. ha ama krizin etkisinin büyüklüğü bize bağlı. dayanıklı olursak teğet geçer, yok hazırlıksız yakalanırsak ezer geçer.
    .
    2002den 2018 e kadar 2009u saymazsak kriz yoktu bir iki ufak hareketlenme oldu yok 15 temmuzdu bilmemneydi. iyi yönettiler. ama bu seferkini yönetemediler.
    .
    türkiye bulunduğu konum itibariyle nasıl terörsüz kalmaz ise krizsizde kalmaz. bu ikisine karşı çözüm üreten cumhuriyet tarihinde devrim yapmış olur.
    .
    ki kriz olmamasının çözümünü biliyorum. en başta yabancı sermaye almayacaksın. en kısa zamanda merkez bankasına para yatıran yabancı yatırımcının parasını faiziyle birlikte verip gönderecen. ille bankaya yatırması gereken varsa sınır koyacaksın. gittiğinde seni etkilemeyecek kadar olacak. yabancının parasına ihtiyacın olmaması içinde yaptığın işi borç alıp yapmayacaksın. paran kadar iş yapacaksın. o zaman sıkıştığında yabancıya türkiyeye para getirin bankaya koyun diye yalvarıp durmazsın. ve alacağın yapacağın işide peşin yapacaksın ki dolar artsa bile borcun olmadığından borcun artmayacak. çözümü basit. uygulaması uzun sürer ama zor değil. yabancının merkez bankası faiz hesabında 90 milyar dolar kadar parası var. bunları vadesi doldumu ufak ufak göndereceksin. kendileri topluca gidip doları hoplatmadan önce sen ufak ufak gönderecen bırak dolar artarsa artsın ama 1 kere artsın. 10 lira olsun 20 lira olsun ama 1 kere artsın. öbür türlü 90 yıldır artıyor çünkü. 1940 1usd=1tl , 2002 1usd=1,600,000. milyon kat artmış. 10 20 kat değil.
    .
    terör nasıl biter bilemem uzmanlığım değil ama heralde istihbarat ile biter. daha başlamadan bilip durdurmak gerek. eğitim yada zenginlik terörü bitirmez. örnek ingilterede ira, almanyada bader meinhof, ispanyada eta. bu ülkeler ne cahil ne de fakir. ama terör örgütleri vardı. abd de nasıl siri ye "beyaz sarayı bombalayacağım" diyeni bulup alıp götürdüler. sende en ufak istihbaratı elde ettinmi gidip tehditi bertaraf etmen gerekir.
    .
    )) velhasıl koltuğa gelecek olursak şimdilik ofis tipi şekilli birşeyler bak olmadı. bende olacaksa en iyisi olsun yada hiç olmasın mantığındayım ama tl nin değerlenmesini beklemek gerek. o da tahminim en az 3 yıl ister. 2002 krizinde 2004e kadar etkiler devam etti. 2005-2006dan sonra türkiye toparlanmaya başladı.ürünlerin çoğuda zamlandı. ha şimdi 2002deki gibi değiliz epey ürün üretiyoruz inşallah hızlı toparlarız.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.