Şimdi Ara

dxgkrnl.sys nvlddmkm.sys dxgmms1.sys hataları [ÇÖZÜLDÜ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
5.060
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Öncelikle merhaba arkadaşlar, Uzun zaman once blue screen hatası yuzunden pc yi balkondan asagı fırlatmıstım. Sonradan yeniden pc topladım tabi ki bu eski sizden biraz destek bekliyorum cunku bilgisayarımda donanımsal hata oldugunun farkındayım bunu yeni parca almadan cozmek istiyorum ve bu yuzden yardım bekliyorum bilgisayarı tarattım nod 32 ile unhack me ile fix lettim virus falan oldugunu dusunmuyorum işlemcim intel core duo biliyorum eski ama boş calısıyor dolu birsey yok sistemde yani duzgun oldugunu dusunuyorum ramlerde 2x2 ddr3 ramim var ve onlarında sorun yarattıgını dusunmuyorum herseyi boşverdim uzun zaman once oynadıgım oyunlarda suan fps sorunu alıyorum aynı sistem ile ve oynatamıyorum ekran kartımın driverları falan guncel fakat bazen bozuluyormu ne oluyor ben bilmeden youtube veya twitch de izledigim yayınları buyutunce cızırtı gelip donmaya baslıyor cift monitor kullanıyorum belki bundandır diye dusundum ama bilgisayara ne yapsam duzelmedi bu hataları bilgisayar acılmadan alıyorum belli ki buralarda sorunun nedeni. önemli bir not daha düseyim bu cızırtıları aygıt yoneticisinden ekran bagdastırıcılarını kapatıp actıgımda gectigini goruyorum. 9800 gt ekran kartım

     dxgkrnl.sys  nvlddmkm.sys dxgmms1.sys hataları [ÇÖZÜLDÜ]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutucukk -- 10 Şubat 2016; 18:38:41 >



  • ++ Yardım lütfen
  • Guys Please...
  • En son yaptığın driver yüklemesi varsa onu geri al ve farklı bir versiyonunu yükle. Olmazsa sistem geri yüklemesini dene. Olmazsa kayıt defterini onarman gerekebilir fakat elle yapman sistemini komple çökertebilir bu yüzden winthruster diye bir programı kullanabilirsi fakat zahmetli. Sfc/scannow komutunu çalıştırman ve denemen bu da zaman alabilir. Bence ilk iki adımı dene olmazsa yeniden windows kur. ( ram , hdd vs sağlam olduğunu varsayiyorum)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • A.S

    görüntüye baktım da yani google açmaya bile gerek yok.Direk ekran kartı problemi gösteriyor kendini.
    öNCE CİHAZdaki directx sürümünü kaldırıp sisteminin desteklediği en son sürümünü kurup bir dene.Eğer işe yaramazsa
    Driverlarını kaldır tamamen sistemden,güncellerini kur,olmadı format at temiz kurulum yap,o da olmadı ise kasada başka bir ekran kartı denemeni tavsiye ederim.


    bir de işletim sistemin ve sistem bileşenlerini yazar mısın?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mesuthaksoy -- 9 Şubat 2016; 23:56:54 >
  • Gencler dün bayagı arastırdım ve bu sorunu cozdum.
    Bir nedenden dolayı windows updatelerim 7 - 8 ay boyunca olmamıs ve islemci ekran kartı artık eski sistemle calıstıgı icin guncelleme gelmesi gerekiyormus dun gece 1 gb ya yakın guncelleme indirdim onun icinde bayagı bir program kurup temizledim bilgisayarı. ekran kartı driverinida silip yeniden yukledim bu sabah mavi ekran vermeden sorunsuz acıldı tesekkur ederim yorumlarınız icin. :) boyle bir hatayla karsılasan arkadaslar suan bana da danısabılırler yardımcı olurum.
    YARDIMCI SİTELER.
    https://support.microsoft.com/tr-tr/kb/179113 buradan directx guncellemesi icin.
    http://www.nvidia.com.tr/drivers/beta ekran kartı driveri icin.
    http://www.tomshardware.co.uk/answers/id-1961790/bsod-dxgkrnl-sys-dxgmms1-sys-nvlddmkm-sys.html sorunlara yardımcı sitelerden birisi.
    Birde Windows Update unutmayın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kutucukk -- 10 Şubat 2016; 18:40:19 >
  • mesajım bulunsun sitelere bakıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.