Öncelikle Mrb arkadaşlar bn yeni üye oldum bi konuda yardıma ihtiyacım war ben oyuna yeni başladım ve abyys de x3 de dwarf ım fakat class seçiminin nerden yapıldıgını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim(Quest konularını aradım ama bulamadım warsa özür dilerim...)
normalde olsa hemen Lineage2 Stratics sitesine girer bakardım yada linki verirdim ama anlayamadığım bi sebeple bi süredir giremiyorum bu siteye o yüzden sana bu linki veriyorum burda bakarsın istediğine........................ http://www.lineage2-online.com/database/en/quests/dwarf/
buradan her görevi rahatlıkla öğrenebilirsin orada yazılan görevi ister yaparsın ister en sonda yazan malzemeyi satın alabilirsin fiyatı 800k ama bence direk malzemeyi al görevler çok zor olabilir hele ki dwarf görevleri.... en az 7-8 saatini alır dwarf görevleri
ıvory towerdeki cucelerden yapılı yo iyi sanlar not: çok uzun
quote:
Orjinalden alıntı: ::eses::
Öncelikle Mrb arkadaşlar bn yeni üye oldum bi konuda yardıma ihtiyacım war ben oyuna yeni başladım ve abyys de x3 de dwarf ım fakat class seçiminin nerden yapıldıgını bulamadım yardımcı olursanız sevinirim(Quest konularını aradım ama bulamadım warsa özür dilerim...)