Şimdi Ara

Dvı HDMI Dönüştürücü (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
35
Cevap
0
Favori
3.401
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hocam bu dönüştürücü de dvi-d değil mi zaten
  • evet bendeki kabloyla aynı senin kablo.. bize vgabox yolu gözüküyo galiba
  • xcm vgabox bence şimdiden verin siparişi haftaya anca gelir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cagrimir -- 1 Ocak 2009; 21:31:52 >
  • hocam benim öyle bir niyetim yok.hdcp destekli diye o kadar para verip almışız sonra da çalıştırmıyor. nasıl iş bu anlamadım. bir nedeni olmak zorunda. sonuçta monitör hdcp destekli, burada bir problem yok. belki 18pinli bir dvi kullanmamız gerekiyordur.
  • Teknosa saticilarina inanirsan olacagi buydu hicbirsey bilmiyorlar mal satilana kadar evet var onuda desteklr bunuda destekler vs. boyuna salliyolar desteksiz. gecenlrde adamin biri psp sordu gosterdi satici bu oyunuda hediye ediyoruz dedi oyun ps3 oyunu resistance. adam aliyorum dese parayi aldiktan sonra yanlislik olmus bu oyun onun degilmis diyecekler . kan emici teknosaya kocaman bir
  • Arkadaşlar bende Samsung 2232GW monitör var.Merak ediyorum da benim monitörümün PS3 sorunsuz çalıştırması için normal bir HDMI-HDMI kablonun ucuna ''naruron'' arkadaşımızın eklediği resimdeki dönüştürücüyü kullanarak DVI bağlantısından görüntü alabilirmiyim yoksa 16 PIN li bi dönüştürücü falan mı gerekir ? Enazından bu monitörde bu dönüştürücüyü kullanan arkadaşımız veya bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.PS3 üm gelince bu kablo sorununu yaşamak istemiyorum.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilker357

Arkadaşlar bende Samsung 2232GW monitör var.Merak ediyorum da benim monitörümün PS3 sorunsuz çalıştırması için normal bir HDMI-HDMI kablonun ucuna ''naruron'' arkadaşımızın eklediği resimdeki dönüştürücüyü kullanarak DVI bağlantısından görüntü alabilirmiyim yoksa 16 PIN li bi dönüştürücü falan mı gerekir ? Enazından bu monitörde bu dönüştürücüyü kullanan arkadaşımız veya bu konuda bilgisi olan varsa ve yardımcı olursa sevinirim.PS3 üm gelince bu kablo sorununu yaşamak istemiyorum.

bendede samsung 2232bw var sadece HDMI to DVI kablosu alacaksın hiçbir problem yok canavar gibi görüntü var

• arkadaşlar hala bir gelişme yok mu bizim monitörlerde?
  • Arkadaşlar bugün aklımdaki soru işaretlerini kaldırdım.Benimle aynı monitörü kullananlar PS3 konusunda sıkıntı çekmesin.
    Benim monitörüm Samsung 2232GW ve yukarıdaki resimde gördüğünüz çeviriciyi HDMI - HDMI kablomun ucuna taktım ve görüntü alabildim.Hatta görüntü mükemmeldi
    Yani bu monitörden HDMI-HDMI kablonun ucuna taktığınız çeviriciyle görüntü alamıyorsanız sorun kesinlikle monitörden değil onu söylim.
    Bu arada kullandığım çevirici 24 PIN.Yani 16 PIN e gerek yok.
  • allah allah arkadaşlar ben gerçekten anlayamadım bu işi. monitör hdcp destekli, kullandığımız dönüştürücüde problem yok(görüntü alamayan sadece ben olsaydım belki dönüştürücüde bir problem olabilir derdim) ama yok işte yok. gerçekten çok sinir bozucu bir durum
  • arkadaşlar bizim philips monitörlerle ilgili bir gelişme var mı?
  • Bende 2232bw'den hdmi-dvi çeviricyle görüntü alamıyorum kesinlikle.Kabloyla bi alakası varmı acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: nightmareee

Bende 2232bw'den hdmi-dvi çeviricyle görüntü alamıyorum kesinlikle.Kabloyla bi alakası varmı acaba?

senin monitörünün 23" olanı var bende. Aynı sıkıntı bende de vardı HDMI kablo ve HDMI-DVI dönüştürücü le görüntü alamıyordum.
    Bir ucu HDMI diğer ucu DVI olan bir kablo aldım. şimdi sorun yok aylardır bu şekilde kullanıyorum ps3 ü.
    hatta monitörün VGA girişinden de pc ye bağladım. monitördeki tek tuşa basarak PC ve PS3 arasında geçiş yapabiliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Raskol

quote:

Orijinalden alıntı: nightmareee

Bende 2232bw'den hdmi-dvi çeviricyle görüntü alamıyorum kesinlikle.Kabloyla bi alakası varmı acaba?

senin monitörünün 23" olanı var bende. Aynı sıkıntı bende de vardı HDMI kablo ve HDMI-DVI dönüştürücü le görüntü alamıyordum.
    Bir ucu HDMI diğer ucu DVI olan bir kablo aldım. şimdi sorun yok aylardır bu şekilde kullanıyorum ps3 ü.
    hatta monitörün VGA girişinden de pc ye bağladım. monitördeki tek tuşa basarak PC ve PS3 arasında geçiş yapabiliyorum.

Bende gittim aldık hdmi-dvi kablosu gene çalışmıyor.Varmı başka bir yolu acaba?Gidip dvi-vga dönüştürücü mü almak lazım şmdide ordan denemek için?

• quote:

Orijinalden alıntı: Tremonster

allah allah arkadaşlar ben gerçekten anlayamadım bu işi. monitör hdcp destekli, kullandığımız dönüştürücüde problem yok(görüntü alamayan sadece ben olsaydım belki dönüştürücüde bir problem olabilir derdim) ama yok işte yok. gerçekten çok sinir bozucu bir durum

Hocam nasil cozdunuz problemi
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.