Şimdi Ara

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler (82. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.970
Cevap
3
Favori
227.073
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: sarpuli

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler

+1...

• arkdaslar bugun PHILIPS SPD6000BM LIGHTSCRIBE KUTUSUZ SİYAH DVD YAZICI
    aldim urun gayet guzel test sonuclarini elime medyalar gecince yollarim.acaba lightscire bos dvd icin label bulabilecegim site varmi?
    bilen varsa paylasirsa sevinirim
  • Silindi :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarpuli -- 3 Nisan 2006; 0:02:35 >
  •  Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler

benq1650 dvd writeri yeni aldım. DMS DVD-R 8X ile yazdım. Sizce bu sonuçlar nasıl.
  • quote:

Orjinalden alıntı: fortuneteller

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler

benq1650 dvd writeri yeni aldım. DMS DVD-R 8X ile yazdım. Sizce bu sonuçlar nasıl.

o pif in 14 olduğu yerlerde eğer dvd nin içindeki datayı kopyalamaya çalışırsan sürücü hız keser ama çok diil. ancak seyrederken normal bi sorun olmaz... yani sonucun ne iyi nede kötü...

• Arkadaşlar benim philips 1648 dvd writer sapıttı en son kullandıgımda gayet güzel çalışıyordu uzun zamandır kullanmıyordum bu gün 1 tane kopyalama işim oldu ama 3 tane philips dvd yaktı 2 tanesi %6 da takıldı 1 tanesi %88 de takıldı direk yakmadı ama uzun süre ilerleme olmayınca çıkarmak zorunda kaldım ve dogal olarak cd ler yandı gerçi %88 olarak çıkardıgım cd gayet normal çalıştı ama sonuçta writer da bi sorun var neden olabilir bir fikri olan var mı ?

Bir de firmware yi nerden yükleyebilirim en son yüklemem de p2.2 olmuştu şimdi yenisi var mı yada alternetif bir firmware var mı ?

İlgilenecek arkadaşlara şimdiden teşekkürler....

Firmware p2.3 yükledim bu kez %98 de takıldı ve yine yüklemeyi bitiremedi takılmadan önce tıkır tıkır diye hafif bir ses çıkardı sonra öyle kaldı ve yükleme ilerlemedi bundan önceki 3 cd de aynı şekilde ses çıktıktan sonra tıkandı ve 2 tane cd de daire şeklinde hafif bir çizilme oldugunu gördüm galiba bozuldu ne dersiniz olabilir mi ?

Açıkçası çok da üzülmem philips düşünsün yaptıgı eşşekligi nasıl olsa bu sorunu düzeltmek zorunda büyük ihtimalle deyiştirecek ama ben de bundan sonra philips marka dvd writer'ları kötüleyecegim çünkü harbiden de dandik malmış bazılarından duymuştum hemen bozuluyor sakın almayın diye ama kulak asmamıştım işte böyle oldu şimdi kulagımdan kendimi asacagım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B_O_S_S -- 5 Nisan 2006; 2:43:08 >

• B_O_S_S,
    takılma ve donma sorunları icin yabancı forumlarda nero'nun versiyonunu degistirin diyorlar... sonucta yazıcı donmaz veya takılmaz takılan ve donanlar genellikle programlar oluyor program veriyi göndermeyince yazıcıda öyle kalıyor.. bunu dikkate al.. nero'nun farklı versiyonlarını dene olmadı baska yazma programları dene...
  • eline sağlık kardeş
  • yeni aldım benq 1650 yazdığım ilk dvd DMS+R 4X yazarken de 4x ile yazdım... test sonucu 97 oldu

Genel Bilgi
    Sürücü: BENQ DVD DD DW1650
    Firmware: BCDC
    Disk tipi:: DVD+R (SONY D01)
    Seçili hız: Maksimum
    PI errors
    Maksimum: 9
    ortalama: 1.62
    Toplam: 12154
    PI failures
    Maksimum: 6
    ortalama: 0.04
    Toplam: 399
    PO failures: 0
    Jitter
    Maksimum: 9.0 %
    ortalama: 7.67 %
    Tarama İstatistikleri
    Geçen süre: 9:18
    Number of samples: 16645
    Ortalama tarama aralığı: 8.08 ECC
    Sorunlar giderildi: 0

• quote:

Orjinalden alıntı: dishchy

yeni aldım benq 1650 yazdığım ilk dvd DMS+R 4X yazarken de 4x ile yazdım... test sonucu 97 oldu

Genel Bilgi
    PI errors
    PI failures
    Jitter
    Tarama İstatistikleri

Kullandığın medya çok iyimiş hocam,
    sonuçların gerçekten güzel...

• quote:

Orjinalden alıntı: dishchy

yeni aldım benq 1650 yazdığım ilk dvd DMS+R 4X yazarken de 4x ile yazdım... test sonucu 97 oldu

Genel Bilgi
    PI errors
    PI failures
    Jitter
    Tarama İstatistikleri

Arkadaşlar birçok medya aldım. Testler geliyor yakında...

• quote:

Orjinalden alıntı: meco

B_O_S_S,
    takılma ve donma sorunları icin yabancı forumlarda nero'nun versiyonunu degistirin diyorlar... sonucta yazıcı donmaz veya takılmaz takılan ve donanlar genellikle programlar oluyor program veriyi göndermeyince yazıcıda öyle kalıyor.. bunu dikkate al.. nero'nun farklı versiyonlarını dene olmadı baska yazma programları dene...

Arkadaşım yardım etmeye çalıştığın için teşekkür ederim söyledigin şeyin dogru olma ihtimali var çünkü bende ilk 2 cd %6 yandıktan sonra Nero'nun farklı bir version'nunu Nero 7'yi kurdum sonra tekrar ayni yüklemeyi denedim fakat bu seferde %88'de kaldı firmware yükledikten sonra ki denememde de %98 de kaldı bir tuhaflık var ama nedir anlamadım dedigin gibi birde farklı bir nero tarzı programda deneyeyim olmazsa garantiye gönderecegim

Dostum cevap için tekrar teşekkürler...

• quote:

Orjinalden alıntı: okan

quote:

Orjinalden alıntı: fortuneteller

o pif in 14 olduğu yerlerde eğer dvd nin içindeki datayı kopyalamaya çalışırsan sürücü hız keser ama çok diil. ancak seyrederken normal bi sorun olmaz... yani sonucun ne iyi nede kötü...

Teşekkürler okan.
    Mutlaka bu topicte çok kez tekraralanmıştır ama topic çok uzun.

bu grafikleri ve bu değerleri nasıl yorumlayacagız? Bazı sınırlar verirseniz sevinirim.
    Yoksa sadece programının verdiği % kalite değerinin pek önemi yok gibi anladım.

• hoca ben şahsen şöle yorumluyorum. pif maksimum 10 olmalı. 10 dan sonrası bence kötü
    pie ise maksimum 50 civarı olmalı.
  • dün yazdıgım dvd sonucu... medya sarı dms+ 4x (25'lik paket 10ytl)
    ilk medya bozuk cıktı ama sonrakinlerde sorun yok...

• quote:

dün yazdıgım dvd sonucu... medya sarı dms+ 4x (25'lik paket 10ytl)

Bu medya yukarıda Benq ilede süper sonuç vermiş. Nerden buluruz onlien olarak?
  • quote:

Orjinalden alıntı: sarpuli

Bu medya yukarıda Benq ilede süper sonuç vermiş. Nerden buluruz onlien olarak?

aynı degerlerde sonuc vermeleri normal cünkü Philips ile Benq aynı gruptalar.. hatta birbirlerine flash yapıyor isteyenler o sebeple birinde iyi sonuc veren medya digerinde de iyi sonuc veriyor (tek fark nero puanlamada benq'ya hata oranı fazla bile olsa daha yüksek puan veriyo).. ama online nerden bulursun bilemiyorum ben dms dükkanından almıstım.. bilen arkadaslar varsa zaten yazarlar...

ek: dms dükkanı izmir cankaya eski itfaiye karsısında... ama diger medyalarıda denemekte fayda var...
    (dishchy asagıda kipa'da 50lik kutulu var demis bilseydim bende ordan alırdım...)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi meco -- 6 Nisan 2006; 20:09:04 >
  • quote:

dün yazdıgım dvd sonucu... medya sarı dms+ 4x (25'lik paket 10ytl)

3-4 sayfa geride bnde bu medyadan bahsettim
    yalnz bndekiler siyah dms idi
    dms olmasına rağmen sony kodlu ve cidden kaliteli

• Ben Kipa dan rastgele almıştım. 50 lik kutu 19 yada 24 ytl idi çok hatırlamıyorum. Benim ki de sarı olanlardan....
  •  Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler

Arkadaşlar ben alttaki sayfadan firmware update yaptım dvd-rw'lerime neroda bu şekilde görünüyor sizce bir sorun varmı?
    http://tdb.rpc1.org/#GSA4080N

• 
Sayfa: önceki 8081828384
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.