Şimdi Ara

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler (137. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.970
Cevap
3
Favori
226.471
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

estagfurullah, INFOME olacagini tahmin etmezdim acikcasi Philips, tayvandaki tum ureticilere calisiyor anlasilan MCSE'ye gore ne 1.37'de ne de 1.41'de INFOME R30 tanimli, gercekten de tanimli degilse 4x'te yazmanin nedeni budur (tabi diger 16x medyalari 16x'te yazdirabildigini varsayarak). ilginc olani ise INFOME R20'nin 16x icin de desteklendigi MCSE'ye gore, ki bu kod 4x ve 8x medyalar icin. burada R20 ve bir tane R30 testi buldum, yine de sana tavsiyem yukarida belirttigim medyalardan almaktir.

bu arada bir guncelleme EEPROM Utility v3.7.2 - link. nedeni, v3.7.1 ile kullanilan "Reset Learnt Media" fonkisyonu Lite-On 16W1P ve DW1680'lerde bazi degiskenleri de sildigidir. v3.7.2'de bu durum ortadan kaldirilimistir (kaynak).

• teşekkürler bundan sonra yukardaki medya markalardan alırım. selam.
  • Ben sürekli olarak CD için DMS Professional kullanıyordum fakat aldığım yere gittiğimde artık bu modelin üretilmediğini ve malesef ellerinde kalmadığını söylediler.. Bende DVD'si çok kaliteli olan Verbatim CD'lerden aldım..Daha önce Verbatim CD kullanmış olanlar varsa,bunun kalitesi hakkında biraz bilgi verebilirler mi? Eğer DVD'si kadar kaliteli değilse başka bi model önerebilir misiniz?
  • quote:

Orjinalden alıntı: furkanboz

Ben sürekli olarak CD için DMS Professional kullanıyordum fakat aldığım yere gittiğimde artık bu modelin üretilmediğini ve malesef ellerinde kalmadığını söylediler.. Bende DVD'si çok kaliteli olan Verbatim CD'lerden aldım..Daha önce Verbatim CD kullanmış olanlar varsa,bunun kalitesi hakkında biraz bilgi verebilirler mi? Eğer DVD'si kadar kaliteli değilse başka bi model önerebilir misiniz?

Bu 46 sayfanın yarısından fazlası Verbatim'den bahsediyor zaten. Ayrıntılı bilgiler için 40, 41 ve 42. sayfalara bir gözat.
  •  Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler

Bu neden böyle çıktı anlamadım. 12X'te Benq'da yazdırdımm. İçinde mp3, birkaç video ve döküman var.

Teknosa'dan aldım direk en üsttekini test amaçlı yazdırdım. Acaba en üstte olduğu için mi böyle oldu?

Medya, CMC üretimi MCC004. Reorder 43500.

Bu arada, bu 8 Pi-F değeri, %2'lik kısımda oldu. Daha sonra hiç artmadı. Yani ilk 2 yeşil çizgi oluşurken oldu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeE -- 5 Haziran 2007; 23:46:05 >
  • @ MeE

kalite testini 12x'te yapmana ragmen gayet iyi bir sonuc karsilastirma acisindan Nero CD-DVD Speed 4.7.5.0'i yuklemeni ve kalite testini 8x'te yapmani oneririm. bunun disinda tek yuksek degerli cizgileri de onemsememek gerek, sorun kumelesmis halde olduklari zamandir. 6 ve 8 pif cizgilerini yoksayacak oldugumuz zaman geriye mukemmel bir sonuc kaliyor, BenQ icin max. 4 pif ki o da bir yerde. Benchmark testinde de sorun yoksa mukemmele yakin bir yazim olmus derim . bir de medyalarin ortasindaki seri no.yu da bizimle paylasabilir misin, PAPA ile baslayan.

• arkadaşlar kusura bakmayın ben çok takip edemedim ama LG ile en iyi performans veren boş dvd hangisidir.yeni bir arşiv hazırlığındayımda sorun olmasını pek istemiyorum.bildiğim kadarıyla LG de bu tip testler yapılamıyor.LG kullanan arkadaş varsa rica etsem beni bilgilendirebilirmi?teşekkürler...
  • quote:

Orjinalden alıntı: DJouneyt

@ MeE

kalite testini 12x'te yapmana ragmen gayet iyi bir sonuc karsilastirma acisindan Nero CD-DVD Speed 4.7.5.0'i yuklemeni ve kalite testini 8x'te yapmani oneririm. bunun disinda tek yuksek degerli cizgileri de onemsememek gerek, sorun kumelesmis halde olduklari zamandir. 6 ve 8 pif cizgilerini yoksayacak oldugumuz zaman geriye mukemmel bir sonuc kaliyor, BenQ icin max. 4 pif ki o da bir yerde. Benchmark testinde de sorun yoksa mukemmele yakin bir yazim olmus derim . bir de medyalarin ortasindaki seri no.yu da bizimle paylasabilir misin, PAPA ile baslayan.

Kusura bakma ya, okuyamadım. Yani seçemiyorum. Fakat PAPA ile başladığı kesin.

• quote:

Orjinalden alıntı: metafiz

arkadaşlar kusura bakmayın ben çok takip edemedim ama LG ile en iyi performans veren boş dvd hangisidir.yeni bir arşiv hazırlığındayımda sorun olmasını pek istemiyorum.bildiğim kadarıyla LG de bu tip testler yapılamıyor.LG kullanan arkadaş varsa rica etsem beni bilgilendirebilirmi?teşekkürler...

mcc004 kodlu hyundai ve verbatim ler genel olarak lg de guzel sonuclar elde ediyorlar.Tabi testler baska yazicilarla yapiliyor.Lg ile yazdirilip baska writerda test ediliyor.
  • teşekkür ederim bende umudu kesmiştim cevap veren çıkmıyor diye :D kolay gelsin
  • ne
  • İyi günler arkadaşlar... Benim Benq DW1650'ye X-Flash edilmiş cihazım arızalandı ve garantiye gönderdim. Bana geriye SPD2412BM ürününden göndermişler. 18X DVD yazabiliyormuş bu ürün ama hakkında internette dahi pek bir bilgi bulamadım. Sizce nasıl bir üründür?
  • TEŞEKKÜR EDERİM
  • arkkadaş sen benla dalgamı geçiyosun
  • Ya ben de onu sorucaktım şimdi dvd rw alıcam ama ne alıcaama bi türlü karar veremedim... Phılıps spd2412bm fiyatı makul ama hakkında iyi yorumlar okumadım pek... Nec 7170a konusunda da kararsızım siz ne dersiniz yardımcı olabilir misiniz lütfen...?
  • NERO CDSpeed 4.7.7

http://rapidshara.com/files/41406263/CDSpeed_4.7.7.rar.html
    ......................e yap
  • Yuden 003 kodlu boş dvd leri nerden bulabilirim(veya bulabilir miyim) arkadaşlar?Bıktım MMC 004 lerle cebelleşmekten.Maksat değişiklik olsun.Bir de MMC 003 kodlu DMS leri nerden anlayabiliyoruz?Fiyat ne durumda?
  • mcc 003 kodlu dms ler dms dvd+r 8x professional olarak etiketlenen ürünler.U
    zun suredir almadım ama Ankarada Beştaş da vardı en son
  • quote:

Orjinalden alıntı: orgasmico

mcc 003 kodlu dms ler dms dvd+r 8x professional olarak etiketlenen ürünler.U
    zun suredir almadım ama Ankarada Beştaş da vardı en son

Teşekkürler.Maxell lerden falan çıkmaz mı yuden kodlu?

Bi tane de scan koyalım.Lite-on LH-20A1P ile Verbatim medyaya yazdırdım.En son çıkan bi modlu firmware yüklü.Verbatimler de baya iyi çıktı.Bi kutu daha var ama onlar çok rezil.Elimde bir de Benq 1650 var hangisini kullanayım karar veremiyorum.Benq dan bir daha bulunmaz heralde onu bir kenara koyarım olmazsa acil durumlar için

Dvd Yazıcı Ve Boş Medya Sorunlarına Son, bilimsel test yöntemi ve önemli bilgiler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi m134 -- 13 Temmuz 2007; 13:30:51 >

• m134 umarım smartburn kullanıyorsundur.Kalite çok güzel bu arada.Ritek f1 kodlu memorex ler dvd-r 16x ler çok iyi bu arada
  • 
Sayfa: önceki 135136137138139
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.