beyler acil dvd writer tavsiye istiyorum sorunsuz hızlı ..... 16x16x olcak ....
asussss
philips - nec veya asus bu 3 writer dan hangisi ....
asus
Nec ! Kesinlikle heralde bi 6 aydır araştırıyorumdur. (istemedende olsa) Alamadım gitti. Nec 4551A mode li var hem şu cd üzerine de yazma teknolojisi var Ocak pcnet te Editörün seçimi. fiyatıda 100 ytl ye yakın.
philipsin yanından geçme ben kullanıyorum berbat okumada da yazmada da berbat. şu anki yaptığım testler arasında kesinlikle nec önde gidiyor. asus, philips, lg ve nec arasındaki testlerimde nec birinci bilgine.
ben lg al derim. nec, lg, pioneer 3 ünü de kullanıyorum. en iyi hata düzeltme performansı lg de. diğerlerinin okumadığı bütün çizik cd, dvd leri lg okuyo.
Geçen Toshiba buldum düşünmeden aldım ve memnunum +- ne bulursa yazar
Nie philips den uzak dur diyosun ben kullanıyorum şu ana kadar hiç bi problem yok
herkes kendi kullandığını söylüyor. üçünüde al diyeceğim ama yüzsüzlük olur
samsung kullanıyorum ama gercekten pismanım almak isteyen uzak dursun !
kesinlikle nec 3350 modelini bile alabilirsin para durumun çok fazla yoksa
asus tan şaşma
asus
kesinlikle nec almalısın. 2 farklı lg kullandım 2sinde de problem çıktı. gerçi garantiden yenisiyle değiştirdiler ama olsun. onunla uğraşacağına nec al başın ağrımasın.
arkadaşlar ben uzun zaman sonra ilk defa LG dışında bir optik sürücü aldım pişman oldum
ASUS aldım cihaz USB den yazım yapamadı
LG aldım sorn yok
8X4X32 LG halen sorunsuz çalışıyor zamanında indirimli KDV ödemeden 220 $ a aldım bu cihazı bilginize