Şimdi Ara

DVD writer sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ARKADAŞLR BANA Bİ YARDIM EDİN YA-YENİ ALDIGIM SAMSUNG MARKA 16X DVD WRİTERIM GÜL GİBİ ÇALIŞIYODU.Bİ GÜN ANİDEN VERİ AKTARIM HIZI 1,5X E DÜŞTÜ.ŞİMDİ DE YAZIYO AMA KAÇ SAATTE SİZ TAHMİN EDİN....yA VİRÜS PROGRAMINI KAPATTIM OLMUYO-CLONE DVD VARDI ONU KALDIRDIM OLMUYO???NE OLMUŞ OLABİLİR DURDUK YERDE.İLLAH FORMAT MI ATMALIYIM YA.

• firmware yapmayı dene
  • Firmware yapmak nedir, biraz açarmısın?
  • yazılımdan kaynaklanan bi sorun olmalı bence bi format at
  • http://www.pclabs.gen.tr/yazi.asp?doc=406

edit:Optik Sürücülerde Firmware Ne İşe Yarar?

Optik sürücülerde firmware’in başlıca iki görevi vardır:

Üreticilerin kendi sürücülerini standartlaştırma çabalarının sonucu olarak destekledikleri ortamların desteğini sunmak ve hata düzeltme fonksiyonları gibi fonksiyonları barındırmak. Örneğin, farklı firmware sürümlerine sahip CD-ROM okuyucuların farklı hata düzeltme performanslarına sahip olduklarına zaman zaman şahit olmuşsuzdur.

siteden alıntıdır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi seventyseven -- 29 Aralık 2006; 20:45:08 >
  • kullandığınız boş medyaların markası nedir? orjinel mi?

bir de başka bir boş dvd takıp hızına bakın
  • 3 adet farklı dvd ile denedim-bide bu ilk zanlarda da olan bişey değil.dvd writer yaklaşık bir aylık-bir anda oluverdi bu-ilk başlarda seçtiğim yazma hızında yazıyordu-sonradan gitti??Yazılımsal bişey gibi bence de çükü hiç yazmama durumu yok-yazıyor ama 1,5 x hızlarında???
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Cd Yazma Sorunu
    10 yıl önce açıldı
    LG Cd dvd rom
    10 sa. önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Ya beyler bide harici hard disk kutusu va-ben dvd writerı söküp de oyle kullansam usb 1.0 da sizce performans alabılır mıyım 8x yazsınbana yeter
  • Beyler yok mu bi fikri olan ya-şu an format atmam olanaksız bilgisayara çizim yapılıyor.en az ıkı ay aha yogun.dvd writerı harici kutuyla externall kullanırsam(usb den) verim alabılır mıyım???
  • arkadaşım bendede aynı problemle karşılaştım..ne hikmetse windows bileşenlerinden biri veya kurulu programlardan biri dvd yazıcıyı engelliyor...ama hangisi bilemiyorum..
    sorunu format atarak cözdüm..format atmadan önce yeni dvd writera
    yeni driver yükledim ama yine işe yaramadı..tek cözüm format...
  • ya beyler benim dvderde belli bi noktadan sonra takılıyor ör;%40 a kadar yazıyo sonra %42 da takılıyor bekle bekle bi türlü yazmıyor ... ürün daha yeni aldım ??? LG marka
  • BEYLER BEN BULDUM SORUNUMUN KAYNAĞINI VE ÇÖZDÜM-BÜTÜN ARKADASLARIMIN BUNDAN FAYDALANABİLMESİ AMACIYLA YAZIYORUM BURAYA DA.ŞİMDİ BU SÜPER ZEKİ WİNDOWS İDE KANALLARINDA FAZLACA VERİ AKTARIM HATASI OLUSTUGU ZAMAN İDE KANALINI BİR DÜŞÜK HIZ DURUMUNA DÜŞÜRÜYORMUŞ.YANİ ULTRA DMA MODUNDAN PİO MODUNA DÜŞÜYO-BÖYLECE TABİ DVD WRİTER DA YAVAŞLIYO.ELLE TEKRAR ULTRA DMA YI SEÇME DURUMU DA YOK MAALESEF.BU DURUMDA DVD WRİTERINIZIN BAĞLI OLDUĞU İDE KANALINI AYGIT YÖNETİCİSİNDEN BULUP(1. İDE VEYA 2. İDE) KALDIRIYOSUNUZ.BİLGİSAYARINIZI YENİDEN BAŞLATTIGINIZDA DVD WRİTERINIZIN DRİVERLARI TEKRAR YÜKLENİYOR VE YİNE ULTRA DMA MODUNA DÖNÜYOR.BU BAŞINIZA GELSİKÇE TEKRARLYIN.AMA 1,5 X DE DE TAM 3 ADET DVD YAZDIM VALLAHA HELAL OLSUN BANA TOPLAM 4,5 SAAT SÜRDÜ:)
  • 4,5 saatmı ... iyi sabır varmış kardeş sende ...
  • Sercan sende olan sorun da oluyodu bende-primary bagla dvd writerını yani direk anakarta-hard diskten anakarta baglama.jumperı da mastera tak-bu durumda buyuk olasılıkla duzelır.Bunun dısında ide kablona bi bak-veya dma modlarına bak dedıgım gibi
  • u.p
  • dma açık mı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.