Hard diskimdeki filmlerden 1 tanesini cd ye yazarken birden nero hata verdi ve andan itibaren writer a taktığım hiçbir cd yi dvd writer ım okumaz hale geldi, işin ilginç yanıysa cd taktığım zaman okumayan ve içinden tık tık sesleri gelen writer içeriye dvd taktığım zaman çatır çatır okuyor, bana bi akıl verin lütfen hiçbir cd yi okutamıyorum çok zor durumdayım ne yapmam lazım kendi kendine birden sizce ne olmuş olabilir?
marka model söylesen daha iyi olur?
firmware yüklemek gerekebilir.
bana kalırsa artık iş görmez sen yinede bi firmware güncellemesi yap
Markası nec modeli 3540. Bana şu firmware güncellemesini nereden indireceğimi ve nasıl yapacağımı anlatırsanız çok sevinirim çok moralim bozuk çünkü :((
nec 3540 firmware diye arttır googleden bulur ama kendi sitesinden indirmeni tavsiye ederim... yapım işlemi kolay : (En azından benim bildiğim kadarıyla) yüklediğin dosya .exe olacak çift tıklayıp açacaksın,daha sonra yazıcı içinde birkaç işlem yapacak ve işlem tamamlanacak...Bu işlem sonlana kadar bilgisayarda hiçbir iş yapma ve elektirik kesintileri vs. gibi durumlarda da geri dönüşümsüz kurtarılamaz kolay gelsin
eyvallah baba saolasın umarım çözülür problemim
Firmware güncellemeside işe yaramadı uff yaa lanet alet okumuyo hala cd leri
baska makinede dene birde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme