Şimdi Ara

DVD Writer'ım CD yazıyor, DVD Yazamıyor!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Arkadaşlar çok acil bir şekilde sistemimi yedeklemem gerekiyor, zira bilgisayarım çökme sinyalleri göndermeye başladı.

Sistemimde eski bir yazılım yüklü; Roxio Easy Cd Creator 5. Bugüne dek işimi görüyordu. CD yazarken sorunum yok, ancak DVD yazmaya çalıştığımda "Sisteminizde DVD Writer yok" gibisinden bir uyarı alıyorum.

Yazılımı değiştirsem sorun çözülür mü? Önerdiğiniz, indirmesi çok uzun sürmeyecek bir CD/DVD Yazma programı var mı?

Yoksa problem DVD Writerımdan mı kaynaklanıyordur?

Acilen yardımınıza ihtiyacım var!

• Yok mu çözüm bilen?
  • Birde neroyu kur öyle dene ve kablolarını kontrol et. Gerekli ise firmwire güncellemesi yap. CD yazıp DVD yazamaması genellikle DVD-RW'nin ömrünün doldurduğuna işarettir.
  • Kablolarda sorun olsa CD de yazamaması gerekmez miydi? Hatta DVD okuyabiliyor, ama her nedense yazamıyor sadece.

Şu anda birkaç program indiriyorum. Bir de onlarla deneyeceğim.
  • Denemen gereken iki yöntem var. Başka bir yazdırma programı ve firmwire. Aynısı benim başımada geldi. Sonuçta yeni dvd-rw aldım.
  • aygıt yöneticisi değil de dvd writerın üstünde olan yazıları buraya yazar mısın?
  • WriteMaster,
    DVD Multi Recorder,
    RW DVD+R DL,
    Compact disc Rewritable (ultra speed)

bunlar yazıyor ön kısımda, kasanın içini açmak istemediğimden üstünde ne yazıyor bilemiycem şimdilik

Daha önce DVD yazıyordum, ama yazın yeni hard disk takınca kablolar arasında bir problem olmuştu. Ve Birkaç kablonun yerini değiştirmek durumunda kalmıştım d,ye hatırlıyorum.

Sanırım ondan sonra hiç DVD yaz(a)madım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Gerek kalmadı. Final Burner Pro 1.30.0.155 programını denedim, ve DVD yazabildim sonunda.

Sorun bendeki Roxio Easy Creator 5 programındaymış. Belki çok eski bir yazılım olmasından kaynaklanmıştır.

Yardımlarınız için teşekkürler ExECaLiBuR ve mesuthaksoy .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Darkness -- 5 Mart 2009; 13:48:47 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.