Bildirim
dvd-writer boş gosterme sorunu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bende de ayni writer var ve bazen oluyor. yeniden başlat bilgisayarı. çıkar başka bişeyler tak. sonra tekrar eskisini tak.
düzeliyo bende -
Çıkarıp tekrar takmak suretiyle dvdleri okutabilirsiniz. -
sorunu kökünden halletmek istiyorsan firmware yapmalısın yani sürücünün versiyonunu güncel bir sürücüyle yüklemelisin böylece okunmayan dvdleri ve sürücüdeki hataları düzeltebilirsin firmware yapmak için üreticinin sitesinden yüklemelisin
sebebi şuda olabilir dvd kod çözücüsüde kullanmak gerekebilir yani dvd hangi bölgeye aitse o bölgeye ayarlamalısın ama dikkat et sürücünün sadece 5 bölge değiştirme hakkı vardır
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sewger -- 14 Ağustos 2006; 4:21:36 > -
teşekkürler cvp lar için ama arkadaslar dvd filmleri flan degıl ornedın dvd ye yazılmış bı word dokumanına da algılamı o boş olarak algılıo yanı bunu ıade etsem herhangı bı sorun cıkartırlarmı? -
yapacagın hıcbısı yok arkadasım benım dwd ve cd wr da aynısı oldu servıse yolladım arkadasa baktırdım yapılcak bısı yokmus degısım yapıolar umarım garabntın vardır -
hp de calısıyorum dostum bılgınız olsun FATURA sı olan her urun 2YIL garantilidir ilk 30 gu ıcınde arıza cıkartan her urunude değiştirme hakkın vardır :) -
quote:
Orjinalden alıntı: caneraksu22
hp de calısıyorum dostum bılgınız olsun FATURA sı olan her urun 2YIL garantilidir ilk 30 gu ıcınde arıza cıkartan her urunude değiştirme hakkın vardır :)
ne alaka anlamadım -
yanı garanti benlegesi artık sorun degıl olmasa da oluyor
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X