Şimdi Ara

DVD WR SORUNU (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

cd wr 1 master olarak gozukuyor
    dvd wr 1 slave olarak gozukuyor

acaba bu ıkısımı cakısıyor cunku dvd wr ım cd wr gıbı calısıyor dvd okumuyor

bunlartan bırını 2 olarak nasıl yapıyorsunuz

dvd wr slave"dı master yaptım

cd wr masterdı"slave yaptım

bu seferde dvd wr dvd koydum soyle bır hata verıyor

F:YANLIS ISLEV ERISILEMEZ

dvd wr slave yapsam o zamanda hıc okumuyor hata bıle vermıyor anlamadım gıttı

2 gundur ugrasuyorum ya
  • HDD ile birlikte bağlıyorsanız DVD-R'nin jumperı master'da kalsın.. Şayet DVD-R ile CD-WR'i birlikte kullanıyorsanız CD-WR'ye jumper takmayın.. Hala aynı okumama sorunu devam ediyorsa sadece DVD-R'yi jumperı master olarak HDD ile birlikle bağlayıp kullanın..
    | Core i7 4770K | MSI Z87 GD-65 Gaming | EVGA GeForce GTX 780 SuperClocked ACX Cooler| Corsair Vengeance® Pro Series 2x4GB (2400Mhz OC) | 2 x 128GB OCZ Vector Raid0 • MACH-XTREME 120GB MX-DS FUSİON + WD Caviar Black 1 TB 32 MB 7200 RPM | ASUS VG248 24" LED 144Hz | Akasa Venom Voodoo | Zalman Z11 Plus | XFX Pro 850W XXX Edition | Creative İnspire T3130 2+1 | Razer Blackshark 2.0 Battlefield 3 Edition | Logitech G105 | Corsair M60 | Razer Battlefield 3 Scarab Mouse Pad|
  • arkadasım dedıgını yaptım hdd ve dvd r baglantıları ve cd wr +dvd wr beraber calıstırdım jumper ayarlarını dedıgın gıbıı yaptım olmadı.

topaz42"nın dedıgı gıbı sanırım teknık servıs lazım

yardımcı olan arkadaslara tesekkur edıyorum yınede konuyu kapatın modlar ve a-dmınler
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.