arkadaslar gecenlerde dvd-r min arkadaki fişlerini cektim...sonra tekrar taktım cd lerimi gayet rahat okumasına ragmen dvdlerimi okumuyor... komik olan su ki cd nin icerde olmadıgına dair herhangi bir tepki de vermiyor... surucume tıklayıp ozellikler yaptıgımda dvd nin boyutlarını belirtmiyor ve isim hanesi bos oluyor? acaba arkadaki fislerimi mi yanlıs taktım?? su an arakda bi genis bant kablo bi guc kaynagından cıkan kablo birde anakartın ustunden gelen bi kablo var(bu kablo ikiye ayrılıyor) acaba nereye takmam azım soylermisiniz?
kablodan olsa cdlerini okumaz
yarın servise goturucem baska care yok... bozuk olmadıgından eminiz yane cdleri okuduguna gore... bayaa komik bi durum yaa... kac gundur aklımı kacırıcam....
Eger dvd writerın cdsinde hardware i sisteme tanıtacak bir program var ise yüklemeni öneririm.Veya güvenli kipde sistemi açıp.Aygıt yöneticisi kısmında dvd-cdrom sürücüleri kısmından butun hepsini kaldırıp bilgisayarı baştan başlatmanı ve windowsa baştan tanıtmanı öneririm.
beyler sorun donanımsal ve dvd-r kafayı yemiş neyse yeni bi tane alcam ne onerirsiniz? 100 ytl civarı olanlardan almayı dusunuyorum... bide bunların uyumsuzluk gibi problemleri var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme