Şimdi Ara

DVD-RW 'ı okuyucu olarak kullansam olumsuz bir etkisi olurmu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
168
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • dvd yazıcı alacamda , doğal olarak dvd oyunda alırım sanırım ama yazıcıya dvd okutmanın herhangi bir zararı olurmu? sanıyorum ömrü azalır ama kesin bir bilgim yok?..

• quote:

Orjinalden alıntı: EliNTeR

dvd yazıcı alacamda , doğal olarak dvd oyunda alırım sanırım ama yazıcıya dvd okutmanın herhangi bir zararı olurmu? sanıyorum ömrü azalır ama kesin bir bilgim yok?..

usta benım bıldıgım optıgın omru kısalıyor ama en az bı 3 sene ıdare eder senı sora bıda bı 60 ytl wermenın bıseyı olmaz dıe dusunuorm
  • kullandığın her cd de ister cd yazmak isterse okutmak için olsun cd romun elektronik ömrü tabikide azalır ancak zaten cd okumak ve aynı zamanda cd yazmak amacı ile alacağın bir dvd rw ı kullanmaktan kacınacaksan kullanırken omru azalıyo diye dusuneceksen bence almasan daha iyiiii
  • yani sorun yok sağolun..
  • bişicik olmaz kullan tabikide onun için yapılmıs bu alet ömrü kısalsın gitsin neyin kısalmıyoki ama hep okutturmayacaksın herhalde oyun için alıyorsn sanal disk yaratırsın zaten cd isteyen oyunlar için
  • Yinede cd lerin temizliğine dikkat et bu konularda biraz titiz olmakta fayda var kul yapısı sonuçta daha sonra temiz kullanıldı diyede satarsın
  • ne yaparsan yap 2.el alma derim başına ne geldiği belli olmaya optik alet tavsiye etmem ztn sıfırları nerdeyse bedava verecekler
    kıy paraya sıfır al derim ben
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Harici HDD ve USB farkı nedir?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.