dvd yazıcı alacamda , doğal olarak dvd oyunda alırım sanırım ama yazıcıya dvd okutmanın herhangi bir zararı olurmu? sanıyorum ömrü azalır ama kesin bir bilgim yok?..
quote:
Orjinalden alıntı: EliNTeR
dvd yazıcı alacamda , doğal olarak dvd oyunda alırım sanırım ama yazıcıya dvd okutmanın herhangi bir zararı olurmu? sanıyorum ömrü azalır ama kesin bir bilgim yok?..
usta benım bıldıgım optıgın omru kısalıyor ama en az bı 3 sene ıdare eder senı sora bıda bı 60 ytl wermenın bıseyı olmaz dıe dusunuorm
kullandığın her cd de ister cd yazmak isterse okutmak için olsun cd romun elektronik ömrü tabikide azalır ancak zaten cd okumak ve aynı zamanda cd yazmak amacı ile alacağın bir dvd rw ı kullanmaktan kacınacaksan kullanırken omru azalıyo diye dusuneceksen bence almasan daha iyiiii
yani sorun yok sağolun..
bişicik olmaz kullan tabikide onun için yapılmıs bu alet ömrü kısalsın gitsin neyin kısalmıyoki ama hep okutturmayacaksın herhalde oyun için alıyorsn sanal disk yaratırsın zaten cd isteyen oyunlar için
Yinede cd lerin temizliğine dikkat et bu konularda biraz titiz olmakta fayda var kul yapısı sonuçta daha sonra temiz kullanıldı diyede satarsın
ne yaparsan yap 2.el alma derim başına ne geldiği belli olmaya optik alet tavsiye etmem ztn sıfırları nerdeyse bedava verecekler kıy paraya sıfır al derim ben