Şimdi Ara

dvd rom yok oyun cd ile çalışıyor yardım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.126
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • merhaba arkadaşlar. ben 1 yıl önce battlefield bad company 2 yi orjinal almıştım bir süre multiplayer oynadıktan sonra başka oyunlar oynadım vs. pcye format attım falan bad company 2 yi unuttum iyice şimdi tekrar oynamak istiyorum fakat dvd rom eskiden vardı şimdi olmadığından dolayı oyunu laptop a yükledim ordan flashla masaüstü pc ye atıcam fakat bir sorum var crack olmadığından oyun cd ile çalışıyor dvd rom olmadığından oyunu açamıcam gibi gözüküyo :/ program falan varmı bildiğiniz yardım ederseniz çok sevinirim.

• DVD Rom yoksa orjinal oyunu calıstırmanız biraz zor. Fakat şöyle bir şey deneyebilirsiniz, oyunların no-cd dosyaları olur (oyunu cdsiz yada dvd siz çalıştırmak için gerekli dosya), genelde orjinal oyun sahipleri orjinal dvd lerine zarar gelmesin yada eskimesin diye bu yöntemi kullanırlar. Bir nevi kürek. Siz bu sekilde oyunu acıp orjinal CD-Key inizle oyuna girebilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: JAX

DVD Rom yoksa orjinal oyunu calıstırmanız biraz zor. Fakat şöyle bir şey deneyebilirsiniz, oyunların no-cd dosyaları olur (oyunu cdsiz yada dvd siz çalıştırmak için gerekli dosya), genelde orjinal oyun sahipleri orjinal dvd lerine zarar gelmesin yada eskimesin diye bu yöntemi kullanırlar. Bir nevi kürek. Siz bu sekilde oyunu acıp orjinal CD-Key inizle oyuna girebilirsiniz.

dediğini yaptım. oyuna girdim fakat multiplayer'a girince bomboş server'lar yok. yeni patch yükleyim dedim oyunun klasöründeki bFBC2 update e tıkladım. dil seçeneğinden ingilizceyi seçtim next dedim. hata verdi oyunun dosyaları eksikmiş. fakat cd'de bir problem yok flashla atınca öyle oldu sanırım. netten patch'leri indirip yüklesem olur mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: prototype39

quote:

DVD Rom yoksa orjinal oyunu calıstırmanız biraz zor. Fakat şöyle bir şey deneyebilirsiniz, oyunların no-cd dosyaları olur (oyunu cdsiz yada dvd siz çalıştırmak için gerekli dosya), genelde orjinal oyun sahipleri orjinal dvd lerine zarar gelmesin yada eskimesin diye bu yöntemi kullanırlar. Bir nevi kürek. Siz bu sekilde oyunu acıp orjinal CD-Key inizle oyuna girebilirsiniz.

dediğini yaptım. oyuna girdim fakat multiplayer'a girince bomboş server'lar yok. yeni patch yükleyim dedim oyunun klasöründeki bFBC2 update e tıkladım. dil seçeneğinden ingilizceyi seçtim next dedim. hata verdi oyunun dosyaları eksikmiş. fakat cd'de bir problem yok flashla atınca öyle oldu sanırım. netten patch'leri indirip yüklesem olur mu ?

Bazı oyunlarda bu bahsettiğim yöntem sorunsuz öalışır. Fakat bazılarında sıkıntı yaratabilir. Oyun sizden orjinal cd key inizi girmenizi istemedi mi? Oyunu kurarken o key i girdiniz mi?
    Netten tüm yamaları indirip kurmanız işe yarayabilir fakat serverların boş oldugunu soyleniniz. Oyununuz güncel olmasa dahi serverları görmeniz gerekirdi diye düşünüyorum. Serverlar gözükmüyorsa demekki oyunun resmi serverina bağlanmanızda bir sorun çıkmış demek oluyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: prototype39

quote:

Bazı oyunlarda bu bahsettiğim yöntem sorunsuz öalışır. Fakat bazılarında sıkıntı yaratabilir. Oyun sizden orjinal cd key inizi girmenizi istemedi mi? Oyunu kurarken o key i girdiniz mi?
    Netten tüm yamaları indirip kurmanız işe yarayabilir fakat serverların boş oldugunu soyleniniz. Oyununuz güncel olmasa dahi serverları görmeniz gerekirdi diye düşünüyorum. Serverlar gözükmüyorsa demekki oyunun resmi serverina bağlanmanızda bir sorun çıkmış demek oluyor.

orjinal key'i girdim single sorunsuz oynuyorum dediğim gibi multiplayerda sıkıntı var. bir de netten patch indirip kurayım belki düzelir :)

• Bu sorun ben de var. İyi bir notebookum var. Ama dvd okuyucuSu yok. Steamden oyunu yükledim. oyun kuruldu açınca Dvd'yi sürücüye tak diye uyarı çıkıyor. Ne yapabilirim?
    Ayrıca modern warfare 3 almak istiyordum. Şimdi ne yapacağımı şaşırdım...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.