Şimdi Ara

dvd recorder

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
5.075
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar dvd recorder ile ilgili konular eskimiş ve kapatılmış bu yüzden yeni bir konu olarak açmakta fayda var. ayrıca kapatılan konularda son nokta konmamış.

Ben de dvd recorder almayı düşünüyorum ve sizlerin fikirleri önemli..

Dvd recorder alanlar, aldıkları cihazlar ile ilgili sorunları ve avantajlarını burada bizlerle paylaşırlarsa çok faydalı olur.

Bu konu ile ilgili araştırma yapmış arkadaşların da fikirleri çok önemli elbette.

Mesela ben şu anda teknosa'dan philips 615 modelini almayı düşünüyorum, sizler ne dersiniz?

vestel, lg, sony ve panasonic diğer alternatifler.

yorumlarınızı bekliyorum, kendim adına ve recorder almaya niyetli herkes adına................

• birden fiyatları mı düştü bu alaetlerin yoksa bana mı öyle geliyo!!!
  • teknosa da 399 ytl ye lg var dvd yazıo hdd yok. toshiba var 160 gb harddisk ve teknosa da toshiba dvd recorder ile samsung kamera birlikte alırsanız %35 indirimden yararlanıorsunuz yani toplam 1.5 milyar tutsa siz 1 milyara alıyorsunuz aslında hem kamera hem dvd kaydedici isteyenler için iyi bir fırsat
  • quote:

Orjinalden alıntı: volkanigde

teknosa da 399 ytl ye lg var dvd yazıo hdd yok. toshiba var 160 gb harddisk ve teknosa da toshiba dvd recorder ile samsung kamera birlikte alırsanız %35 indirimden yararlanıorsunuz yani toplam 1.5 milyar tutsa siz 1 milyara alıyorsunuz aslında hem kamera hem dvd kaydedici isteyenler için iyi bir fırsat

volkannigde arkadasımızın dedigi dogru ama kampanya hala devam ediyo mu bilmiyorum bi arastır

• quote:

Orjinalden alıntı: hightowerfrl

birden fiyatları mı düştü bu alaetlerin yoksa bana mı öyle geliyo!!!

Evet,bu aletlerin fiyatları birden düştü.Buna bende şaşırdım.Hatta bende alsammı acaba yoksa daha düşermi diye düşünür oldum...Acaba alıp geçsemmi bi tane....
  • Vestel ve Beko marka DVD Recorderların fiyatları düşük ama çekim kalitesi de düşükmüş, Panasonic ve Sony'den şaşmamak gerek
  • Ya iyide panasonic ve sony dünyanın parası.... Beklemek en uygunu, belki onlarda düşer... Beklemeye devam.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARKADASLAR EGER DVD RECORDER ALMAYI DUSUNUYORSANIZ ben hem satıcı hemde kullanıcıyım otekı markalara gore fıatı kullanım kolaylıgı ve performansı bakımından PANASONICIN DMR S10 yada DMREH50 modelını tercıh edın derım

DMRS10 sadece bos dıske kayıt yapar 599ytl 12 taksıt

DMR EH50 80GBB HARDDISC ve bos dısce kayıt yapar fıatıda 999ytl 12 taksıt

butun herkese selamlar plazma lcd tuplu tv ve arka projeksıyon tv almayı dusunup arastıranlarıda LCD MI DLP TV mı bolumune beklıyorum

SAYGILAR
  • Gittikçe düşüyo,azıcık daha düşsünde alayım bi tane.... Bu arada Panasonic dmr s10 güzel görünüyo... Bi araştıralım şunu....
  • bende 1 haftadır sadece DVD kaydedici araştırıyorum, hatta DVD lerele yatıp, DVD lerle kalkıyorum :) fiyatlar birbirne benzesede aynı marka içinde dahi büyük farklılar olabiliyo.

Naçizene tavsiyem, önce kendi önceliklerini belirlemeniz. Örneğin divx li istiyosanız vestel kaydedici en iyisi. yine divx istiyosanız, sony nin her türlüsünden uzak durmakta fayda var. LG de ürün çeşitliği çok yok. Arçelikiğin HDD li ve HDD siz 2 ürünü var. Pioneer in ürünleride ii duruyo ama fiatları sony ile hemen hemen aynı.

Fiyatlar ve modeller aşagıdaki 4 temel özellik üzerine şekilleniyo:
    DV giriş
    +R -R
    harddisk
    divx

cihaz almadan önce mutlaka kendiniz inceleseniz iyi olur, satıcıların çoğu bilmiyor hatta yanlış yönlendirebiliyor. (Bana büyük bir sony mağazası 510'da ilink var demişti.) Örneğin sony 210'da ilink olmasına karşın, 510 gibi 80 GB HDD ye sahip ve 1000 YTL lik bir cihazda yok.

Cihaz alırken, kobay kullanıcı olabileceğimizi unutmayalım. Çünkü tüm cihazlar yeni ve özellikle harddiskli olan modeller çok hassas. Hem sony hemde philips in kullanma klavuzlarında tekrar tekrar alete karşı çok nazik devranılması gerektiği anlatılmış.

nakit alımlarda %10 - %12 indirim yapıyorlar. Philipsler şimdilik bimeks de fiyatları uygun. Carrefour ların içinde, dışarda 550 YTL olan plilips615 400YTL. (yalnız bu cihazın diğerlerine göre eski model )

şimdilik bende karar veremedim.

Bu arada henüz öğrenemediğim bi şey var, bu cihazlar HD uyumlu ??

ve sormak istediğim başka bişey, kaliteli yakalama kartı ( capture ) kullanan arkadaş varmı ? çünkü bu DVD kaydediciler IEEE1394 kullandığında 400mbs lik transfer yapıyo fakat bazı yakalama kartlarının 4000mbs lik transfer hızına sahip olduğunu okumuştum.

DVD kaydedicilerimize karar vermek umuduyla :) hosçakalın

• 160 gb.Toshiba hk. fikriniz nedir arkadaşlar 2. el var bir tane almayı düşünüyorum.
    550 ytl fiyat çektiler .
    ama çok az kullanılmış 2 ay önce alınmış faturası ispatlıyor zaten durumu...
    Toshiba kullanan arkadaşlar fikir verirse çok memnun olurum
  • Toshiba kullananlar memnun 2 ayda cihaza bir şey olmaz fiyatı zaten sıfır fiyatı.. Ben Arçelik kullanıcısıyım çok memnunum Arçelik DVD rec 160 Gb HDD 360 YTL
    quote:

Orjinalden alıntı: pompera

160 gb.Toshiba hk. fikriniz nedir arkadaşlar 2. el var bir tane almayı düşünüyorum.
    550 ytl fiyat çektiler .
  • 360 YTL mi arçelik in fiyatı ?
    ve memnunsun ?
    o zaman arçelik alayım hemde sıfır :))
    quote:

Orjinalden alıntı: Dr.power

Toshiba kullananlar memnun 2 ayda cihaza bir şey olmaz fiyatı zaten sıfır fiyatı.. Ben Arçelik kullanıcısıyım çok memnunum Arçelik DVD rec 160 Gb HDD 360 YTL
    quote:

Orjinalden alıntı: pompera

160 gb.Toshiba hk. fikriniz nedir arkadaşlar 2. el var bir tane almayı düşünüyorum.
    550 ytl fiyat çektiler .

• bende arçelik kullanıyorum 360 ytl tek çekime aldım normal fiaytı 396 takistli. 160 gb ve gayet güzel. divx oynatıyor mini dv den kayıt yapıyor. forumda arçelikdvd rcorder topiğini inceleyebilirsiniz. genelde herkes memnun aletten. hele bu fiyata
  • Arceligin fiyat performansi super...bende 360ytlye aldım.. Evde dizileri artık reklamsız izliyorum.. Bu fiyata alternatif aramak yersiz kanımca...
  • Arkadaşlar aRÇELİK SİTESİNDE İNCELEDİM AMA 160 gb falan yazmıyor.
    onların eksikliğimi acaba :))
  • Haklısın ama urun budur:

"http://www.arcelik.com.tr/Cultures/tr-TR/ArcelikUrunler/8914720100.htm?productCode=8914720100&LANGUAGE=tr-TR"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi keskin98 -- 11 Nisan 2007; 10:17:59 >
  • dvd kaydedici almak isteyen kararsız olan we bi okadarda pra wermek istemeyenlere tek onerim.arçelik dvd 9000h.mükemmel bir ürün.kendim kullanıyorum, diğer markaların yaptığı her şeyi yapabiliyo.üstüne üstlük pahalı değil 400 ytl.diğer markalar en az 900 ytl civarı bi fiyatta(daha ucuz wardır ama bu ürünle aynı özellikte değildir.)merak ettiklerinizi ister sorabilirsiniz ister diğier arçelik topiğinden inceleyebilirsiniz...
  • DVD recorderlar ile Digiturkten kayıt imkanı var mı?
  • evet var
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.