Şimdi Ara

DVD-R Okumuyooorrr [YARDIIIM]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bilgisayarım daha yeni. Vatandan 1 sene oldu topluyalı. Ben bu dvd-r cd veya dvd takıyorum okuyor gibi ses çıkarıyor ışığı yanıyor sonra ışık sönüyor ses soluk da gelmiyor. Bilgisayarıma bakıyorum lütfen bir disk takın diyor. Bazende cd veya dvd okuyor içini boş gösteriyor. Daha okuduğunu görmedim bu güne kadar ya. Sinir oluyorum pc eski olsa neyse tamam dvd r bozulmuştur diyecem ama yok yeni daha. Dvd-r Markası :PIONEER DVD-RW DVR 219L Ata device. Kasada ki girişlerini çıkardım taktım yerlerini değiştirdim yine aynı.

• sefasef S kullanıcısına yanıt
    bozuk olma ihtimali ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: merdosoft

bozuk olma ihtimali ?

Dediğim gibi pc daha yeni olunca hiç şüphelenmedim. Ama DVD Format cd si felan takınca açılışta gayet rahat okuyor.
  • Yeni olduğundan okumama ihtimali düşük. Biryerden duştu veya çarptıysa hasar almış olabilir. En iyisi servise gönder

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    yeni olması bi şey değiltirmez ki :) kusurlu çıkmış olabilir..
    sonuçta 1 yıldır okumuyormus :) format cd si takınca başlangıçta okuyor demiştiniz. peki sistem açıkken okuyor mu aynı cd yi ?
  • Sistem açılınca okuyor ama başka zaman okumuyor. Anlamış değilim, yoksa yazılımdan kaynaklanırmı ki diye çok düşündüm ama denedim yine olmadı. Önceden yine arada bir okuyordu bu ara hiç okumuyor takıyorum disk takın diyor.
  • quote:

yeni olması bi şey değiltirmez ki :) kusurlu çıkmış olabilir..
    sonuçta 1 yıldır okumuyormus :) format cd si takınca başlangıçta okuyor demiştiniz. peki sistem açıkken okuyor mu aynı cd yi ?

Örneğin mesela sistemi açar açmaz cd taktım mı okuyor. Daha yeni reset attım taktım okuyor. Ama sonralarda okumuyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    DVD Writer yazım yapmıyor.
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
    bence sistem de sıkıntı var :/
  • quote:

bence sistem de sıkıntı var :/

Sorun orada zaten bir türlü bulamadım sıkıntıyı. SlimDrivers ile driverleri felan güncelledim ama.
    dvd sürücüsü ayarlarına baktınız mı göze batan bi şey var mı ?
  • quote:

dvd sürücüsü ayarlarına baktınız mı göze batan bi şey var mı ?

Dvd sürücüsü ayarları derken? Biraz daha açar mısın ben bilmiyorum galiba o ayarları :S
  • Sistem açılır açılmaz cd veya dvd takıyorum okuyor ama açıldığında takmayım biraz oynayım, daha sonra takayım okumuyor lütfen disk takın diyor. Çıldırıcam yavv.
  • Arkadaşlar sorun hala devam ediyor ya. Pc baştan açınca okuyor cd içindeyken ama cd içinde olmadan açınca okumuyor ya.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.