Şimdi Ara

Dvd Player Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Onlarca cd olmasa media player isteyecektim , var mı önerileriniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fernando! -- 17 Nisan 2012; 15:03:21 >

• Önerisi olan yok mu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fernando!

Önerisi olan yok mu?

bence dvd player için öneri gerektirecek fazla bir şey yok.
    hdmi cikişi olsun,upscan yapsın,mkv falan oynatsın diyebiliriz ancak.
    ama sen dvd filmlerim var diyorsan onalrada çok gerek yok.
    bilindik markaların birinin player ını alabilirisn.
  • Arkadaşım uyduruk Dvd Player alacagına (ucuz olanları farz ediyorum) üzerine 30 tl daha koy (iyi divx playerin) bir media player al bendede binlerce DVD CD'YE çekilmiş film var dahalende DVDCD ye kaydediyorum izleyeceklerimi HDD atıp gene izliyorum, Divx player alarak parayı sokaga atma.
  • not every one can have a Blu-ray Player,but everyone can get BDFree , a good Blu-ray Player Helper,With BDFree, you can rip Blu-ray/DVD to the hard disk on your PC, or use other compatible (ripper/copier/player/converter) software to access any Blu-ray/DVD content, to copy, clone, burn, etc. And it is easy to make Blu-ray/DVD videos playable with any media player software. Also, there is no need for HDCP-compliant graphics card or display again. BDFree uses an online decryption system and you can easily get the decryption data up-to-date.

Here is the program: http://www.bd-free.com/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bdfree -- 18 Nisan 2012; 15:28:47 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.