Şimdi Ara

DVD önerisi??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
694
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • evime dvd player almak istiyorum fakat ben bu teknoloji ürünlerinden çokda anlamam açıkcası önerdiğiniz bir marka varmı?yada ben seçim yaparken hangi özelliklerini aramalıyım.fiyatıda öleee çok ucuk olmamalı...

• Migros'tan 69 ytl ye Schaub Lorenz SLD-2007 model Dvd-Divx oynatıcı alabilirsin. Ben çok memnunum. Altyazı problemi de yok. Estetik olarak da çok şık. Gece aydınlatmalı.

Özellikleri :
    Full MPEG2 yüksek çözünürlük, DivX - MP3 - MPEG4 - WMA - JPEG - KODAK oynatabilme, 8 farklı dil, 32 dilde altyazı, Çoklu sahne seçimi, Kamera açısı seçimi, 16:9 veya 4:3 ekran oranı, Ağır çekimde oynatma, Zamana göre arama/oynatma

DVD önerisi??
  • Pioneer DV-600AV. Fiatı 400 YTL civarında piyasadaki en iyi DVD oynatıcı.
  • o kadar ciddi paralar vermeye bence hic gerek yok DVD PLAYER icin. Voxline, Premier, Trident gibi Cin mali urunler uzun vadeli olarak cok ucuza alinarak iyi is gorebilirler. Bence su noktadan, HD destegi vermeyen bir DVD player icin, o kadar para vermenin anlami olmadigini dusunuyorum.
    Bi de soyle bisi var, bana dokunmaz, en iyisini alayim diyorsaniz, gim53 adli arkadasin onerisi tam size gore.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.