Bildirim
DVD önerisi??
Philips 3000 Serisi Tıraş Makinesi S3144/00, Sinekkaydı Tıraş, Islak ve Kuru Kullanım, Hassas Düzeltici : Amazon.com.tr: Kişisel Bakım ve Kozmetik
https://www.amazon.com.tr/dp/B0CQCKD3KS?ref=ppx_yo2ov_dt_b_fed_asin_title
7 sa. önce paylaşıldı
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
Migros'tan 69 ytl ye Schaub Lorenz SLD-2007 model Dvd-Divx oynatıcı alabilirsin. Ben çok memnunum. Altyazı problemi de yok. Estetik olarak da çok şık. Gece aydınlatmalı.
Özellikleri :
Full MPEG2 yüksek çözünürlük, DivX - MP3 - MPEG4 - WMA - JPEG - KODAK oynatabilme, 8 farklı dil, 32 dilde altyazı, Çoklu sahne seçimi, Kamera açısı seçimi, 16:9 veya 4:3 ekran oranı, Ağır çekimde oynatma, Zamana göre arama/oynatma
-
Pioneer DV-600AV. Fiatı 400 YTL civarında piyasadaki en iyi DVD oynatıcı. -
o kadar ciddi paralar vermeye bence hic gerek yok DVD PLAYER icin. Voxline, Premier, Trident gibi Cin mali urunler uzun vadeli olarak cok ucuza alinarak iyi is gorebilirler. Bence su noktadan, HD destegi vermeyen bir DVD player icin, o kadar para vermenin anlami olmadigini dusunuyorum.
Bi de soyle bisi var, bana dokunmaz, en iyisini alayim diyorsaniz, gim53 adli arkadasin onerisi tam size gore.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X