Şimdi Ara

DVD NERDEN BULCAM ???

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
177
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ben rock dvdleri koleksiyonuna başladım ancak dnr dakiler bitti internetten alışveriş yapmayı sevmiyorum birde burda cd bank denilen biyer var ordaki dvdleri bitirince napıcam süpermarketlerde falan güzel dvd satan yerler varmıdır?indir demeyin orijinal bir koleksiyon olsun istiyorum

Not: yer: Bursa

• dnr dışında eğer hobi olarak ilgilenen bi dükkan yoksa bulman nerdeyse imkansız

interneti güvenlik yüzünden sevmiyosan biraz daha düşün

istanbula yolun düşerse yada tanıdıkların varsa Akmar pasajına yönlendir Yada kadıköyde herhangi rock-metal dükkanına
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

dnr dışında eğer hobi olarak ilgilenen bi dükkan yoksa bulman nerdeyse imkansız

interneti güvenlik yüzünden sevmiyosan biraz daha düşün

istanbula yolun düşerse yada tanıdıkların varsa Akmar pasajına yönlendir Yada kadıköyde herhangi rock-metal dükkanına

iste geçen gün konser nedeniyle geldm ama dvd almak hiç aklıma gelmedi galiba yine istanbul yolu gözüktü gerçi artık 1 saate istanbul
  • hızlı tren vasıtası ile mi ?

arşivcilik te haliyle zaman ister çok kasma Yavaş yavaş olur

Mesela pazarlarda herkes çooook eski kasetler felan bulduğunu söylüyor eğer arşivcilik konusunda ciddiysen karşına çıkacaktır elbette
  • quote:

Orjinalden alıntı: Crabeinmorn

hızlı tren vasıtası ile mi ?

arşivcilik te haliyle zaman ister çok kasma Yavaş yavaş olur

Mesela pazarlarda herkes çooook eski kasetler felan bulduğunu söylüyor eğer arşivcilik konusunda ciddiysen karşına çıkacaktır elbette

ne treni olm.koca bursada tren yokosman gazi feribotuyla.mudanyadan kalkıyo
  • ha doğru ya lan pardon feribotu unuttum
  • Media Market varsa oraya bak.Aradığım her albümü orada buldum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marophat -- 21 Ağustos 2008; 12:13:57 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.