Şimdi Ara

Dvd li receiver ustaların yardımına ihtiyacım var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
339
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ben içinde dvd playerıda barındıran bir receiver arıyorum.Kaliteli bir marka ve 3000 Tl ye kadar bir bütçem var.Tek kasa içinde hem receiver hem dvd player var mı ben bir ara gördüğümü hatırlıyoum ama şu anda bulamadım böyle bir cihaz.Tek istediğim aynı kasa içinde olacak var mı böyle bir ürün bilen:yardım ederseniz çok sevinirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi göbeklisüpermen -- 24 Kasım 2009; 17:13:01 >

TV:LG 50pb690-Luxor 40L600D-vivibright f-30/UYDU:Digitürk Humax DCR HM-9504HD-Tivibu Vestel S7830/MP: Xiaomi mi box s4-k/AVR:SONY STR DH-550/HOPARLÖR:MAGNAT 102,252,800-SONY sa-w2500-/TELEFON:General Mobile 20/AĞ:TP-Link wd9970
  • böyle ürünler çok ama senin daha spesifik bilgi vermen lazım. 5.1 sistem mi, bluray mi, kaç watt, compakt mı vb. bir çok özellik var. 3000 tl cıvarına gayet kaliteli bir sistem bulabilirsin ancak dediğim gibi ne istediğini daha detaylı açıklaman lazım. philips, sony, samsung gibi markaların en babasını zaten 2500 tl.ye alırsın. ama yok sen daha üst seviye bir şeyler arıyorsan o zaman fiyatlar artabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.