arkadaşlar selam hepinize..... dvd filmi kopyalıyorum....film 8 gb...benim kopyaladığım dvd r 4,7 gb...sıkıştırarak kopyalıyor....ancak görüntü kalitesinden epey bi ödün vererek....film king kong....araştırdım....8,5 gb lik dvd ler war....buna mı kopyalamak lasım....fiyatları boş 11-14 arasında...epey pahalı....bu filmi görüntüden ödün vermeden 4,7 lik 2 dvd r ye kopyalamak mümkün mü....mümkünse nasıl...?? yoksa 8,5 gb lik bir boş dvd r yemi kopyamalı direk...... yoksa gidip filmin orjinalini mi almalı 26 ytl 2 dvd var...... yoksa hard diskli dvd rekorder mı almalı............ yoksa sadece kiralayıp izlemeli kayıt yapmamalımı...... yaaaa ne yapmalı arkadaşlar......bir bilene sormalı......
quote:
Orjinalden alıntı: 09muhammet
arkadaşlar selam hepinize..... dvd filmi kopyalıyorum....film 8 gb...benim kopyaladığım dvd r 4,7 gb...sıkıştırarak kopyalıyor....ancak görüntü kalitesinden epey bi ödün vererek....film king kong....araştırdım....8,5 gb lik dvd ler war....buna mı kopyalamak lasım....fiyatları boş 11-14 arasında...epey pahalı....bu filmi görüntüden ödün vermeden 4,7 lik 2 dvd r ye kopyalamak mümkün mü....mümkünse nasıl...?? yoksa 8,5 gb lik bir boş dvd r yemi kopyamalı direk...... yoksa gidip filmin orjinalini mi almalı 26 ytl 2 dvd var...... yoksa hard diskli dvd rekorder mı almalı............ yoksa sadece kiralayıp izlemeli kayıt yapmamalımı...... yaaaa ne yapmalı arkadaşlar......bir bilene sormalı......
arkadaşım, öncelikle dvd writer ın olup olmadığını yazmamışsın ama ben olduğunu kabul ederek sana şunu önerebilirim öncelikle 8.5GB lık dvd ler 4.7GB dvd lere göre fiyat bakımından çok pahalı 8.5GB yaklaşık 12YTL 4.7GB ise sadece 1YTL bence ulead video, pinnacle gibi video editleyecebileceğin bir programla önce filmi ortadan ikiye böl daha sonra bölünmüş iki filmi ayrı ayrı dvd writer da yazdır derim. ama senin için biraz sıkıcı olabilir çünkü 8.5GB lık filmi önce harddiske atacaksın sonra editleyeksin bölme işleminden sonra tekrar dvd olarak render edeceksin ve nihayetinde yazdıracaksın yaklaşık 4-5 saatini alır buna değerse bence yap benim aklıma daha uygun bir yol gelmiyor ha bi de 8.5GB lık boş dvd alır harddisten bire bir kopya yaparsın fakat her dvd okuyuda 8.5gb lık dvd yi okur mu bilmem
dvd playerlar 8,5 gb lik dvd leri tanımıyorlar sanırım medya desteği yok.yazılımla düzelebilir.kanımca
dvd player lar tanımaz olur mu? çift katmanlı dvd leri playerlar görüyor.
quote:
Clone DVD isimli programın bir versiyonu 8.5 GB lık filmleri ikiye bölerek 4.7 GB lik DVD lere kopyalama imkanı sağlıyor.Böylece 2 adet DVD disk yaratıyor ve kalite kaybı olmuyor. Hiç boşa filmi HD e atmak sonra render etmekle falan uğraşma.Evde kullanıyorum programı şimdi tam anlatma imkanım yok ama sanırım make 2 Discs diye bir secenek vardı.Oraya tıklıyorsun gerisini hallediyor. Kolay gelsin.
quote:
Clone DVD isimli programın bir versiyonu 8.5 GB lık filmleri ikiye bölerek 4.7 GB lik DVD lere kopyalama imkanı sağlıyor.Böylece 2 adet DVD disk yaratıyor ve kalite kaybı olmuyor. Hiç boşa filmi HD e atmak sonra render etmekle falan uğraşma.Evde kullanıyorum programı şimdi tam anlatma imkanım yok ama sanırım make 2 Discs diye bir secenek vardı.Oraya tıklıyorsun gerisini hallediyor. Harddiskli DVD recorder alsan da eğer film orjinalse kopyalayamazsın.Orjinal DVDlerde kopya koruması olur.PC de yazılım vasıtasıyla bu kilidi kırıyorsun. Kolay gelsin.
selam denemediğim program kalmadı......8,5 gb lik filmi sıkıştırarak 4,7 lik diske yazdığımızda.....filmin uzunluğu oranında görüntü kalitesi düşüyo...son çare olarak....intervideo dvdcopy....filmi 2 ye bölüp pc ye yazıyonuz....sona 2 ayrı disk olarak 4,7 lik dvd r ye kopyalıyonuz...film sıfır kayıpla izliyonuz.....ben 300 gb lik bi hdd almayı düşünüyom....bi film arşivi oluşturacam pc de....ve canım istediğinde...dvd rw ye kopyalayıp seyredecem.....bu şekil bir sürü dvd r almaktan kurtulurum diye düşündüm...ancak dvd rw ye kopyalanan film sorunsuz oynar mı playerda..??denemek lasım.....
quote:
Orjinalden alıntı: KorayV
quote:
Clone DVD isimli programın bir versiyonu 8.5 GB lık filmleri ikiye bölerek 4.7 GB lik DVD lere kopyalama imkanı sağlıyor.Böylece 2 adet DVD disk yaratıyor ve kalite kaybı olmuyor. Hiç boşa filmi HD e atmak sonra render etmekle falan uğraşma.Evde kullanıyorum programı şimdi tam anlatma imkanım yok ama sanırım make 2 Discs diye bir secenek vardı.Oraya tıklıyorsun gerisini hallediyor. Harddiskli DVD recorder alsan da eğer film orjinalse kopyalayamazsın.Orjinal DVDlerde kopya koruması olur.PC de yazılım vasıtasıyla bu kilidi kırıyorsun. Kolay gelsin.
arkadaşım müsaitbir zamanında şu programı bi bana anlatsana ben de öğrenmiş olurum hiç render işlemi falan yapmadan hemen filmi ikiye bölüp yazdıran bir programla karşılaşmadım belki yeni bir programdır ben de öğrenmiş olurum
arkadaşım filmi sıkıştırdığımda görüntü kaybı çok oluyor demişsin ancak piyasada kopya dvdlerin çoğu bu şekilde yapılıyor dvdshrink programıyla 8,5 gblik filmi std dvd haline getirebilirsin ve oyle görüntü bozuluyo falan da demezsin zira bu bozukluğu ancak işinin prosu insanlar farkedebilir ben elimdeki dvdleri bu şekilde kopyalıyorum ama yine de sen bilirsin
Ben < Super DVD Copy > programını kullanıyorum.. Görüntü ve kalite kaybı olmadan 8.5 GB DVD ikiye bölüyor. Kullanmanı tavsiye ederim..
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme