Şimdi Ara

DVD HEDİYELİ SİNEMA DERGİLERİ(Güncel) (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
316
Cevap
1
Favori
16.150
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: -genjuro-

quote:

Orjinalden alıntı: osstation

Dergilerin verdikleri düşük kaliteli mi oluyor? Almam o zaman

görüntü olarak hiçbir farkı yok sadece kutuları dandik kutu onun dışında normal. ;)

aldıklarımın hepsinde türkçe ,ingilizce; 2.0 ,5.1 destekleri var ,kamera arkası ,silinen sahneler ,fragmanlar ,söyleşiler oluyor..
    izlemesi gayet zevkli, kutusu da güzel gözüküyor ,arşivlik tam.

goyanın hayaletleri beni pek açmadı, arşivde bulundurulunca arada bir bakılcak filmler vermeleri lazım.

• home video dergisi : children of men http://www.imdb.com/title/tt0206634/ veya Küçük Kıyamet
    forbes : being john malkovich http://www.imdb.com/title/tt0120601/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi saviola83 -- 8 Temmuz 2008; 23:34:08 >
  • home video dergisi kanal d nin sanırım yani şu dandirik dvdlerden olmasın.
  • AĞUSTOS AYINDA

Total film yeniden dvd vermeye başlamış . Truva ve Şiddetin Tarihçesini veriyor.
  • Total Film Stranger Than Fiction, Cennetin Krallığı veya Ilizyonist veriyor.

Empire seçtikleri 9 farklı dvdden 2tanesini veriyor, Milyon dolarlık bebek ve Big Lebowski vardı diğerlerinin adlarını unuttum.
  • total film eski verdiği filmleri tekrar veriyor, benim gittiğim bi bayide ağustos sayısında geçmiş aylarda verdiği filmler vardı, yenisi yoktu.
    maxim bu ayda dvd vermiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi confused -- 31 Temmuz 2008; 22:48:25 >
  • Milliyet sanat : Samaritan Girl http://www.imdb.com/title/tt0397619/
    Empire : bu ay 2 dvd + 1 vcd veriyo (bizim bayide Otomatik portakal ve volver vardı .Onun dışında farklı 4-5 tane 2 li paketler de varmış )
  • empire 2dvd verio 11tane secenegi warmıs
    ankarada 28gun sonra ve paramparca asklar kopekleri olani aldım
  • Yahu neden bir dergide çıkıp RESİDENT EVİL filmini vermez yahu, sinir oluyorum.

empire 2dvd veriyo dediğiniz gibi bende SAW ve 28 GÜN SONRA filmlerini gördüm.
  • Elizabeth, Children of man ve küçük kıyamet Yay-Satın dağıttı dergilerden keip aldım hangileri hangilerinde bilmiyorum (Hırsızlık yapmadım tabi iadeye gidiyorlar dvdler boşa gidiyor abim sağolsun alıyorum )
  • EYLÜL AYINDA :

Empire : 5.element
    In style : Elizabeth
  • RESİDENT EVİL II verilmişti türkçe dublaj seçenegide vardı ben o zaman almıştım
  • Şimdi aklıma geldi acaba bir dergiye toplu olarak film isteğinde bulunsak kabul edilme şansımız nedir. Mesela bir daha ki ay Batman Returns gibi. Ne dersiniz işe yarayabilir mi acaba?

@Cannibal Corpse

Bende bayramda, gazete ile beraber almıştım RE2'yi kalitesini görüncede şaşırdığımı itiraf etmeliyim :D Gerçektende güzeldi...
  • Sanmıyorum örnek vericek olursak TİGLON hep kampanya yapar 20ytl olan dvd 5ytl sepete düşer önce daha sonrada konu başlıklarındaki dvd dergilerine Adını hatırlamadıgım bir dergi yapmıştı onlar ise 20 film koymuşlar eski verdikleri filmler istekte bulunabiliyorsun o kadar
  • Seçim şansımızın olmaması ne kadar kötü bir durum :(
  • Bayram geldi, her bayram DVD hediyeli gazetelr olurdu bu bayram yok yahu :( Nasıl iştir anlamadım gitti :(
  • Empire Seven ı veriyor bence kaçırmayın

D smart ta the hitcer filmini veriyor
  • total film ekim sayısında dvd veriyormu arkadaşlar ben empire dan seven ile dsmart otostopçu dvd leri aldım ama totalfilm hiçbiryerde yok çıkmamış ilginç
  • bu dergilerin verdiği DVDlerin diğerlerinden bir farkı varmı? kalite bakımından?
  • kutuları daha basit oluyor, bilindik boş dvd kutuları gibi ama, görüntü ve ses bakımından hiçbir eksikleri yok diye biliyorum ben. Şahsen aldıklarım içinde kötü olan çıkmadığını rahatlıkla söyleyebilirim...
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.