Şimdi Ara

DVB-C Tuner bulunan TV'lerde Teledünya yayınlarını izlemek. (239. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6.484
Cevap
58
Favori
809.413
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 237238239240241
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ATV sinyal ile tv bin sinyal alımı farklıdır.bence tv ye giren erkek anten fişinde sorun var. Hangi kanalda sıkıntı var ise onu acın. Kumanda dam optiğin tuşunuza basın,orada sinyal bilgilerine ulaşırsınız.
    Saygılar,
    Coldasice73

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

philips 47pfl7696k/02 model tv aldım evleneceğim için.teledünya aboneliği de almak istiyorum bana hangi conax modülünü tavsiye edersiniz? hangisi daha iyidir

Orijinalden alıntı: ekremus

merhaba;

philips 47pfl7696k/02 model tv aldım evleneceğim için.teledünya aboneliği de almak istiyorum bana hangi conax modülünü tavsiye edersiniz? hangisi daha iyidir

Merhaba,

Philips TV lere Neotion Conax modül tavsiye ederim.

http://www.hepsidvb.com/asp/show_stock.asp?product=Neotion%20Conax

Saygılar,
    coldasice73

Orijinalden alıntı: hatipoglu

quote:

Orijinalden alıntı: halix

uzun suredir sony 40s400 ile orjinal conax modul kullaniyordum. An itibari ile modul bozulmus durumda. sanirim 2 yil olmustur diye tahmin ediyorum.

Bozulduğuna emin misiniz, kartın çipi bozulmuş olmasın. Ben de oldukça uzun süredir 40e4000 ile modül kullanmaktayım. Bazen görev yapmamaya başladı, kartı çıkarıp tozunu alıp geri takınca çalıştı.

Tahmin ediyorum ki ayni sorunu yasiyoruz. Onceden arada sirada oluyordu simdi ise teledunya kullanilmaz durumda. TV nin fisini cekip tekrar calistirdiktan sonra 10-15 dakika sonra sacmalamaya basliyor tv. kanal gecislerinde takiliyor. goruntu gelmiyor. modul takili degil diyor. tv kanal listesinde ilerlerken bile sacmaliyor.

tak,cikar tv yi resetle hepsini denedim. sorun devam ediyor. ya modul bozuldu ya da tv nin icindeki digital reciver bozuldu. Denemek icin modul u cikartip arama yaptim. 1-2 kanal cikiyor.
    program listeside cikiyor. uzun sure denedim. sanirim sorun tvde degil modulden kaynakli.

modulu kayacenter dan almistim. orjinal tecnisat conax cx modul diye aldim ama teledunyadan gelenlerde hicbirinin orjinal olmadigini soylediler. Kutu alacaksiniz deyip gittiler.

tekrar bir modul alip denemekten baska secenek yok sanirim. Sanirim uzun omurlu degil moduller. Calistigi zamanda biraz fazla isiniyor sanki.

Tv nin yazilimini guncellemek aklima geldi ama aklima geldigiyle kaldi oyle. Hic bir yerde 40s4000 icin firmware bulamadim.

Senin modulde aynisini yaparsa sasirma derim.

teledunyanin smart card i da bozulmus olabilir tabi.

• amcamlarda d-smart lig tv etiketli modül var.eğer ben teledünya ya abone olursam uyumlu olarak kullanabilir miyim?hani sadece d-smart için mi yaplımış o modül?televizyon Panasonic TX-L42U2E

quote:

Orijinalden alıntı: hatipoglu

quote:

uzun suredir sony 40s400 ile orjinal conax modul kullaniyordum. An itibari ile modul bozulmus durumda. sanirim 2 yil olmustur diye tahmin ediyorum.

Bozulduğuna emin misiniz, kartın çipi bozulmuş olmasın. Ben de oldukça uzun süredir 40e4000 ile modül kullanmaktayım. Bazen görev yapmamaya başladı, kartı çıkarıp tozunu alıp geri takınca çalıştı.

Tahmin ediyorum ki ayni sorunu yasiyoruz. Onceden arada sirada oluyordu simdi ise teledunya kullanilmaz durumda. TV nin fisini cekip tekrar calistirdiktan sonra 10-15 dakika sonra sacmalamaya basliyor tv. kanal gecislerinde takiliyor. goruntu gelmiyor. modul takili degil diyor. tv kanal listesinde ilerlerken bile sacmaliyor.

tak,cikar tv yi resetle hepsini denedim. sorun devam ediyor. ya modul bozuldu ya da tv nin icindeki digital reciver bozuldu. Denemek icin modul u cikartip arama yaptim. 1-2 kanal cikiyor.
    program listeside cikiyor. uzun sure denedim. sanirim sorun tvde degil modulden kaynakli.

modulu kayacenter dan almistim. orjinal tecnisat conax cx modul diye aldim ama teledunyadan gelenlerde hicbirinin orjinal olmadigini soylediler. Kutu alacaksiniz deyip gittiler.

tekrar bir modul alip denemekten baska secenek yok sanirim. Sanirim uzun omurlu degil moduller. Calistigi zamanda biraz fazla isiniyor sanki.

Tv nin yazilimini guncellemek aklima geldi ama aklima geldigiyle kaldi oyle. Hic bir yerde 40s4000 icin firmware bulamadim.

Senin modulde aynisini yaparsa sasirma derim.

teledunyanin smart card i da bozulmus olabilir tabi.

Slm Sonylerin eski serilerinde malesef sorun var tabiki bizim kablolu yayın altyapısına uymuyor bendede 40L4000 var oda çok kanal değişmezsen sorun yok guzel çalışıyor çok zaping yaparsan başlıyor sapıtmaya kaç tane modül denedim olmuyo alıştık artık 2 günde 1 fişi söktak yapıyorum düzeliyor hemde kanal geçişleri 1 sn nin altında ama dediğim gibi 2-3 günde şişmeye başlıyor analogta böle bir sorun yok tabi bu arada babaannemdede aynı tv var beraber almıştık aynı sorun onda var sony ye mail atmıştım onlarda deteklemeyebilir zaten destekler diye garanti vermiyoruz dedi o yüzden hiç uğraşmayın ya tv nizi değiştirin yada HD kutu alıp devam edin zaten tv nin Hd tuneri yok sanırsam sizde de olmaması gerekiyor ama yanlış hatırlıyor olabilirm iyi forumlar:)

• quote:

Orijinalden alıntı: coldasice73

ATV sinyal ile tv bin sinyal alımı farklıdır.bence tv ye giren erkek anten fişinde sorun var. Hangi kanalda sıkıntı var ise onu acın. Kumanda dam optiğin tuşunuza basın,orada sinyal bilgilerine ulaşırsınız.
    Saygılar,
    Coldasice73

merhaba, bu dediğiniz sinyal kontrolünü televizyondan mı yoksa hd topbox dan mı yapabilirim? Anlattığınız işlemi tam anlayamadım

Orijinalden alıntı: usekes

quote:

ATV sinyal ile tv bin sinyal alımı farklıdır.bence tv ye giren erkek anten fişinde sorun var. Hangi kanalda sıkıntı var ise onu acın. Kumanda dam optiğin tuşunuza basın,orada sinyal bilgilerine ulaşırsınız.
    Saygılar,
    Coldasice73

merhaba, bu dediğiniz sinyal kontrolünü televizyondan mı yoksa hd topbox dan mı yapabilirim? Anlattığınız işlemi tam anlayamadım

Merhaba,

TV de sorun yaşıyorsunuz. TV de kontrol etmeniz gerekiyor.

Saygılar,
    coldasice73

Orijinalden alıntı: usekes

quote:

Saygılar,
    Coldasice73

Merhaba ,

Size PM attım.

Saygılar,
    coldasice73
    modül şu adresteki gibi:http://www.hepsidijital.com/D-Smart-Modul-Kart-1-YIL-_101701.html#0
    ben bununla teledünya kartı takıp izleyebilirmiyim?

Orijinalden alıntı: cangunner

benim soruma cevap verecek yok mu :O
    modül şu adresteki gibi:http://www.hepsidijital.com/D-Smart-Modul-Kart-1-YIL-_101701.html#0
    ben bununla teledünya kartı takıp izleyebilirmiyim?

Hayır, bahsettiğiniz modül DVB-S'tir. Teledünya izlemek için DVB-C modüle ihtiyacınız var.

quote:

merhaba;

Merhaba,

Saygılar,
    coldasice73

merhaba ürünü satın aldım umarım memnun kalırım.

• quote:

quote:

quote:

merhaba;

Merhaba,

Saygılar,
    coldasice73

merhaba ürünü satın aldım umarım memnun kalırım.

Merhaba ekremus,

Bence memnun kalırsınız. İyi günlerde kullanın.

Saygılar,
    coldasice73

• http://www.hepsidvb.com/asp/show_stock.asp?product=Neotion%20Conax
    bunu bende alırsam sorunsuz kullanır mıyım Panasonic TX-L42U2E'de
    ve aynı televizyonu kullanıp bu modülden alan var mı?kanal geçişleri falan nasıl?
    ve teledünyadan anlayan falan varsa pm atarsa bişey sormak istiyorum

bunu bende alırsam sorunsuz kullanır mıyım Panasonic TX-L42U2E'de
    ve aynı televizyonu kullanıp bu modülden alan var mı?kanal geçişleri falan nasıl?
    ve teledünyadan anlayan falan varsa pm atarsa bişey sormak istiyorum

Merhaba,

L42U2E de DVB-C tuner var. Neotion Conax modül ile SD ve HD abone olduğunuz tüm yayınları izleyebilirsiniz.
    Neotion Conax modül şu an kanal geçiş hızı en iyi olan modüldür.

Saygılar,
    coldasice73

• çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
    en kısa zamanda alırım.peki kapıda ödemeli olarak alabileceğim bi site var mı?

çok teşekkürler verdiğiniz bilgiler için
    en kısa zamanda alırım.peki kapıda ödemeli olarak alabileceğim bi site var mı?

Merhaba,

www.hepsidvb.com benim online satiş sitem. Bizde maalesef kapıda ödeme yok. Kredi kartı ve havale/eft ile ödeme var.
    Bizim ithalatimiz olmayan bir ürün alır iseniz , benden destek ve garanti almazsınız.

Saygılar,
    coldasice73

eft/havale nasıl yapılıyor?
    hiç daha önce yapmadığım için bilmiyorum :/

Merhaba,

EFT/Havale İnternet üzerinden hesabınızdan bizim hesaba para göndermek demektir. Buna yapabilmeniz için Bankamatik kartınız online işleme acık olması gerekiyor.

Saygılar,
    coldasice73
  • Merhaba benim bir sorum olacak bugün Samsung'un 40D6000 modelli televizyonunu aldım. Eski televizyondan dolayı elimde SD Teledünya alıcı var yani yeni televizyonla HD yayınları izleyemeyeceğim. HD alıcı ararken Conax modüllerine denk geldim. Benim televizyonum bu modülü destekler mi? İzlerken sorun çıkar mı? Ve bu modülü nereden edinebilirim? Cevaplarınızı bekliyorum.

Saygılar.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.