bu modelin şu an Bimekste kampanyası var.Kullanan arkadaşlar varsa performansı,pil ömrü, ekran kartı ve ısınma sorunu olup olmadığı hakkında bilgi veririlerse sevinirim. Birde i5 li modeli var. ama onun ekran kartı GT 230 .hemen hemen aynı para.ama karar veremedim tam...
Bende bu modeli Salı akşamı 505 tl indirimLe bimeks'ten aldım.Pil 2 Saat civarı gidiyor.Performans harika diyebilirim..Oyunları donma olmadan oynarsın.. Oynadığım oyunlar pes 10 Full,Nba2k9 full,Crysis Full özellik. Sadece ısınma sorunu var oyun oynarken.Ama en fazla 62 derece gördüm.Bu sorunuda soğutucu ile çözebilceğimize inanıyorum :D Bu aralar alacağım bir tane soğutucu.. Benım tavsıyem almandan yanadır.Belkı cok fazla hp sorunu okumuşsundur ama şunu söylemek isterim ki TEKNOLOJİ ŞANS İŞİDİR.. Bunu unutma..
quote:
Orijinalden alıntı: montanegro
bu modelin şu an Bimekste kampanyası var.Kullanan arkadaşlar varsa performansı,pil ömrü, ekran kartı ve ısınma sorunu olup olmadığı hakkında bilgi veririlerse sevinirim. Birde i5 li modeli var. ama onun ekran kartı GT 230 .hemen hemen aynı para.ama karar veremedim tam...
1800 lirya vaio var i5 + hd 5650 ekran kartı ona yönelmelsn bnce
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
quote:
vaio nerde var.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: EmR_3153
quote:
Ben dv6 yı öneririm hp nin en az sorun yaşayan bilgisayarıdır işlemcisi intelse düşünmeden al derim tasarım perfonmansı çok iyi hp teknis servis çalışanı olarak önereceğim pc dir..Geçen hafta hepsiburadadan 1370et sini kardeşime aldım
quote:
Orijinalden alıntı: fa502
Ben dv6 yı öneririm hp nin en az sorun yaşayan bilgisayarıdır işlemcisi intelse düşünmeden al derim tasarım perfonmansı çok iyi hp teknis servis çalışanı olarak önereceğim pc dir..Geçen hafta hepsiburadadan 1370et sini kardeşime aldım
tmm hp tasarm iyi hoş ta servise gelince uluslarası bir bilgisayra neden hp bakmıyor acaba.nese konu o da değil.ama yurtiçinden alınmş bilgisayrlarda hp servisi süperdir onu da söyleym.ama vaqio nun da kötü olcağını hiç sanmam. ayrıca i5 işlemci hd 5650 ekran kartlı bir bilgisayr almak varken.nedn p8000 serisi ve hd 4650 ekran kartlı eski teknoloji alınsın ki.acer ,packard, vaio hepsi hd 5650 ekran kartlarına geçti.tmm işlemci olarak hp de i serisine geçti ama ekran kartı gt 230m gt 310m kullanıyor.ki bu kartlar hd 5650 nin yanında hiç kartlar.hd 5650 gts 250m le kıyaslanabilecek bir kart hemde.bnce acer ya da packard değilde i5 işlemcili ve hd 5650 ekran kartlı vaio çok daha iyi bir seçim olur.
hp nin bu modelini bimeks mağazasında bizzat teşhirdekini inceledim.ve vazgeçtim. kasa kalitesi ve renk kontrastı çok kötü. 10 derece açılı baksan ekrana araplaşma çok fazla.Lenovo nun ATI 5730 ekran kartlı i5 işlemcili modelini bekliycem artık.mayıs ortaları stoklara gelecekmiş. Fiatı uygun donanımı yüksek diye kontrastı düşük bir ekranı olan makinay almam açıkçası.... Hp hakkında sorduğum sorulara yanıt veren arkadaşa teşekkür ederim..
Eğer pc hp ise uluslar arası garantisi olan her türlü cihaza bakıyor hp teknik servisi ama jabil e ait olan hp teknik servisi bakıyor.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme