Şimdi Ara

Düzeltme!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bu Başlık Altında ki Yazımda Orkun Gider Beyin Şahsına Yanlışlıkla/Bilmeyerek Hakaret ettiysem kendisinden özür dilerim. benim yaşadığım dolandırıcılık olayı yurt dışında bi zamanlar var olan bir firmayla idi. tekrar özür dilerim kendisinden...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ice_blue -- 14 Ocak 2006 20:58:57 >

• Emeğe saygısı olmayan insanlar. Hosting kur 30-40 tane web sitesi al sonra fişi çek güzel taktik. Hosting almadan önce iyi araştırın sağlam referans arayın sonra canınız yanmasın.
  • bencede pahalı olsun ama güvenilir olsun mesele güvenilir bir örne soyturk un sitesi fiyatları normal
  • Orkun Gider dediğiniz kişi bu forumda eskiden bulunan Magicdeath değil mi?

Eğer öyleyse bu işte bir yanlışlık olmalı. Kimseyi savunmuyorum ama.... Enteresan.
  • way bee şu host sitesi açıp biraz host satıp ortalardan kaybolmakta moda oldu desenize,,,

sağlam referansları olan bir yerden gerçek şirket olan yerlerden alın derim, faturasınıda alın, en azından elinizde bir delil olur gerçi olsa ne olacak fatura burası Türkiye milleti dolandıranlar tekrar tekrar bıkmayıp aynı işi yine bu ülkede rahatca yapmıyorlarmı, diyarhost, mertweb, bir kaçtane daha vardı ama isimleri aklıma gelmiyor, adamlar milleti dolandırdılar sonra başka site adı ile yine piyasaya çıktılar hostbulda biraz reklam sonucu sattıkları hostlarla 1 ay piyasada kalıp kazandıkalrını alıp kaçıp gittiler 1 hafta sonra tekrar bu sefer başka bir site ile çıktılar ortaya,

dikkatli olalım arkadaşlar sağlam kişilerden referansları sağlam olan yerlerden alalım parası biraz falz olsıun ama sorunsuz olsun,

saygılar,
  • Kaliteli ve bilinmiş firmaları deneyin her zaman diyoruz!!!
  • abicim doğru diyosun diyoruz ama maalesef işe yaramıyo sanırım baksana hergün şu hosting firmasına dikkat dolandırıyo buna dikkat diye başlaık açılıyo araştırmak lazım almadan önce ama maalesef çoğu fiyata bakıyo bu işle uğraşanlar bir hosting fiyatının ne olduğunu bilit ama işte bilemeyenler de çıkıyo veya çok güvenenler,

onlar yüzünden bu işi hakkıyla yapanlarda ekmeğinden oluyo,
    ,neyse bir daha diyelim sağlam ve güvenilir bir yerden alın araştırın alın araştırmadan almayın,

geçmiş olsun,

saygılar,
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • En azındann bi sorun sorruşturun firmayı...Benim calıstıgım firma gercekten mukemmel her sorunuma yanıt alabiliyorum her an.İstediğim zamanda ulasabiliyorum.Önce güven hocam...www.asgrup.net i tavsiye ederim.
  • geçmiş olsun...
  • evet abicim bunu biliyorum hostticaret te var zaten bu forumda olan arkadaşlar hepsi bende bunları tavsiye ederim

ev
    quote:

Orjinalden alıntı: ReiSeM

En azındann bi sorun sorruşturun firmayı...Benim calıstıgım firma gercekten mukemmel her sorunuma yanıt alabiliyorum her an.İstediğim zamanda ulasabiliyorum.Önce güven hocam...www.asgrup.net i tavsiye ederim.
  • hadi hosttan gectım hıc olmasssa yedek lerı verın! db lerın yedeklerı cok eskı tarihlerde alınmıstı:(
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

Orkun Gider dediğiniz kişi bu forumda eskiden bulunan Magicdeath değil mi?

Eğer öyleyse bu işte bir yanlışlık olmalı. Kimseyi savunmuyorum ama.... Enteresan.

Evet o
  • quote:

Orjinalden alıntı: dogukan_karabay

Orkun Gider dediğiniz kişi bu forumda eskiden bulunan Magicdeath değil mi?

Evet ta kendisi..

İnşallah yanlışlık hasebiyledir..
  • Eh sende onu söylediğin nedenden mahkemeye verebilirsin. Ayrıca geçmiş olsun. Elinde kanıtlar varsa neden olmasın? ayrıca firma olarakta dava edebilirsin. Keza Firma değilde onun hesabına para yatırmanı maliyeye bildirebilirsin. İstersen canını yakabilirsin anlayacağın. :)

ek 1: Madem bir olay var kişiyi neden töhmet altında bırakıyorsun konuşmadan etmeden

ek 2: Olayın hallolduğuna sevindim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi wincih -- 14 Ocak 2006 21:03:40 >
  • Bu Başlık Altında ki Yazımda Orkun Gider Beyin Şahsına Yanlışlıkla/Bilmeyerek Hakaret ettiysem kendisinden özür dilerim. benim yaşadığım dolandırıcılık olayı yurt dışında bi zamanlar var olan bir firmayla idi. tekrar özür dilerim kendisinden...
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.