Şimdi Ara

###***Düzce Üniversitesi***###2015 Girişliler### (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
197
Cevap
6
Favori
4.858
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: FTHBRK28

numaranı pm le kurduk bile

Grup varsa atım mi numarami

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: FKILIC

quote:

numaranı pm le kurduk bile

Grup varsa atım mi numarami

Gruba girmek istersen atabilirsin dostum

• Arkadaşlar konu yeni buraya yazayım dedim. Düzceye memur olarak tayin aldım. İtfaiye görevlisiyim. Düzcede kalacak yer problemi var gördüğüm kadarıyla yurt apart falan düşündüm çok yüksek rakamlardan bahsettiler. Eğer olursa ev arkadaşı olarak gidebileceğim bi ev arıyorum. Pm'den ulaşabilir ev arkadaşı arayan arkadaşlar.
  • Düzce de işim gereği haftada 3 gün kalacağım. Merkezde evine destek olabileceğim erkek arkadaşlar varsa bana ulaşabilirsiniz. Borgaozcelik@gmail.com

• arkadaşlar düzce üniversitesi nasıldır? 16 akademik personel açığa alınmış zannedersem bilgisayar mühendisliği yazmayı düşünüyorum. açığa alınan akademisyenler hangi bölümünden? yazılır mı sizce düzce? ayrıca yurt olarak öneriniz nedir? tercihim tek kişilik odalardan yana. emsa ve panorama zannedersem tek kişilik oda imkaanı sunuyor. tek kişilik odaların fiyatları nerelerdedir? önerilerinizi bekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mysterious79

arkadaşlar düzce üniversitesi nasıldır? 16 akademik personel açığa alınmış zannedersem bilgisayar mühendisliği yazmayı düşünüyorum. açığa alınan akademisyenler hangi bölümünden? yazılır mı sizce düzce? ayrıca yurt olarak öneriniz nedir? tercihim tek kişilik odalardan yana. emsa ve panorama zannedersem tek kişilik oda imkaanı sunuyor. tek kişilik odaların fiyatları nerelerdedir? önerilerinizi bekliyorum.

Duzce guzel emsada tek kisilik oda 800 tl cift kisilik 475 tl indirim diyorlar halbuki herkese 475 sadece sabah kahvaltisi aksam yemegi 6 tl yemek istersen gunluk vs okul iyi guzel gelismekte devamli yazilir okul emsa otogara 10 dk yurume mesafesi ama temizlik konusunda falan sikintilari var 50 gün temizlik yapilmadigi olmustu.Kayitta soylenen 15 gunde bir ama hep en assa 30 gunde bir yapiliyordu vs vs panoramada merkezde avmye 10 dk yurume minibusler onunden geciyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• faydeemusic kullanıcısına yanıt
    Bu kadar bilgiyi nerden biliyorsun kardeş
  • quote:

Bir sıkıntı mı var aslanım

• quote:

Orijinalden alıntı: faydeemusic

quote:

var kardeş 8 tane
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: faydeemusic

quote:

var kardeş 8 tane

• Okul yemekhanesinde bir öğün yemek ücreti ne kadar ? Akşam yemeği çıkıyor mu ? Tadı nasıl ?
    Hazırlık bölümü nasıldır, İngilizce öğrenmeye yardımcı olur mu?
    Yurt olarak neresi iyidir ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Entelektüel Ayı

Okul yemekhanesinde bir öğün yemek ücreti ne kadar ? Akşam yemeği çıkıyor mu ? Tadı nasıl ?
    Hazırlık bölümü nasıldır, İngilizce öğrenmeye yardımcı olur mu?
    Yurt olarak neresi iyidir ?

Yemekler 2 lira aksam 5 e kadar cikiyor

Yemekler tadi normal yemekhan yemegi :D
    Hazirlik konusunda bilgim yok hocam

• Düzce ybs. Bana da yer açın :)

• quote:

Orijinalden alıntı: Lost on you

Düzce ybs. Bana da yer açın :)

Hayırlı olsun sene içinde nereye geçsem diye araştırırsın artık
  • Hocam teknoloji fakültesi bilgisayar müh. tuttuda
    Teknoloji fakültesi nasıldır bi bilginiz varmı ve mühendinslik fakültesinden farkı varmıdır
  • Mordred672 M kullanıcısına yanıt
    Ben de ordayim. Teknoloji de uygulama çok oluyor . Mühendislik teorik olarak işleyip geçiyor . Mesela ilk dönem elektrik devre temelleri dersiniz olacak her hafta deney yapıp puan falan alacaksınız.

• Yatay geçiş yapmak için orta derecede çalışmak yeterli olurmu oradan

• Düzceye üni kaydı yaptırıp gezip gördüm güzel bir üniversite gerçek anlamda ve çok büyük fakat o güzelliği bozan şey atık su arıtma tesisi(moklu suları arıtıyorlar işte) sabah sabah okula geldiğinizde içinize çeke çeke gidersiniz bir iki kişiyle konuştum adamlar kışları buraya ayı iner dedi ne kadar doğru bilmiyorum.bu arada köylüleri yardım severdir.Akçakocaya gittim deniz kirliydi ve manyak gibi esiyordu güzel gibiydi denizin kirli olmadığını sayarsak ve otobüs ile dönmek sıkıntı.kart 81(akbil la işte) geçmiyor orada gidip bakkaldan veya parça tl satan yerlerden almak gerek ve tanesi 2.25 Tl.he birde hep kız yurdu kurmuşlar hiç erkek yurdu görmedim.(kayıt alanında bir tane erkek pansiyon gördüm onun dışında yok) aklıma gelenler bu kadar takıldığınız bi şey olursa sorun

• quote:

Orijinalden alıntı: Gözlüklü Kör

Düzceye üni kaydı yaptırıp gezip gördüm güzel bir üniversite gerçek anlamda ve çok büyük fakat o güzelliği bozan şey atık su arıtma tesisi(moklu suları arıtıyorlar işte) sabah sabah okula geldiğinizde içinize çeke çeke gidersiniz bir iki kişiyle konuştum adamlar kışları buraya ayı iner dedi ne kadar doğru bilmiyorum.bu arada köylüleri yardım severdir.Akçakocaya gittim deniz kirliydi ve manyak gibi esiyordu güzel gibiydi denizin kirli olmadığını sayarsak ve otobüs ile dönmek sıkıntı.kart 81(akbil la işte) geçmiyor orada gidip bakkaldan veya parça tl satan yerlerden almak gerek ve tanesi 2.25 Tl.he birde hep kız yurdu kurmuşlar hiç erkek yurdu görmedim.(kayıt alanında bir tane erkek pansiyon gördüm onun dışında yok) aklıma gelenler bu kadar takıldığınız bi şey olursa sorun

Kart 81 beçilerde geçerli ücreti de1.40 tı en son .Erkek yurtları var hocam siz görmemişsiniz ayı olayı da yalan yanlış bilgilendirme yapmayalım

• FTHBRK28 kullanıcısına yanıt
    Adam Troll :) .

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.