Şimdi Ara

Düz lisemi Meslek lisesi Devam mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Sorunlarım var sevgili kardeşimlerim. Ben Lise 3'e geçtim. Şehit samet kırbaş anadolu teknik lisesi bilgisayar bölümünde okuyorum fakat açıkcası ben sayısal öğrencisi değilim yani bu sene düz liseye geçmek sözel bölümünde okumak istiyorum. Araştırdım geçiş yapılabiliyormuş. Siz Benim yerimde olsanız neler yapardınız?

Not:

1) Sözelciyim. Sözel Olan Tüm Ders Notlarım 4-5 Arası.
    2) Bu Sene Ortalama Yükseltme Sınavına Kaldığım Tüm Dersler Sayısaldı Şükür Hepsini Verebildim.

Sizler Bu Konu Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

• Sözele geçiş yap bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: ThreeDaysGrace

Sözele geçiş yap bence

Bende Böyle Olmasını İstiyorum Ama Kafam Karışık. Ama Kendimede Sözel Bölümünde Güvenmiyor Değilim.
  • öncelikle şuanki bölümünden memnunmusun ve ileride bu bölümden olabileceğim koşullar nasıl olacak bunları düşün sana uymuyorsa sözele geçmeyi düşün. Sonuçta sözeli seçtiğin zaman daha geniş bir yelpaze ile karşı karşıya kalıyorsun. Seçeneklerin ve koşulların daha geniş olacak. Açıkçası meslek lisesi okuduktan sonra üniversite hayatına gelince insan kafasını çok vuruyor çünkü seçim şansın çok az.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoSF3RatU

öncelikle şuanki bölümünden memnunmusun ve ileride bu bölümden olabileceğim koşullar nasıl olacak bunları düşün sana uymuyorsa sözele geçmeyi düşün. Sonuçta sözeli seçtiğin zaman daha geniş bir yelpaze ile karşı karşıya kalıyorsun. Seçeneklerin ve koşulların daha geniş olacak. Açıkçası meslek lisesi okuduktan sonra üniversite hayatına gelince insan kafasını çok vuruyor çünkü seçim şansın çok az.

Şuankş Bölümümden memnun Değilim. Mezun olduktan sonraki koşullar kesinlikle bana uymuyor neden yazıldıysam bu okula

• O zaman geçiş yap derim. Sonuçta bi isteğin olması gerek ki bunun için uğraş veresin, azimlenesin.
  • quote:

O zaman geçiş yap derim. Sonuçta bi isteğin olması gerek ki bunun için uğraş veresin, azimlenesin.

Coğrafya İlgimi Çekiyor Sırf Bunun Üzerine Okumak İstiyorum. İlgilendiğiniz İçin Teşekkür Ediyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kız meslek lisesine git.
  • Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Düşün kararını ver. Sonra seçimini yap, ama unutmaki bu seçim senin tüm yaşantını değiştirecek.
  • quote:

Rica ederim yardımcı olabildiysem ne mutlu bana Düşün kararını ver. Sonra seçimini yap, ama unutmaki bu seçim senin tüm yaşantını değiştirecek.

Evet Tüm Yaşantımı Değiştireceğini Biliyorum Sorma Sebebimde Sizlerden Bilgiler Alabilmekti.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Faramir

Kız meslek lisesine git.

Tamam
  • quote:

Orijinalden alıntı: quneshlee

quote:

Sözele geçiş yap bence

Bende Böyle Olmasını İstiyorum Ama Kafam Karışık. Ama Kendimede Sözel Bölümünde Güvenmiyor Değilim.

O zaman kesinlikle geç hocam
  • quote:

quote:

quote:

Sözele geçiş yap bence

O zaman kesinlikle geç hocam

• artık zor değil öss'de farklı alanları kazanmak. bende meslek lisesi çıkışlıyım ama öss'de sözel bi bölüm kazandım. çalışırsan meslek lisesinde de yaparsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ant_alican

artık zor değil öss'de farklı alanları kazanmak. bende meslek lisesi çıkışlıyım ama öss'de sözel bi bölüm kazandım. çalışırsan meslek lisesinde de yaparsın.

Meslek Lisesinde Günde 10 Saat ders Görücem ve Sayısal Ağırlıklı
    Düz lisede Kendi Alanımda Günde 6 Saat Görücem.

Meslek Lisesinde Dersler Çoğunlukla ÖSS Ağırlıklı Değil
    Ama Düz Lisede Öss Ağırlıklı Olması Gerekir Ki Öyledirde.

Sencede Geçmek Daha Mantıklı Değil mi ?

quneshlee

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fungal -- 1 Eylül 2010; 11:13:31 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fungal

quote:

artık zor değil öss'de farklı alanları kazanmak. bende meslek lisesi çıkışlıyım ama öss'de sözel bi bölüm kazandım. çalışırsan meslek lisesinde de yaparsın.

quneshlee

geçersen daha iyi olur tabiki ama bulunduğun okulda da kazanman mümkün artık ben onu söylemiştim. ama kesin olarak karar verdiysen geç tabi sonuçta 0.3lük bir kazancın olucak hemde dediğin gibi ağırlıklı sözel dersler görüceksin. yalnız sözel alanında fazla geniş bi yelpaze yok bunu unutma. sözel öğretmenliklerde hiç açık yok zaten. onların dışında da halkla ilişkiler, radyo tv falan kalıyo işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ant_alican -- 1 Eylül 2010; 11:34:08 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Fungal

quote:

quneshlee

geçersen daha iyi olur tabiki ama bulunduğun okulda da kazanman mümkün artık ben onu söylemiştim. ama kesin olarak karar verdiysen geç tabi sonuçta 0.3lük bir kazancın olucak sözel dersler ghemde dediğin gibi ağırlıklı örüceksin. yalnız sözel alanında fazla geniş bi yelpaze yok bunu unutma. sözel öğretmenliklerde hiç açık yok zaten. onların dışında da halkla ilişkiler, radyo tv falan kalıyo işte.

Söylemek İstediklerinizi Anladım. Bu Alanda Kendime Güveniyorum. Teşekkürler.

• Sözel'i seviyorsan geçebilirsin tabiiki de
  • quote:

Öncelikle Merhaba Arkadaşlar,

Sorunlarım var sevgili kardeşimlerim. Ben Lise 3'e geçtim. Şehit samet kırbaş anadolu teknik lisesi bilgisayar bölümünde okuyorum fakat açıkcası ben sayısal öğrencisi değilim yani bu sene düz liseye geçmek sözel bölümünde okumak istiyorum. Araştırdım geçiş yapılabiliyormuş. Siz Benim yerimde olsanız neler yapardınız?

Not:

1) Sözelciyim. Sözel Olan Tüm Ders Notlarım 4-5 Arası.
    2) Bu Sene Ortalama Yükseltme Sınavına Kaldığım Tüm Dersler Sayısaldı Şükür Hepsini Verebildim.

Sizler Bu Konu Hakkında Neler Düşünüyorsunuz?

devam et meslek lisesine sonrada iyi bir puan alıp bilg. 4 yıllığını kazan , zordur kazanmak ama yapabilirsen mükemmel olur ya da bilmiyorum başka bölüm falan istiyorsan ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samsunlusemih -- 1 Eylül 2010; 11:48:21 >

• quote:

Orijinalden alıntı: crazytaxi

Sözel'i seviyorsan geçebilirsin tabiiki de

Seviyorum. İlgi Alanım

quote:

devam et meslek lisesine sonrada iyi bir puan alıp bilg. 4 yıllığını kazan , zordur kazanmak ama yapabilirsen mükemmel olur ya da bilmiyorum başka bölüm falan istiyorsan ...

Bölümümü Sevmiyorum. Bana Göre Kazanma İhtimalim Çok Düşük Çünkü Ben Çok İyi Matematik Yapamıyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.