Şimdi Ara

Duyurulan ve Duyurulacak Telefonlar

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
587
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • LG G Flex 2 duyuruldu.Şık tasarımıyla öne çıkıyor.

G FLex 2 = 5.5 inç 1080p çözünürlükte oled ekran /// 3 gb ram 32 gb depolama /// 13 mp arka 2.1 mp ön kamera /// 3000 mah batarya /// snapdragon 810(64 bit)

Asus Zenfone 2 duyuruldu.2 gb ramli versiyonuda olacak.Fiyat performans ürünü

Zenfone 2 = 5.5 inç 1080p çözünürlükte ips ekran /// 4 gb ram 32 gb depolama /// 13 mp arka 5 mp ön kamera /// 3000 mah batarya /// Intel Atom Z3580(64 bit)

Lenovo P90 duyuruldu.Bataryası güçlü.

P90 = 5.5 inç 1080p çözünürlükte ips ekran /// 2 gb ram 32 gb depolama /// 13 mp arka 5 mp ön kamera /// 4000 mah batarya /// Intel Atom Z3560(64 bit)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BB2CECC18 -- 10 Ocak 2015; 6:22:20 >

• Hepsi aynı donanım gelirse m9 tercih ederdim ben olsam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Hepsi aynı donanım gelirse m9 tercih ederdim ben olsam

Hepsi aynı donanımla gelmez snapdragon 805 ile gelen kaybedecek gibi.
  • Nexus 6 yı getirtirlerse çok iyi olur hocam. Safkan android tadından yenmez. Heleki google ve motorola ortaklığıyla çok sağlam bir telefon.
  • 2k ekran ve snapdragon 805.Tasarımıda hoşuma gitmedi.Motorola Droid turbo daha sağlam bence bataryası çok fark yaratacak ama onda da 805 var.810 ile gelenler 805 lere üstünlük kuracak.Benim en çok beklediğim Htc M9 açıkçası.Son zamanlarda saçma sapan modeller çıkardılar ama senede 1 amiral gemi çıkarmaları hoşuma gidiyor.Z4'te 6 aylık döngü devam etmez umarım.S6'dan zaten beklentim yok.G4 duyurulabilir ve en çok beklediğim diğer model G Flex 2.İlk model düşük çözünürlük yüksek batarya yüksek grafik performansı sunuyordu yine aynısı olursa niye almayalım.
  • Ozellikler ve fiyat net degilken belli olmaz,nexus yine batarya ve kamera özürlü gelirmi,z4 snpdragon 810lami gelir,g flex2 de kamera nasil m9 yinemi kamera vasat olacak,bakip yormek lazim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • stevejones kullanıcısına yanıt
    Nexus belli ya ben sevmedim droid turbo daha iyi.Z4 , M9 bu hafta belli olmayacakmı Ces bu hafta değilmiydi ben merakla bekliyorum bakalım hangi donanımla gelecekler.Donanımlar belli oldumu ülkemize gelmesini beklemek kalıyor umarım vergiler artmadan gelir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ne zaman piyasada olur bu yavrular

• quote:

Orijinalden alıntı: thepunisher38

ne zaman piyasada olur bu yavrular

Bu hafta duyurulma ihtimali var Nisan'a girmeden çoğu gelebilir.
  • z4 bu hafta bellı olacak,m9u bılmıyorum htc ceste bır telefon tanıtacak ama bıldıgım kadarıyla m9 degıl,desıre serısınden bır cıhaz kalmıs aklımda
  • Yeniler tanitilinca piyasadaki tellerin fiyatinda dusme olur mu??

• Desire tanıtılacak ama ben m9'uda bekliyorum umarım tanıtılır ne olduğunu görelim ona göre bekleyip beklememe kararı verelim.

Yeniler tanıtılınca fiyatlar düşmez çünkü yakında zam gelecek fiyatlar daha da artacak gibi görünüyor.İphone 6'lara 200 TL zam gelmiş durumda diğer modellerede böyle zam gelebilir.Vestel sağolsun telefon satamıyormuş ülkemizde zam yapında almasınlar bizden alsınlar demiş.
  • Yok bencede tanitilinca degil burdaki magazalarda stoga girince bir oncekiler duser diye dusunuyorum fakat vergiden bazgimsiz cunku o apayri,cunku 400dolar altindakilere 14~15 dolarken 400dolar ustunde 25 dolara kadar cikacak vergi.

Ve bence apple kurnazligi yanlis yapti musterisine bindirdi fiyati halbuki ben sony lg yerinde olsam vergi cikmadan ana merkezle irtibata gecer bir an once Z3 z3c ve G3 gibi modellerden atiyorum aylik 20.000 adet aliyorlarsa 50 hatta 60bim ister bir an once stoga sokardim.

• quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

2k ekran ve snapdragon 805.Tasarımıda hoşuma gitmedi.Motorola Droid turbo daha sağlam bence bataryası çok fark yaratacak ama onda da 805 var.810 ile gelenler 805 lere üstünlük kuracak.Benim en çok beklediğim Htc M9 açıkçası.Son zamanlarda saçma sapan modeller çıkardılar ama senede 1 amiral gemi çıkarmaları hoşuma gidiyor.Z4'te 6 aylık döngü devam etmez umarım.S6'dan zaten beklentim yok.G4 duyurulabilir ve en çok beklediğim diğer model G Flex 2.İlk model düşük çözünürlük yüksek batarya yüksek grafik performansı sunuyordu yine aynısı olursa niye almayalım.

m9u bende merakla bekliyorum hocam da zamanın da htc evo 3d kullanmıştım ve beni illallah ettirmişti. O günden sonra htc ye karşı ön yargım oluştu. Ama adamlar cidden sağlam kasalı ve ciddi sağlam performanslı telefon yapıyorlar o da ayrı

• Senin kullandığın modelin üzerinden epey zaman geçti ama artık çok iyi telefonlar üretiyorlar.Ben Z2'yi kılıfsız kullanıyorum geçen bir düştü içim gitti Allah'tan bir şey olmadı bundan sonra yeni telefonumu full kılıfla kullanacam ama sakınan göze çöp batarmış derler ya umarım bir şey olmaz.İphone 6'yada zam gelmiş 2499 TL'den başlıyor 16 gb'lik versiyonu.Şu yeni amiral gemileri görüp beğenmezsem İphone 6 alacaktım artık almam.16 gb zaten alınmaz İphone plus 64 GB'de 3000 TL'yi geçti.2000 TL altına mükemmel telefonlar var 2000 TL üstü para veren zengindir veya hava atmak istiyordur orası çok açık.
  • doğrudur hocam bundan 2-3 sene öncesinde kullanmıştım ancak önyargı oluştu bir kere :) kurtulmak zor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TearsForFears

Senin kullandığın modelin üzerinden epey zaman geçti ama artık çok iyi telefonlar üretiyorlar.Ben Z2'yi kılıfsız kullanıyorum geçen bir düştü içim gitti Allah'tan bir şey olmadı bundan sonra yeni telefonumu full kılıfla kullanacam ama sakınan göze çöp batarmış derler ya umarım bir şey olmaz.İphone 6'yada zam gelmiş 2499 TL'den başlıyor 16 gb'lik versiyonu.Şu yeni amiral gemileri görüp beğenmezsem İphone 6 alacaktım artık almam.16 gb zaten alınmaz İphone plus 64 GB'de 3000 TL'yi geçti.2000 TL altına mükemmel telefonlar var 2000 TL üstü para veren zengindir veya hava atmak istiyordur orası çok açık.

Bir iphone sahibi olarak katılıyorum, 1500'e Htc E8 vardı bir ara mesela, kendinden 2 kat pahalı iphonedan eksiği yok pek fazla...

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Lg G Flex 2 duyuruldu 2 gb ram olmasa kesin alacağım bir modeldi kararsız kaldım 2 gb ram nedir ya
  • Asus zenfone 2 martta satisa sunulabilir

http://www.asus.com/Phones/ZenFone_2_ZE551ML/

• gardıropfuat kullanıcısına yanıt
    O cihazıda gördüm.İntel 64 bit işlemci varmış ama hiç bir bilgim yok nasıl bir performans sunacağı hakkında.

Video geldi ben pek beğenmedim.
    https://www.youtube.com/watch?v=kFwKbutYFkk
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.