Şimdi Ara

Duygusal Turkcell Reklamları ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
22
Cevap
1
Favori
1.099
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • alican onu demiyorum ben. arkadaş insanlar 3g yi sadece görüntülü görüşme sanıyor demiş. bende zaten 2 tane işlevi var başka önemi yok biri hızlı internet diğeri görüntülü görüşme dedim. demek istediğim bu. yani bu 2 sini yapmayan insanlar 3g yi açıyor ve sonrada tel çekmiyor diyorlar. ben bunu anlamıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ~Lion King~

alican onu demiyorum ben. arkadaş insanlar 3g yi sadece görüntülü görüşme sanıyor demiş. bende zaten 2 tane işlevi var başka önemi yok biri hızlı internet diğeri görüntülü görüşme dedim. demek istediğim bu. yani bu 2 sini yapmayan insanlar 3g yi açıyor ve sonrada tel çekmiyor diyorlar. ben bunu anlamıyorum.

3G'yi ve akllı telefonları hakkıyla kullanmayan insanlar tabiki 3G'de kalıp kapsama alanını daraltmasın tabiki. Ama interneti ve akıllı telefonu hakkıyla kullanan insanlar için 3G çok gerekli. Bazen bir sayfa açarken ya da başka bir şeye bakarken EDGE'e düşüyor nasıl sinir oluyorum. 10 saatte açılıyor. 3G gelmeden biz napıyormuşuz diye düşünüyorum anında. Hız kişiye göre önemli bir faktör. Şarjının bitmesini istemeyen insan 3G'yi kapatsın tabi o ayrı.

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.