Bildirim
Duygusal sahnelerde çalan şarkı?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
bilen yok mu -
ben de merak ediyorum bilen var mı -
truva'da çalan bi şarkı vardı ''James Horner-Remember me'' -
quote:
Orjinalden alıntı: blade77
truva'da çalan bi şarkı vardı ''James Horner-Remember me''
bu şarkının başındaki kadın vokalin olduğu şarkılar sadece.tüm şarkı boyunca aaa diye bağıran kadın vokallerin olduğu şarkıları arıyorum. -
dediğini anladımda kardeş, bulursan haber ver çünkü bende uzun zamandır arıyorum senin gibi o şarkıları ama artık vazgeçtim.. -
limewire da türe göre aratma var belki türünü seçip bulabilirsin :)) -
bende bu konuya benzer bi konu açmıştım geçenlerde, bana orphaned land ve dead can dance gruplarını tavsiye etmişlerdi.
benim bildiklerim:
Hans Zimmer - blackhawk down main theme
Mark Isham - Flames
javier navarrete - Pan's Labyrinth maintheme
Loreena mckennitt tüm şarkıları -
loreenna mckennittin şarkıları pek öyle olmuyor.ya bu tarzın adı ne acaba new age değil kelt değil.ben ibranice ağıtlar diye biliyorum ama onların da adları nasıl bulunur bilemiyorum.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 18 Mayıs 2008; 17:01:30 > -
-
secret garden bu tarza biraz yakın ama böyle müzik patlıyor tüyleri diken diken ediyor tarzında olanları arıyorum ben de ikide bir beğenmiyorum birazdan isyan mesajları gelecek -
bu tarz bir müzik son umut(children of men)filmindeki sonlara doğru olan savaş sahnesinde bebeği binadan çıkartırlarken çalıyordu.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 18 Mayıs 2008; 17:17:54 > -
Dediğin şarkıyı hatırladım.Eurovisonda söylenen bir parçaydı bundan 10 sene önce.İsmini hatırlayamıyorum ama eurovison üzerine arama yaptır.. -
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X