Şimdi Ara

Duygusal sahnelerde çalan şarkı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir savaş filmi ya da savaş sonrası acı görüntüleri gösterirken çalan iç parçalayıcı,bir kadın vokalin aaaaa ya da deisova tarzı bağırdığı müzikleri nereden bulabilirim.galiba ibranice ağıtlarmış ama bulamıyorum 2 yıldır arıyorum bir türlü bulamadım.llütfen yardımcı olunn

• bilen yok mu
  • ben de merak ediyorum bilen var mı
  • truva'da çalan bi şarkı vardı ''James Horner-Remember me''
  • quote:

Orjinalden alıntı: blade77

truva'da çalan bi şarkı vardı ''James Horner-Remember me''

bu şarkının başındaki kadın vokalin olduğu şarkılar sadece.tüm şarkı boyunca aaa diye bağıran kadın vokallerin olduğu şarkıları arıyorum.
  • dediğini anladımda kardeş, bulursan haber ver çünkü bende uzun zamandır arıyorum senin gibi o şarkıları ama artık vazgeçtim..
  • limewire da türe göre aratma var belki türünü seçip bulabilirsin :))
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Türkçe Slow-Aşk Şarkıları
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • bende bu konuya benzer bi konu açmıştım geçenlerde, bana orphaned land ve dead can dance gruplarını tavsiye etmişlerdi.

benim bildiklerim:

Hans Zimmer - blackhawk down main theme
    Mark Isham - Flames
    javier navarrete - Pan's Labyrinth maintheme
    Loreena mckennitt tüm şarkıları
  • loreenna mckennittin şarkıları pek öyle olmuyor.ya bu tarzın adı ne acaba new age değil kelt değil.ben ibranice ağıtlar diye biliyorum ama onların da adları nasıl bulunur bilemiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 18 Mayıs 2008; 17:01:30 >
  • Secret Garden - Nocturne

• secret garden bu tarza biraz yakın ama böyle müzik patlıyor tüyleri diken diken ediyor tarzında olanları arıyorum ben de ikide bir beğenmiyorum birazdan isyan mesajları gelecek
  • bu tarz bir müzik son umut(children of men)filmindeki sonlara doğru olan savaş sahnesinde bebeği binadan çıkartırlarken çalıyordu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kutsalangemon -- 18 Mayıs 2008; 17:17:54 >
  • Dediğin şarkıyı hatırladım.Eurovisonda söylenen bir parçaydı bundan 10 sene önce.İsmini hatırlayamıyorum ama eurovison üzerine arama yaptır..
  • Tek gecerim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.