Şimdi Ara

Düşünce Gücü İle nesneleri Hareket Ettirme-Metafizik

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
2
Favori
3.067
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Biliyorum. Hepiniz Telekinezi Yani Düşünce Gücü İle nesneleri Hareket Ettirmek İstiyorsunuz. Bu mümkün. İnsan beyninin %11 gibi bir kısmını kullandığı için küçük cisimleri hareket ettirmek pekala mümkün Buyrun Video Önce Bi izleyin bilmiyorsanız:

http://www.youtube.com/watch?v=YEHhTX1cncE

Şimdi bu Arkadaş CD'yi nasıl hareket ettiriyor ?

Eğer sizde bunun gibi Yapmak İstiyorsanız İyi dinleyin.
    İhtiyacınız Olan

1.Sakin Bir ortam
    2.şişe kapağı veya varsa bir parça kağıt. fakat buruşturun ve top yapabilirsiniz
    Ve sakin bir kafa düşünceleriz ve odaklanmanız çok iyi güçlü olmalı.

Arkadaşın CD'ile yapdığı ileri düzey bir iş. en az bir 1 yıllık eğitimle olabilir. ama Benim size verdiğim eşyalar 3-5 hafta arasında düzenli yapılırsa gözle görülür bir ilerleme kaydedilir.
    >Şimdi Oturun sessiz bir Odaya ve Gözlerinizi kapatıp vücudunuz enerjiden oluştuğunu düşünün bir gaz misali vücudunuzda dolanan bir enerji.İstediğiniz Renk'de olabilir bu gaz.
    >Şimdi bütün enerjinin ellerinize Eşit bir şekilde Geldiğini düşünün. bütün vücudunuzdaki enerjinin ellerinize bölündüğünü.
    >Ve şimdi cisim ne Aldıysanız karşınıza onun la elinizin arasında bir bağ olduğunu düşünmeniz şart ve bir akım olduğunu hayal edin.
    >Gözlerinizi ister açın ister açmayın iki halde'de onun hareket ettiğini hayal etmelisiniz. Hatta Ona emir verin Hareket et,Hareket et diye olabilir mesela tabiki düşünerek bu.. bağırmayın odada tek başınıza.
    >belki hareket etti ama siz farketmediniz size tavsiyem bir A4 Kağdını düz bir zemin'in üstüne koyun ve bir çizgi çizin cismi tam cizginin üstüne koyun ki hareket edip etmediğini anlayasınız.
    >Belkide başarısız oldunuz ama kendinize inanın hergün 10 dk'kanızı ayırın ve deneyin birşey kaybetmezsiniz Çakralarınız Açık olsun. Onlardan başka bir konuda bahsedicem.
    ben 6 haftada bir pipeti Masanın diğer ucundan elime yuvarlayarak getirte bildim. çünkü bütük çakralarımı açmışdım. Sorunuz varsa lütfen yazın

Bu arada Criss Angel Abimizin Bir video'su var düşünce gücünün Ne kadar güçlü bir olay olduğunu Gösteriyor.http://www.youtube.com/watch?v=Trvvm1B5WNM

• İnsan beyni uykuda dahi en az %50 sini kullanır. Normal şartlarda en az %80. Bence tamamen odaklanmakla ilgili. Yani kullanılan bölümün tamamının oraya fokuslanması
  • İnsan beyni'nin Şuan ki İçinde bulunduğumuz Evren'den milyarlarca Büyük olduğunu söylesem. Sence bu bizim için mümkünmü Hz. Muhammed Ayı %40'ı kullarak İki'ye ayırdığı kur-an'da yazıyor. Odaklanmak beyni kullanmakla aynı şey olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CromartineV

İnsan beyni'nin Şuan ki İçinde bulunduğumuz Evren'den milyarlarca Büyük olduğunu söylesem. Sence bu bizim için mümkünmü Hz. Muhammed Ayı %40'ı kullarak İki'ye ayırdığı kur-an'da yazıyor. Odaklanmak beyni kullanmakla aynı şey olabilir.

Bilim adamları beynin nöronları izleyen cihazlar yerleştirerek hareketleri izlediler. Uykuda bile beynin şiddetli şekilde %50 sinin çalıştığı anlaşıldı.
    %11 lik bölümün çalışması demek kabataslak hesaplarsak kan basıncı, vücut sıcaklığı, hormon salgılama, acıkma, susama gibi farkında olmadan yaptığımız şeyleri kapsar. Hatta fazla bile söylemiş olabilirim.
    Telekinezi, parapsikoloji, chi gibi olayların gerçekleşmesi için pratiğe ve inanca ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bence beynin biyolojik olarak çalışmasından öte bir şey. Ruhsal bir olay gibi. Hitler' in kadın askerlerinin bu tür güçlerle insanların iç organlarını parçaladığını duymuştum. Daha sonra hepsi akıl sağlını yitirmeye başlamış.

• Düşüncelerimle şeyimi kaldırabiliyorum
  • quote:

İnsan beyni'nin Şuan ki İçinde bulunduğumuz Evren'den milyarlarca Büyük olduğunu söylesem. Sence bu bizim için mümkünmü Hz. Muhammed Ayı %40'ı kullarak İki'ye ayırdığı kur-an'da yazıyor. Odaklanmak beyni kullanmakla aynı şey olabilir.

Kuranın neresinde yazıyo bu %40 olayı.
  • Ruhsal Olay Dediğin Enerji. Hitler'in muhappedini tam bilmiyorum ama Pratik ve kendine olan inanç insanı her yere götürür iyi geceler bu arada.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hydra Mjollnir

quote:

Bilim adamları beynin nöronları izleyen cihazlar yerleştirerek hareketleri izlediler. Uykuda bile beynin şiddetli şekilde %50 sinin çalıştığı anlaşıldı.
    %11 lik bölümün çalışması demek kabataslak hesaplarsak kan basıncı, vücut sıcaklığı, hormon salgılama, acıkma, susama gibi farkında olmadan yaptığımız şeyleri kapsar. Hatta fazla bile söylemiş olabilirim.
    Telekinezi, parapsikoloji, chi gibi olayların gerçekleşmesi için pratiğe ve inanca ihtiyaç olduğunu düşünüyorum. Bence beynin biyolojik olarak çalışmasından öte bir şey. Ruhsal bir olay gibi. Hitler' in kadın askerlerinin bu tür güçlerle insanların iç organlarını parçaladığını duymuştum. Daha sonra hepsi akıl sağlını yitirmeye başlamış.

boyle bisey var mi gercekten
    hitler orduda kadin bulundurmuyodu diye.biliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gmfaruk -- 14 Mayıs 2014; 23:01:39 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: gmfaruk

quote:

Orijinalden alıntı: Hydra Mjollnir

quote:

boyle bisey var mi gercekten
    hitler orduda kadin bulundurmuyodu diye.biliyorum

Ordudan değillermiş zaten. Ajan gibi daha çok. Hatta şöyle bir şey duymuştum. Kadınların saçları ayaklarına kadar uzunmuş. Hitler uzun saçın mental gücü arttırdığına inanıyormuş. Bunun gibi bir çok fantastik denilebilecek inancı varmış zaten. Uzaylılara, bilime aykırı madde ve enerjilere inanırmış. Tabi bu sayede teknolojisini akıl almaz seviyeye getirmiş. Hatta ben Amerikanın şuan ki teknolojisini hitlere borçlu olduğunu düşünüyorum. Mesela tr3b projesi.

• .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.