Şimdi Ara

Düşük eloda etkili şampiyonlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
394
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar önereceğiniz etkili şampiyonlar varsa tavsiyelerinizi alayım alan etkili herolar mı yoksa başka bişeyler mi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• master yi, katarina, fiora, garen bunlar maç taşır
  • -Nidalee oyunda eşi benzeri yok.
    -Ahri
    -Vi
    -Reksai
    -Kalista
    -Jinx
    -janna
    -leona
    -le blanc
    -rengar
    -riven

İlk aklıma gelenler bunlar karışık olarak yazdım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RIP Gwen Stacy -- 17 Nisan 2015; 0:41:20 >
  • Garen pek iş yapmıyor bence katada banlandığı için diğerlerine katılıyorum

• jax hecarim katarina graves leona leblanc annie vs metadaki herolar.

• < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dodoruh -- 17 Nisan 2015; 0:49:44 >
  • Israrla yaziyorum. Midde Gold eloya kadar nidalee alip tasiyan gormedim. bence her turlu cop. Lanede cok rahat ezilebiliyor. Kafa atma gibi bir hobin yoksa her daim laneyi kazanirsin. Ayrica adc olarak jinx 1 numaradir bence. Blitzcrank kata yine tasiyabilecekler. hala katanin ultisini nasil bozacagini bilmeyenler var. Bana kalsa hepsinden otede trydamare vardir. Bi bakarsin inhi acmis bi bakarsin drake almis .

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nidalee konusunda haklısın bencede daha ezilmedim nidaleyr mainim diana

• quote:

Orijinalden alıntı: calibrane

Israrla yaziyorum. Midde Gold eloya kadar nidalee alip tasiyan gormedim. bence her turlu cop. Lanede cok rahat ezilebiliyor. Kafa atma gibi bir hobin yoksa her daim laneyi kazanirsin. Ayrica adc olarak jinx 1 numaradir bence. Blitzcrank kata yine tasiyabilecekler. hala katanin ultisini nasil bozacagini bilmeyenler var. Bana kalsa hepsinden otede trydamare vardir. Bi bakarsin inhi acmis bi bakarsin drake almis .

Tam tersi q yu dodge etme oranı artıyor lig yükseldikçe.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hyperior

quote:

Israrla yaziyorum. Midde Gold eloya kadar nidalee alip tasiyan gormedim. bence her turlu cop. Lanede cok rahat ezilebiliyor. Kafa atma gibi bir hobin yoksa her daim laneyi kazanirsin. Ayrica adc olarak jinx 1 numaradir bence. Blitzcrank kata yine tasiyabilecekler. hala katanin ultisini nasil bozacagini bilmeyenler var. Bana kalsa hepsinden otede trydamare vardir. Bi bakarsin inhi acmis bi bakarsin drake almis .

Tam tersi q yu dodge etme oranı artıyor lig yükseldikçe.

Oran artiyodur da ben denk geldiklerimi yaziyorum. Plat olup guzel mizrak sallayan vardi. ama midde cogu ap champ nidaleyi ezer. Jung olarak gorunmede atacagi guzel bi mizrakla biseyler yapar mobility guzel v.s ama bence cop bir champ.

• düşük eloda her şampiyon iş yapar. ciddi anlamda söylüyorum. ancak bol ccli, alan etkili hasarı olan, mobil olan(low eloda olmasa da oluyor) herolar her seviyede diğerlerinden daha etkili.önemli olan 1-2 şampiyon ile iyi oynamak. sürekli onları oynadıkça hem kazanıyorsun hem de oyunun gelişiyor.
  • quote:

Boostladığım hesap lolskill

http://www.lolskill.net/summoner/TR/Hyperguerreirotr/champions

• Kayle iyidir , yan hesabımı bronz 2 den gümüş 3 e çıkarmıştım Zaten ne olduğunu da bilmiyolar ulti atıyosun adam hala saldırmaya devam ediyor
  • Malphite

• katarina, draven, leona, morgana, nasus, master yi
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.