Şimdi Ara

Durumlar vahim moraller 0 lütfen gelin.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
3
Favori
466
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar abiler öncelikle bu şekilde durumu olup da başaranlar söylesin
    Ben ODTÜ ee istiyorum o olmazsa bilgisayar ama ODTÜ olmazsa çok üzüleceğim .
    Netler ODTÜ'ye gidemezsin diyor bana zaman denemesinde 115 yaptım . 32.50 tr 30.50 sosyal 25.00 matematik 28.25 fen
    Bu ygs netlerinin düşüşünde ygsyi bırakmamın ne kadar etkisi vardır yaklaşık 4 aydır ygs kitabı elime almadım lys çalıştım ama sonuçta lys çalışırken ygs de çalışmış oluyorum ortak konularda çoğunlukta sonuç olarak gidişattan memnun değilim baya bir moralim bozuk dersaneye de gitmiyorum . Lys deneme çözeyim dedim mat 30.25 integral bilmiyorum 8 tane vardı .
    Geo 21.50 uzay konik eksik .
    Kimya 19.00 8 organik vardı .
    Biyoloji 25.50
    Fizik bulamamıştım .
    Anlaşılılan lysde de pek yol katedemedim .
    Bunları yazacağına çalış demeyin moralm bozuk şimdi çalışmaya gidiyorum :(

17 Kasım 17 Kasım 17 Kasım 17 Kasım
    Düzenleme : zaman 2 netleri hakkında gelin yorumlaşalım.
    Türkçe : 36,50
    Matematik : 28,50
    Sosyal : 28,00
    Fen : 30,25
    Bu sefer tek amacım fen ve matematikten iyi netler çıkarmaktı matematiğe gerçekten çok fazla süre verdim bu sefer sorular çok kolay geldi ama farketmemişim aralardaki zor sorularda çok vakit kaybetmişim .matematikte çok hamım , yavaşım
    Denemeyi çok güzel çözdüm böyle kendimi güzel verdim ilk denemeye göre daha iyi geldi
    Son sorum şu konuları unutmamak için fem simetri ygs tüm dersler soru bankası ve 3 hamlede lys sipariş ettim her gün 1 konudan 10 soru şeklinde günlük 5-10 konu çözsem nasıl olur eksik olduğunu farkettiğim bir konuya hemen müdahele ederim aynı zamanda sizin fikirleriniz önemli benim için hadi .

Not: neti 75-85 arası olup morale ihtiyacı olan pm atsın diyeceklerim var .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi csblerdeki zebani -- 17 Kasım 2014; 23:48:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Dostum netlerin oldukca iyi bence hic moral bozma daha zamanin bol kesinlikle hedefine ulasirsin

• Yalan söylemiyorum, kesinlikle umut var. Tek yapman gereken YGS matematikten ve fenden eksiklerin üzerine gitmek. Fen netinin konu eksiklerini tamamlayınca nasıl fırladığını görünce şaşıracaksın emin ol. LYSde de integral bilmeden 30 net şu an için oldukça iyi. Hiç pes etmeden devam
  • benimde hedef odtü pc zamanda 126 yaptım lys de yavaş yavaş konuları bitiriyorum
    deneme için erken değil mi daha
  • Denemeleri eğer evde yapıyorsan onları bi yeniden gözden geçir dostum

• Unborn kullanıcısına yanıt
    gözden geçir derken ?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: csblerdeki zebani

Arkadaşlar abiler öncelikle bu şekilde durumu olup da başaranlar söylesin
    Ben ODTÜ ee istiyorum o olmazsa bilgisayar ama ODTÜ olmazsa çok üzüleceğim .
    Netler ODTÜ'ye gidemezsin diyor bana zaman denemesinde 115 yaptım . 32.50 tr 30.50 sosyal 25.00 matematik 28.25 fen
    Bu ygs netlerinin düşüşünde ygsyi bırakmamın ne kadar etkisi vardır yaklaşık 4 aydır ygs kitabı elime almadım lys çalıştım ama sonuçta lys çalışırken ygs de çalışmış oluyorum ortak konularda çoğunlukta sonuç olarak gidişattan memnun değilim baya bir moralim bozuk dersaneye de gitmiyorum . Lys deneme çözeyim dedim mat 30.25 integral bilmiyorum 8 tane vardı .
    Geo 21.50 uzay konik eksik .
    Kimya 19.00 8 organik vardı .
    Biyoloji 25.50
    Fizik bulamamıştım .
    Anlaşılılan lysde de pek yol katedemedim .
    Bunları yazacağına çalış demeyin moralm bozuk şimdi çalışmaya gidiyorum :(

lys mat integralsiz çok iyi gelmiş 42de 30 hiç fena değil ama lys mat bu kadar iyiyken ygs matın kötü gelmesi ya sınav cidden çok zordu kalem kıpırdamayacak seviyede bir zorluk ya trolsun yada bir yerde sıkıntı var çünkü mat yani bu matı iyi olan adam iyi yapar ygs türkçesi iyi olan adam edebiyat yapmazsa anlarım ygs kimya fiziği iyi olan adam lys kimya fizik yapamazsa anlarsında mat ve bio da iyiyse iyidir kötüyse kötüdür. yani mat kafa işidir basıyorsa (ki lysne bakınca bastığı belli) basar basmazsa basmaz ortası olduğunu düşünmüyorum

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • zteska Z kullanıcısına yanıt
    Sonuçları diyorum gözden geçir muhtemelen doğru dürüst bi sınav ortamında ortalama 10-15 net düşüş gösterir sen bütün kurallara dakikaya optiğe vs ne kadar özen gösterirsen göster fark edebilir.Tabi etmeyedebilir ama genellikle fark olur.

• Unborn kullanıcısına yanıt
    sınav ortamında daha mı düşük çıkar yoksa dahamı yüksek

• quote:

Orijinalden alıntı: zteska

daha düşük
  • zaman 140 hedef odtü ee
  • quote:

Orijinalden alıntı: cıameetci

quote:

Orijinalden alıntı: zteska

daha düşük

trolllll ben denedim fark olmadı :)))

• Zamanı pek takmayın dengesiz oluyor biraz sorular

• Arkadaşlar hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum . Umut var diyen Arkadaşlarım sözüyle daha çok çalışıcam bundan sonra neyse lys mat denemesi hakkında evet lys matematik baya çalıştım yani şöyle söyliyeyim 3-4 ay hiç elime mat1 kitabı almamıştım önceden ilk mat1 bitirdiğimde 33-34 yü netler ama düştü işte malesef . Gecen sene mat1 bebek gibidir devamlı ilgilenmek ister diyen biri vardı onun lafına geldim galiba :) sonuç olarak pazar zaman olucaz adam gibi çözecem matematikte yeterli zamanı ayırıp Kafayı sağlam vererek çözecem konuyu hortlatacam aynı kadro yorum yaparız Pazartesi Akşamı gibi iyi forumlar

• La sen bu netlerle moralini bozuyorsan biz intihar edelim be

• quote:

Orijinalden alıntı: rainlovem06

La sen bu netlerle moralini bozuyorsan biz intihar edelim be

Kardeşim herkes hedefine göre tutunsun dala .
    Benim hedefim malesef biraz yüksek ama me yapayım çok istiyorum ve olmayacak diye moralim bozuluyor zaman zaman seninde netlerin hedefine göre düşükse hemen atla camdan

• Eski tayfa gelinnnn

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.