Şimdi Ara

Durmaplay yardım..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
371
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar oyuna yeni başlayacağım arkadaşım raf gönderecekmiş ancak dur maplayden alınca sıkıntı çıkar mı ? Bir kaç arkadaşım sıkıntı olmaz dedi ancak biri sıkıntı olur dedi. resmi yerde 150 lira durma da 90 lira son patch arkadaşlar. Arada bir fark olduğu için ****den almak ne kadar mantıklı ?

• Raf sisteminden yararlanabilen ülkeler arasında Türkiye yok, aşağıda ki ülkelerden birinde hesap oluşturulmuşsa ancak raftan yararlanabilir.

Recruit A Friend is available to players in Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Norway, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Ukraine and United Kingdom. Players outside these countries are ineligible

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Türkiye 1 senedir RaF kabul ediyor, eskiden kabul olmuyordu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • swizzz S kullanıcısına yanıt
    bu yazıyı nerden buldun merak ettim. yıllardır Türkiyede raf oluyo. daha bugün raf ödülümü aldım hatta
  • quote:

Orijinalden alıntı: swizzz

Raf sisteminden yararlanabilen ülkeler arasında Türkiye yok, aşağıda ki ülkelerden birinde hesap oluşturulmuşsa ancak raftan yararlanabilir.

Recruit A Friend is available to players in Austria, Belgium, Finland, France, Germany, Greece, Ireland, Italy, Latvia, Lithuania, Netherlands, Norway, Portugal, Russia, Spain, Sweden, Ukraine and United Kingdom. Players outside these countries are ineligible

Olmuyor diyorsun ve madem iddialısın ! Öyleyse biz nasıl raf ile Kastık ve kasıyoruz???????????

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 2 Mart 2015; 11:13:38 >
  • kvo35 kullanıcısına yanıt
    https://eu.battle.net/support/en/article/recruit-a-friend

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • ARkadaş hiç mi forumu okumuyorsun . forumda bin tane RAf başlıgı var !!! hala daha battle.net link i atıp duruyorsun. RAF kullanabiliyoruz diyoruz işte neyini anlamıyosun bunun??? otomatik cevap atıyorsunuz , Hayır 1-2 başlık okusanız böyle saçmalıklar olmıycak ama . yok yani ne deyim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kvo35 -- 2 Mart 2015; 11:25:47 >
  • Dediğin site güvenilir değil kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum. Bahsedilen siteyle ilgili ne zaman forumda olumlu/olumsuz bir şey yazılsa yöneticinin biri gelip site güvenilir/sorun yok vs. diyip konuyu kitliyor. Bynogame'den 110 liraya aldım ben siteyle ilgili bir sorun yaşayan var mı bilmiyorum ama ben epey alışveriş yaptım hiç bir sorun olmadı. 20 lira için riske girmeye değer diyorsan sen bilirsin tabi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 0RK

Dediğin site güvenilir değil kendi tecrübeme dayanarak söylüyorum. Bahsedilen siteyle ilgili ne zaman forumda olumlu/olumsuz bir şey yazılsa yöneticinin biri gelip site güvenilir/sorun yok vs. diyip konuyu kitliyor. Bynogame'den 110 liraya aldım ben siteyle ilgili bir sorun yaşayan var mı bilmiyorum ama ben epey alışveriş yaptım hiç bir sorun olmadı. 20 lira için riske girmeye değer diyorsan sen bilirsin tabi.

şimdi reklam yapmak istemem ama ben tüm paketleri ordan aldım hiç sıkıntı olmadı

• quote:

Orijinalden alıntı: swizzz

Raf sisteminden yararlanabilen ülkeler arasında Türkiye yok, aşağıda ki ülkelerden birinde hesap oluşturulmuşsa ancak raftan yararlanabilir.

daha 1 ay önce raf roketi aldım bilmeden yorum yapıp yanlış bilgi vermeyelim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi QuelTaLas -- 3 Mart 2015; 14:14:41 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.