Şimdi Ara

DurmaPlay RP Dağıtımı Hakkında.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
501
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar durmaplayın kampanyasına katıldım bugün 3 gibi 1 saat içinde 400 civarı +1 ledim ardından işe gittim ve geldiğimde +1lere baktım kendi profilimden bakınca 391 gösteriyor. Yeni gmail açmıştım ordan bakıncada 114 gösteriyor bunun anlamı nedir acaba ? Yardımlarınızı bekliyorum

• Banada oldu çok sinir bir durum, 20 tl lik kod için saatlerini harcamana değmez.
  • Bir sürü konu var ve hero konuda bunu 3-4 kez tekrarladım. Seri seri attıgımızdan ötürü google saymayı kesiyor spam olarak kabul ediyor bu nedenle +1'lerin arasında en az 30-40 saniye olmalı 90 vardı 30-40 saniye bekleyerek yaptım 160'a kadar geldim yinede ÜNLEM işareti çıktı arada kaçamaklarımdan dolayıda olabilir ama çok zor iş.
  • Açıkcası bende 1153 tane yaptım, hesapımdan cıkınca 470 filan saydı.
    +1 licek 300 tane daha var ama onlarıda yapsam 700 olsa ne yazar 1000 olmadıkdan sonra.Kısacası fail.
  • FlashKill kullanıcısına yanıt
    Saymadıgı katagoriyi bulabilirsin diye düşünüyorum onları geri almak var birde ama ugraşınca elde edilebilir dün arkadaşın birisi 1000 tane yaptıgını söylemişti ve dışardan bakılıncada 1000'i görüyormuş ne kadar dogru bilemem =)
  • Emeğime yazık acıkcası üzüldüm.
  • Pes Ediyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Değmez.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.