Bildirim
DurmaPlay RP Dağıtımı Hakkında.
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Banada oldu çok sinir bir durum, 20 tl lik kod için saatlerini harcamana değmez. -
Bir sürü konu var ve hero konuda bunu 3-4 kez tekrarladım. Seri seri attıgımızdan ötürü google saymayı kesiyor spam olarak kabul ediyor bu nedenle +1'lerin arasında en az 30-40 saniye olmalı 90 vardı 30-40 saniye bekleyerek yaptım 160'a kadar geldim yinede ÜNLEM işareti çıktı arada kaçamaklarımdan dolayıda olabilir ama çok zor iş. -
Açıkcası bende 1153 tane yaptım, hesapımdan cıkınca 470 filan saydı.
+1 licek 300 tane daha var ama onlarıda yapsam 700 olsa ne yazar 1000 olmadıkdan sonra.Kısacası fail. -
Saymadıgı katagoriyi bulabilirsin diye düşünüyorum onları geri almak var birde ama ugraşınca elde edilebilir dün arkadaşın birisi 1000 tane yaptıgını söylemişti ve dışardan bakılıncada 1000'i görüyormuş ne kadar dogru bilemem =) -
Emeğime yazık acıkcası üzüldüm. -
Pes Ediyorum -
Değmez.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X