Şimdi Ara

Durdurun bu rezaleti ! (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
39
Cevap
0
Favori
1.052
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • hakkaten pes diyorum, sonumuz hayırlı olsun
  • yazık..
  • quote:

Orjinalden alıntı: Ömer

Toplum; Mehmet Ali Erbil’i de eleştiriyordu.
    Gelin kaynana yarışmalarını da eleştiriyordu.
    Arabaya yapışık durma ya da asgari ücret ile geçinme yarışmalarına gülünüyordu.
    BBG evlerini esefle kınanıyordu.

Sonuç nedir?

• Rezaletin daniskası
  • İlk bölümü yayınlandı.

Bayılanlar bile oldu...
  • Bu program hakikaten tam bir REZALET
  • Duyunca ben de çok sinirlenmiştim.Bu kadarı da olmaz dedim ama olmuş bile
  • rtük formatı bile bile bu programı yayınlattı ya
    yazıklar olsun
  • Bu kadarını da beklemezdim. Yalnız soyle bir sey var bu program senaryo uzerine dayalı yalan bir yarısma da olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Flying Dutchman -- 15 Temmuz 2007; 14:05:37 >
  • En iyisi hiç tv izlememk.2 yıldır adam akıllı tv ızlemıyorum, arada haberler ve yerli ve yabancı birkaç dizi dısında..

Ama Anne ve Babalık Kutsal bişeydir bunları reyting aracı ederek duygusal acıtasyonlarla milleti ekran başına toplayanlar elbet cezasını Öteki tarafda çekecekler......Hepsini Allah (C.C.)'a havale ediyorum....
  • of of of bu son nokta artık...
    harbiden durdurun bu rezaleti...
  • quote:

Orjinalden alıntı: LeBron_ James_

Bu kadarını da beklemezdim. Yalnız soyle bir sey var bu program senaryo uzerine dayalı yalan bir yarısma da olabilir.

bence öle zaten."8" adam neden bu kadının babası olduğunu iddia etsinki
  • quote:

Orjinalden alıntı: Black Rose Immortal

quote:

Bu kadarını da beklemezdim. Yalnız soyle bir sey var bu program senaryo uzerine dayalı yalan bir yarısma da olabilir.

Aklım çok pis bir fikir getirttin ya helal olsun. Neyse ciddiyet her ne kadar senaryo olsada yayınlanması gereksiz bir yarışma zaten kolpa olduğu belli kimlik kartlarında soyadı farklıymış o değil farklı olması bir saçma çocuk ta affedersin biraz neyse farketmemiş o zamana kadar vay be senaryoya bak izlemedim tabi gözüme bir yerden ilişmişti.

• quote:

Orjinalden alıntı: Black Rose Immortal

quote:

vardır bir çıkarları

• quote:

Orjinalden alıntı: c@neer

Kurtlar vadisi terör'ü yayından kaldıran güçler şimdi nerde acaba?

• fox caydı ama gitti ztar aldı
  • İzlemedim,izlemem de. Böyle bir rezilliğe ekran başında biz bile dayanamazken,nasıl olur da insanlar işin içinde olmayı kabul ederler?! Bir insanın babasına olan özlemini,onu bulmak için düştüğü acizliği de kendilerine reyting malzemesi yapan bir medyası var işte güzel ülkemin. Yazık... Yazık ki ne yazık...
  • cidden böle programları neden yaprlar miletin duyguları ile oynarlar cidden artık bazı değerlerimiz yok olmak üzere
  • Ulan yeter be !! Hindistan'a çevirdiler ülkeyi .. Sonra da gelip burda devlete laf atıp ''Nerde devlet nerde millet'' deyip gelişmek kalkınmak istiyorlar .. Ne kadar salak yarışma varsa toplumun zihnini etkiliyor .
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.