Şimdi Ara

Durduk yere fotoğraf bozulurmu ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
463
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar daha önceden k790i marka telefonla çektiğim fotoğrafları bilgisayara atmıştım hepsi düzgündü ama dün baktığımda 2-3 tane fotoğraf bozulmuş.Bozulmuş dediğim fotoğrafın üstüne koyu mavi renkli şerit gibi izler gelmiş. Daha önceden düzgün olan fotoğraf bilgisyarda durduk yere bu şekilde bozulurmu??
    Telefonla çektiğim bazı fotoğraflar bu şekilde.. Bu şekilde bozulan fotoğrafları düzeltebilirmiyiz?

Pcde durduk yere bozulan fotoğraf bu arkadaşlar Şimdi telefonla çektiklerimdede bu şekilde bozukluklar var.

http://img412.imageshack.us/my.php?image=asdaq7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hahn -- 10 Mayıs 2007; 10:20:28 >

• bir çeşit vbs virusu olabilir bilgisayarı tarat .
    vbs ler genelde resim dosyalarını metin belgesine ceviriyor ama
  • Telefondan bilgisayar a blue tooth la mı aktardın. Acaba bluet tooth veya makinan da (telefon) bir virüs olmasın benim telefon a italya dan bir virüs girmişti kaspersky ile tarattım düzelmişti. (Nokia 6680) ilk kez görüyorum. ?
  • peki bu telefonda virüs taraması nasıl yapabilirim Sony Ericsson K790i
  • Ben izlemiştim bir teknoloji programında uzun zaman olmuştu.. elimizdeki resimleri 10-15 yıl sonra iğrenç bir hal alacağını..jpeg dosyaları bozuluyormuş zamanla..
    zaten microsoft daha yeni ve gelişmiş bir resim formatı üzerinde çalışıyor..reklamını görmüştüm..daha kaliteli ve uzun yıllar bozulmayacak bir şekilde..

sorun şuu seninkiler nasıl kısa zamnda bozuldu bir fikrim yokk..:D
  • Virustendir bendede olmustu. telefona da bulastigini sanmiyorum bilgisayari bir virus taramasindan gecir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Durduk yere PC kapanıyor
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.