Şimdi Ara

Dürbün ayağı ??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar Hatsan mod 125 sniper alıcam bu hafta içi işalla bu tüfek malum güçlü bir tüfek tepme olayı da var dürbün oynamaması ve zarar görmemesi için tek ayak almayı düşünüyorum bu dürbün ayağı iyimi fiyatıda uygun sizce nasıl :)

https://www.hilalav.com.tr/default.asp?git=9&urun=423

• Öncelikle foruma yeni katıldım ve buradaki eski ustalara selamlar forum sayesinde bir çok konuda fikir sahibi oldum herkes bilgisini tecrübesini paylaşıyor herkese teşekkür ve tekrar selamlar, bende forumdan ve netten bir çok araştırmalardan sonra Hatsan Optima 550 5.5 kalibre tüfek aldım ki kendisi Mod 125 TH modelinin birebir aynı ama galiba bir seri optima 550 olarak çıkmış. Optima 650 de var dedi bayi 6,5 kalibre imiş ama ben 5,5 tercih ettim insan eline aldığı anda gücü hissediyor :) Neyse geleyim dürbün konusuna gerçekten mod 125 lerdeki güç ve oluşan çekiç etkisi dürbüne çok zarar veriyormuş ve ben hala dürbünü takmaya cesaret edemedim. Bu konuda bazı forum üyeleri tek parça ayak öneriyorlar ama galiba asıl kasdettikleri DAMPA ayaklar çünkü birbirine çok benzese de tek parça ayağın hiç bir faydası yok çekiç ektisine. Formlarda yine ustalağın tavsiyesi en iyi dampa olarak yatagun hem yerli hem kaliteli olması dürbün ömürlük olur diyorlar.
    http://www.yatagun.com.tr/detay.asp?ID=141
    Fakat fiyatı çok yüksek ve bütçe de kısıtlı olunca farklı çözümler arıyor insan. Bazı site ve videolarda dayak bağlantılarının tüfekle arasına ve dürbünün bağlandığı halkanın içine şamyel (araba lastiğini içi) konularak çözüm bulunmaya çalışıldığını öğrendim. Ustalardan bu konudaki görüş ve tecrübelerini bekliyorum böyle bir modifiye dürbünde işe yararmı, yapan varmı, yapılsa sağlıklı olurmu veya farklı bir çalışması olan varmı paylaşırsanız sevinirim,Saygılarımla

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    havalı tüfek dürbün tavsiyesi
    12 yıl önce açıldı
    DÜRBÜN TAVSİYESİ LAZIM?
    5 yıl önce açıldı
    Ayağı sıkan çorap lastikleri
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.