Şimdi Ara

duo q hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Açıkcası fazla konu açan biri değilim ama bu konu uzun süreden beri aklıma takılıyor .sizce duo q solo q nun dengesini bozmuyor mu .siz solo oyuna giriyorsunuz karşıdada sizdede duo lar oluyor bence oyunu sizin oynayışınızdan çok duo ların birbirine uyumu belirliyor .mesela top oynuyorsunuz karşının top ve jungler oyuncusu premade ciddi anlamda bazen wardlar bile yeterli olmuyor epic ganglar atıyorlar solo q ya göre ve ya bot lane solo q giren iki adama göre birbiriyle konuşan iki kişi çok daha avantajlı başlıyorlar.tabi duo q iki taraftada var ama bence oyunu bu duo ların birbirlerine uyumları yeteneklerinden daha çok belirli oluyor maçlarda .

Özet :Premadeler solo q nun dengesini bozuyor bana göre.
    yaw hehe giflerini bekliyorum .

• bende şunu merak ediyorum bizde diyelim ki 2 duo 1 solo girmiş varken karşıya da mı böyle geliyor yoksa karşıya 5 solo bile gelebilir mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CrashBone

bende şunu merak ediyorum bizde diyelim ki 2 duo 1 solo girmiş varken karşıya da mı böyle geliyor yoksa karşıya 5 solo bile gelebilir mi?

5 soloda gelir.Ama bazı premadeler var adamların 2'side feedliyo ya da o solo q olan adam tek başına oynu taşıyo
  • Bende şunu merak ediyorum eger biz plat isek arkadisimizda silver ise karşımıza gelecek adamlar nasil belirleniyor? Ikimizin ortalamasina filan mi bakiliyor ..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bozuyorda böylesi daha iyi

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gözlemlediğim kadarıyla şöyle oluyor;Mesela 2 tane Silver 1 duo giriyorlar, bu durumda genelde karşıya da 1 duo atıyor.Bazı durumlarda karşıda duo yoksa, atıyorum, karşıda o iki silver1 duoyu dengelemek adına 1 tane gold 4 falan oluyor.
    @LordRaiden
  • yaw he he
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pend0s

Bende şunu merak ediyorum eger biz plat isek arkadisimizda silver ise karşımıza gelecek adamlar nasil belirleniyor? Ikimizin ortalamasina filan mi bakiliyor ..

Elo su yerde olan bir Gold V kalanı Silver gelir.Unranked gelme ihtimali bir var.(TR için)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NDS

bozuyorda böylesi daha iyi

solo q da çıkmak daha zorlaşıyor böyle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Muten Roshi

Gözlemlediğim kadarıyla şöyle oluyor;Mesela 2 tane Silver 1 duo giriyorlar, bu durumda genelde karşıya da 1 duo atıyor.Bazı durumlarda karşıda duo yoksa, atıyorum, karşıda o iki silver1 duoyu dengelemek adına 1 tane gold 4 falan oluyor.
    @LordRaiden

aslında seçim imkanı verilmesi gerekir .gerçi solo q giren biri bence duo ların maçına asla gelmek istemez

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-C0D049777 -- 22 Eylül 2013; 14:41:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LordRaiden

quote:

solo yükselmek tabiiki duoya göre yavaş ama kesinlikle imkansız değil
    hızlı yükselen adamların çoğu duo giriyor doğru ama duo girmek %100 win garantisi vermiyor

• Gerçektende duo Q kaldırılırsa daha iyi olacak. Solo top oynuyorsun, karşıdaki solo adam jungler ile premade. Sırf oyuna bu rollerde girmelerindeki amaç seni yani rakibin solo top oyuncusunu oyundan düşürmek. Resmen babysit yapıyor arkadaşına. Her recallda iki wardla bile gelsen, gank avoid bile yapsan o adam senden vazgeçmiyor. İlla seni düşürecek oyundan.
  • quote:

quote:

quote:

hızlı yükselen adamların çoğu duo giriyor doğru ama duo girmek %100 win garantisi vermiyor

imkansız değil ama solo q girdiğinde takımlara duo gelmesi veya gelmemesi ne göre zorluk değişiyor bu da oyunun kaderini değiştiriyor .yetenek bir yere kadar premadelerin uyumu solo q dakinin yeteneğinden çok daha önemli halde geliyor .duo q kaldırılsa neler olur acaba

• quote:

quote:

quote:

quote:

imkansız değil ama solo q girdiğinde takımlara duo gelmesi veya gelmemesi ne göre zorluk değişiyor bu da oyunun kaderini değiştiriyor .yetenek bir yere kadar premadelerin uyumu solo q dakinin yeteneğinden çok daha önemli halde geliyor .duo q kaldırılsa neler olur acaba

ağlama konuları 5 katına çıkar
    />

• Benim teame ne zaman duolar gelse fidliyor
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

ağlama konuları 5 katına çıkar
    />

seçme imkanı verilse ben duo larla oyuna girmek istemem açıkcası .girmek isteyende olmaz diye düşünüyorum duo lar açıkta kalım yarım saat oyun beklerler

• Ne zaman Duo q girsek nerde mal var bizim takıma geliyor solo q akar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mösyö Bolamyer

yaw he he

gifsiz olmaz
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.