Şimdi Ara

duo arıyorum gold+

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba dh foruma yeni katıldım. League of legends in forumundada bir kaç kez böyle konu açmıştım fakat duo bulamadım. İki kere altın 3 e çıkıp bir daha altın 5 e düştüm W/L oranım son zamanlarında çok berbatlaştı cidden acayip berbatlaştı. Gelen lp çok az üstüne bir de 5 maçta topladığım lp nin flamer, troller vs. yüzünden gitmesinden bıktım. Onun için benimle giribilicek bir duo arıyorum maini farketmez benimki adc. Yaklaşık 700 win var fakat hala gold 5 deyim, geçen gün seriye girmeyi başardım onuda maçta first blood verdik diye afk kalan support yüzünden fail oldum diğer maçlardan bahsetmiyorum. Duo girmek isteyen olursa oyun içinden ekleyebilirsiniz Gandalf Or Troll

• quote:

Orijinalden alıntı: Gandalf Or Troll

Merhaba dh foruma yeni katıldım. League of legends in forumundada bir kaç kez böyle konu açmıştım fakat duo bulamadım. İki kere altın 3 e çıkıp bir daha altın 5 e düştüm W/L oranım son zamanlarında çok berbatlaştı cidden acayip berbatlaştı. Gelen lp çok az üstüne bir de 5 maçta topladığım lp nin flamer, troller vs. yüzünden gitmesinden bıktım. Onun için benimle giribilicek bir duo arıyorum maini farketmez benimki adc. Yaklaşık 700 win var fakat hala gold 5 deyim, geçen gün seriye girmeyi başardım onuda maçta first blood verdik diye afk kalan support yüzünden fail oldum diğer maçlardan bahsetmiyorum. Duo girmek isteyen olursa oyun içinden ekleyebilirsiniz Gandalf Or Troll

Gel duo girelim fakat ligimi hiç sorma

• merak ettim ama şimdi ayrıca duo girebiliriz.
  • gel duo girelim nickim swagger06 mainim sona
  • quote:

Orijinalden alıntı: yigitalp06

gel duo girelim nickim swagger06 mainim sona

sen gelme **************************
  • 10 gün geçmiş aradan
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.