Şimdi Ara

Duo ADC aranıyor (Gold 1) (TR)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
182
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam arkadaşlar, mainim support. Ranked de duom olmadığı için başka lane'ler oynamak zorunda kalıyorum. Artık support oynamak istiyorum, bu yüzden deneyimli bir adc arıyorum. Gold I ligindeyim, kısmetse Plat olmak istiyorum. Bir tane adc lazım. Her rankedimizi onla girebileceğimiz bir adc. Tek şartım var en az gold 2 yada 3 olsun, çünkü farkettim ki bundan önceki liglerde ki oyuncular çok taze oluyor. Ne yapacaklarını şaşırıyorlar. (ADC rolündeyken bahsediyorum). Bu arada, oynama sırasında skype, teamspeak, ventrilo yani kısaca sesli olarak iletişim halinde olabiliriz.. İstersek tabii.

Evet hiç lafı uzatmayayım, size çok iyi oynadığım supportları, uyguladığım oyun mantıkları ile sayayım:

Leona: Gerçekten çok iyi oynarım, şampiyonun yapısı sebebiyle level 3'ten itibariyle agresif oynarım. Leona mantığım, karşı support bize karşı harekete geçmeden bizim uygun bir anda harekete geçmemizdir.

Thresh: Öyle hep gördüğünüz Q atamayan, nerede W atacağını şaşıran Threshlerden değilim arkadaşlar.. Q kaçıracağım yerde Q atmam, yine agresif oynarım. Leona oynayışımda ki gibi önce davranmayı seçerim.

Lulu: E malum, küçücük bir support. Defansif oynamak zorundayız haliyle. Karşısı bize harekete geçtiğinde adc'mi en iyi şekilde korurum, öldürtmem.. Belki kill bile alırız.

Blitzcrank: Gerektiğinde oynarım, fazla tercih etmem. Ama oynamam gerekirse fazla adam kaçırmam.

Alistar: Türkiyede ki belkide sayılı kombosunu yapabilen kişilerdenim, belki biraz abartı söylüyorum ama bunu söylememin sebebi bazı Ali'lerin herifi zıplatıp, sonra da nerelere ittiğini ve fight'ı berbat ettiğini görmüşsünüzdür. Bunu yapmam.

Evet arkadaşlar, bunlar en iyi oynadığım supportlar. Bunlardan başka oynayamıyor musun derseniz, tabii ki oynarım. Gerek Nami, gerek Taric farketmez. Oynarım ama bunlar en iddialı olduğum şampiyonlar. Bunları yazmam size biraz egoistce gelebilir fakat asıl sebebi, oyun mantığımı anlayarak kısmetse yeni adc dostumla uyumu daha oynamadan sağlayabilmek. Şimdiden herkese çok teşekkürler.

Bana oyundan ya da forumdan pm atabilirsiniz. Nick: Kek Q Server: TR

• Twenty 8

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • imzama bak ve ...
  • add Deyes
  • LoL nikini bi pm at bağalım.
  • estwokeys kullanıcısına yanıt
    Dostum altta yazıyor.. Neyse. Kek Q
  • Gudea ekle pcde degilim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Adc duo arıyorum.
    10 yıl önce açıldı
    West Gold elo adc duo arıyorum
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.