Şimdi Ara

Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu (2006) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.268
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • İğrenç ötesi bir film.Zaten şu son zamanki filmlerde mehmet ali erbil oynuyo ya

Korsanına verdiğim paraya acıdım.
    Ben her şeyden önce bir Türk milliyetçisiyim. Böyle doğdum. Böyle öleceğim. Türk birliğinin, bir gün hakikat olacağına inancım vardır. Ben görmesem bile, gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk birliğine inanıyorum, onu görüyorum. Yarının tarihi, yeni fasıllarını Türk birliğiyle açacaktır. Dünya sükûnunu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'ün varlığı bu köhne âleme yeni ufuklar açacak, güneş ne demek, ufuk ne demek, o zaman görülecek.
    Bu millet istiklalsiz yaşamamıştır. Yaşayamaz ve yaşamayacaktır. (Mustafa Kemal Atatürk)
  • cem yılmaz'ın yıllaaaaaarrr önce kendi stand-up'larında yaptığı türkler uzayda esprilerini bilen veya bi şekilde duyan hiçkimse bu filmi beğenmez. çok önceden duymuştuk biz bunları ve o zamanlar güzeldi bunlar

imdb'de en kötü 100 arasında baya üst sıralarda bu film biliyorsunuzdur zaten

dünyayı kurtaran adamın oğlu'nu esgeçin bi kalemde, para ve vakit harcamayın derim ben amaaaa bunun orjinal halini, yani 25-30 sene önce çekilen dünyayı kurtaran adam filmini mutlaka bi şekilde edinip izleyin. gülmek için birebir tenekelerden ip yumaklarından uzaylılar, kağıttan kayalar, her şey var

• REZAŞ BİR FİM
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.