Şimdi Ara

Dünyayı insanları yöneten gizli güç (Anket) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
53
Cevap
0
Favori
721
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki

Dünyayı insanları yöneten gizli güç (Anket)

(En Son Oy Tarihi: 26.12.2015)
Giriş
  • Beni yönetsinler ben halimden memnunum.

Ben mutlu olsam yeter, neyden mutlu olacağımı onlar ayarlasa da olur
  • "Kimse" şıkkı nerede?

Edit: Bu güçler o kadar "gizli" ki herkes biliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 24 Aralık 2015; 18:57:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • "Şerefsizim bi cinnet herşeyi halleder."
    -Kim Jong Un,2015

• Valbilken kullanıcısına yanıt
    Aynen hocam mesala kredi kartı kullanıyoruz adam 5 bin tl yazıyo limit 5 bin oluyor misal ama karşılıgı yok yani oraya yazdıgı rakam sadece ekrandan ibaret yani cebine banknot olarak girmiyor ama sen çalışıp borcunu ödemek mecburiyetinde oluyosun bilmem anlata bıldımı.arafatın hesabında 800 milyar dolar parasını birileri hortumladı adam öldükten sonra.bir sürü müsliman öldü abd başkanı sonra diyor ki arap baharı.

• Dünyayı AKP yönetiyor siz uyuyun
  • Lews Therin Telamon kullanıcısına yanıt
    Şimdi hocam şöyle anlatim bu ezoterik örgütlerin en önemli özelligi bilmesinlercilik yani bilinmesi gerekenleri öne sürüp asıl bilinmeyenleri ört bas etmek belki bu yazdıllarımdan bir üst asıl akıl olanlar gizli tutuluyorda olabilirde.bunu medya yoluyla cok ıyı yapıyorlar yılardır bir cok terrör örgütü olmayan topraklarını savunan toplulugu terrör örgütü diye insanlarınn beynini yıkadılar israil adamın topraklarına giriyor adam dogal olarak vatanını savunuyor ama savunan kesim terör örgütü ünvanını alırken asıl saldıran israil devlet oluyor bunu türk medyası yazıyor söylüyor ya.şaka gibi.terrörün asıl babası israildir.

• 2000Liseli kullanıcısına yanıt
    Akp kullanılıp atılıcak bir piyondur.deniz baykalın kasedi cıktı bakalım tayibin neyi cıkıcakta düşürücekler.bunlar piyondur.kullanıldıktan sonra atılıcak kişilerdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: cs_adolf

Şimdi hocam şöyle anlatim bu ezoterik örgütlerin en önemli özelligi bilmesinlercilik yani bilinmesi gerekenleri öne sürüp asıl bilinmeyenleri ört bas etmek belki bu yazdıllarımdan bir üst asıl akıl olanlar gizli tutuluyorda olabilirde.bunu medya yoluyla cok ıyı yapıyorlar yılardır bir cok terrör örgütü olmayan topraklarını savunan toplulugu terrör örgütü diye insanlarınn beynini yıkadılar israil adamın topraklarına giriyor adam dogal olarak vatanını savunuyor ama savunan kesim terör örgütü ünvanını alırken asıl saldıran israil devlet oluyor bunu türk medyası yazıyor söylüyor ya.şaka gibi.terrörün asıl babası israildir.

Ezoterik ne demek biliyor musun sen

Bir daha okudum da, dost olduğumuz İsrailden bahsettiğine emin misin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lews Therin Telamon -- 24 Aralık 2015; 20:33:54 >

• quote:

Özelikle bu yeni nesil osmanlı torunu oldukla rı unuturuldu farkı bir cok konuda beyinleri yıkanıp,oyun,yabancı müzik diziler vs gibi bunlarla genç nesli dinden uzaklaştırdılar ateizim çogaldı bu toprakları cok ariyacaklar bu savaş türk milletinin sonu olucak

Ben Osmanlı Küffarının torunu değilim.biz selefiler osmanlıya başkaldıran ilk topluluklardanız.

• quote:

Orijinalden alıntı: Gren Gablin

quote:

Özelikle bu yeni nesil osmanlı torunu oldukla rı unuturuldu farkı bir cok konuda beyinleri yıkanıp,oyun,yabancı müzik diziler vs gibi bunlarla genç nesli dinden uzaklaştırdılar ateizim çogaldı bu toprakları cok ariyacaklar bu savaş türk milletinin sonu olucak

Ben Osmanlı Küffarının torunu değilim.biz selefiler osmanlıya başkaldıran ilk topluluklardanız.

Arap akrabaların seni bekliyor

Bir nevi dışa kapalı tutulan gizli anlamınada gelir.sen ne anladın bak bakim

• quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Kane

quote:

quote:

Selefi olmak için arap mı olmak lazım cahile bak ya.

• quote:

Bir nevi dışa kapalı tutulan gizli anlamınada gelir.sen ne anladın bak bakim

Tamam işte, ezoterik örgütler bilinmezler. Dünyayı gerçekten yöneten insanlar varsa onları bilemezsin. Belki bu yukarıdaki örgütleri de önünüze atıyorlardır sizi oyalamak için.

Yani üye ateşe verilsin konu ban forum kilit

Bu forumda gördüğüm en cahil sen cıktın tebrikler.savaş çıkınca altına edicenden eminim.konuyu anlamadın cok beli kardeşim sen git süt iç vatanı savunucak olanlar bizleriz sizin ilk işiniz vatanı terk edip kaçmak olur.konuyu kirletme başka kapıya hadi

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Marcus Kane

quote:

quote:

Selefi olmak için arap mı olmak lazım cahile bak ya.

Etnik döküntü boş yapma burada asıl cahil sensin adamlara kafir damgası yapıştırdın hemen İslama hizmeti Araplardan çok yapan Türklere, hakarette bulunamazsın sağda solda bilgin tavırları ile dolaşma bundan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oscar Nixon -- 24 Aralık 2015; 20:46:37 >

• quote:

Bu forumda gördüğüm en cahil sen cıktın tebrikler.savaş çıkınca altına edicenden eminim.konuyu anlamadın cok beli kardeşim sen git süt iç vatanı savunucak olanlar bizleriz sizin ilk işiniz vatanı terk edip kaçmak olur.konuyu kirletme başka kapıya hadi

Benim babam emekli subay kardeşim ne diyon sen?

• quote:

quote:

/>

imzanı görmesinler kafan gider mazallah

• seçeneklerden sadece biri değil, birkaç tanesi.
    güçler dengesi diyebiliriz bunada.
    benim oyum rothschild, Rockefeller ve morgan aileleri ile mason teşkilatı üzerinde olurdu.
    O zaman böyle dalga geçicene babanın yaptıgı gibi vatanını savunucaksın öyle yazmakla olmuyor araştırıcaksın sorucaksın okuyacaksın vatanını kimler sömürüyor bakıcaksın ona göre insanlara hak vericeksin.ben insanlar bilgilensin istiyorum ögrensinler bilsinler ne oyunlar dönüyor görsünler istiyorum.bilmem anlata bildimi.bizim vatandan topragımızdan 50 milyar dolar teröre gidiyor bunu kimler biliyor??

• quote:

O zaman böyle dalga geçicene babanın yaptıgı gibi vatanını savunucaksın öyle yazmakla olmuyor araştırıcaksın sorucaksın okuyacaksın vatanını kimler sömürüyor bakıcaksın ona göre insanlara hak vericeksin.ben insanlar bilgilensin istiyorum ögrensinler bilsinler ne oyunlar dönüyor görsünler istiyorum.bilmem anlata bildimi.bizim vatandan topragımızdan 50 milyar dolar teröre gidiyor bunu kimler biliyor??

Blokladım seni çocuk. Max 14

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.