Şimdi Ara

DÜNYANIN HER YERİNDEN TÜRK RESİMLERİ! ŞAŞIRACAKSINIZ!KENDİ ARŞİVİM!700 RESİM (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
190
Cevap
1
Favori
10.812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • baska nickle heralde... hangi nickteydin ?
  • quote:

Orjinalden alıntı: 0130

baska nickle heralde... hangi nickteydin ?

Yıllaaarrr önnceeee. Nicki boşver.
  • İyide kendinle çelişmiş olmuyor musun bu durumda?

Kalkıp Dünya'dan Türkler başlıklı bir konuya 'Meksikalıları, Bolivyalıları, Kolombiyalıları, Kızılderilileri koyup bir de görülmemiş bir cüretkarlıkla 'yüzde yüz Türk bunlar' diyorsun ilk mesajlarında doğru mu? Doğru...

Sonra biz olmaz böyle şey diyince 'tamam onlar Türk değil ama Türk kökenli' diyorsun doğru mu? Doğru...

Son olarak yazdığım 'biraz da sert olduğunu kabul ettiğim' yazıya cevaben 'Meksikalıya Türksün desen has.. der sana' diyorsun... Nasil iş bu anlayamadım doğrusu.

Başlangıçta Meksikalılar %100 Türkdür gibi iddialı bir çıkış yapıp şimdi de Meksikalıya Türk deme sana küfreder diyorsun. Ne yani adamlara zorla sizin DNA'nızda Türklük var mı diyeceğiz... DNA'larda milletleri arayıp bulmakta bence en saçma bilimsel çalışmadır.

Ne diyim sen haklısın

Ama şunu da belirtiyim kafatasıcılıkla 'vatan sevme' arasında ince bir çizgi vardır. Umarım doğru tarafta kalırsın bir ömür.

Saygılar

* 3. maddenizde yazdıklarınızı bir cevap olarak görmüyorum. Orada abarttım olayı bende farkındayım 2 kişiyle aranızda geçen bir olayda bu cümleyi kurduğunuzun. Ama bu böylesi bir 'savaş nidası' attığınız gerçeğini değiştirmez. Bu da bana çok ama çok komik geldi, karşı çıktığım nokta budur. Sayı değil...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazat -- 24 Mayıs 2008; 13:43:58 >

• Kardeşim burada kendi aramızda yazışıyor,bu forumu Meksikalılar mı okuyor?

Ne kadar taktınız ya? Ne önemliymiş be. Antropoloji ve genetik bilimleri hoşuma gidiyor ne var bunda?

Ben bu konuyu 2 sene önce de açtım şimdi düşünce değiştirmedim ki,iddialı bir çıkış falan da değil.

Dün kü Juiliet gibisin valla.
  • Meksikalılar okusa durum değişicek yani

Anladım ben sizi de içinde bulunduğunuz ruh halini ama tanımlamaya dilim varmıyor...

Neyse ben uzatırsam siz üzüleceksiniz, size inanan pekçok kişi de hayal kırıklığına uğrayacak. Ama bari anlatılarınızı 'bunlar kesin kanıtlanmış bilimsel gerçeklerdir' niteliğinde insanlara lanse etmeyiniz.

Son olarak Kızılderliler '%100 Türktür' zihniyetindeki arkadaşlara soruyorum nasil oldu da Kızılderililer, Türklerin kültürlerinde 'en önemli 4-5 şeyden bir olan' atlardan bir haber yaşadılar Batı onları keşfedene kadar?

Bizim atlar bir anda 'lama'ya mı dönüştü yoksa donan Bering boğazından geçip Kuzey ve Güney Amerika'ya doğru yolculuk edince

Size kendi aranızda mutlu gündüz rüyaları. Lütfen yazdıklarımı saygısızlık olarak görmeyin, diğer milletlere ve devletlere de saygıda kusur etmeyin...

Saygılar

• Bana inanan insanlar neden hayal kırıklığına uğrasın ki.

Bu konuda okumanı tavsiye ederim.

Kızılderililer ve Türkler / Prof. Dr. Reha Oğuz TÜRKKAN

Bunu oku sonra tartışırız. İhtiyacınız olan her cevap orada var.

Etrüsklerin sal ile kıtaya vardığına kadar anlatmaktadır.

• Peki. Ama sen o kitabı okumuş bir kişi olarak bana yukarıda Kızılderililer hakkında soruduğum soruya cevap verebilir misin?

Aydınlanmak istiyorum, bekliyorum
  • Amerika kıtasına Türk ve Moğolların 3 göçü olmuştur. İkisinde denizden sal ile geldiklerini biliyoruz ancak bundan sonra neyle geldiklerini bilemiyoruz çünkü İspanyollar Mayaları işgal ettiği zaman bir çok belgeyi yaktı. Yani 3. göç dalgasında atlarla mı geldiler,at ile geldilerse o atlara noldu? Açlık ve sefalet döneminde onları yemek zorunda mı kaldılar,bunları bilemiyoruz.

Bunun dışında Meksikalı bir müşterimle düşüncelerimi paylaştım. Türklerle aynı kanda olduğunuzu düşünüyorum,çok benziyoruz dedim.

Haklı olduğumu ancak bir kısmının Hint kökenli diğer kısmının ise Türk kökenli olduğunu düşündüğünü Türkiye'ye geldikten sonra anladığını belirtti.
  • Bana biraz atıyorsun gibi geliyor,
    Copy Paste değil demişsin, Paso Hazır resimleri eklemişsin ,
    Görende her yerde Manken gibi türkler var sanacak.
    Sallama bi arşiv...
  • quote:

Orjinalden alıntı: byzihh�

Bana biraz atıyorsun gibi geliyor,
    Sallama bi arşiv...

Imageshack.us Hazır resim mi dostum?

Neyse canın sağolsun.
  • Anladım atları yedik o yüzden kurduğumuz yeni medeniyette 'henüz birkaç yıl önce medeniyetimizin ayrılmaz parçası olan atları' yok saydık ve biniciliği dahi unutup sadece taşıma, ticaret v.b durumlarda 'lama'ları kullandık binek hayvan olarak. (Hatta savaşlarda)

Onları da tam olarak binek hayvan olarak görmedik zaten...

Yanlış anlama ama müşterilerine pek itibar etmesen daha sağlıklı düşünebilirsin. Olay git gide kişiselleşiyor ve tuhaf bir hal alıyor. O yüzden bunu burada bırakıyorum.

Şunu belirtmeden geçemeyeceğim lakin; Moğolları Türk değilde 'Türklerin kuzeni' olarak gösterdiğiniz için çok sağolun, bu büyük bir alçakgönüllük örneği ve erdem benim gözümde

Saygılar

• quote:

Orjinalden alıntı: Yazat

Anladım atları yedik o yüzden kurduğumuz yeni medeniyette 'henüz birkaç yıl önce medeniyetimizin ayrılmaz parçası olan atları' yok saydık ve biniciliği dahi unutup sadece taşıma, ticaret v.b durumlarda 'lama'ları kullandık binek hayvan olarak. (Hatta savaşlarda)

Onları da tam olarak binek hayvan olarak görmedik zaten...

Yanlış anlama ama müşterilerine pek itibar etmesen daha sağlıklı düşünebilirsin. Olay git gide kişiselleşiyor ve tuhaf bir hal alıyor. O yüzden bunu burada bırakıyorum.

Şunu belirtmeden geçemeyeceğim lakin; Moğolları Türk değilde 'Türklerin kuzeni' olarak gösterdiğiniz için çok sağolun, bu büyük bir alçakgönüllük örneği ve erdem benim gözümde

Saygılar

Kardeşim atları yedik mi dedim? Belki hastalıktan ölmüşlerdir bunu bilemiyoruz diyorum,bahsettiğimiz olay 2000 sene önce gerçekleşmiş.

Ancak zamanla kanıtlar daha da çok gün yüzüne çıkacaktır,şu anda sadece son kalıntılar ve DNA raporları ile idare edebiliyoruz ki bu da Kızılderili-Türk sempozyomlarının bile düzenlenmesini sağlıyor. Ateş olmayan yerden duman çıkmaz derler.

Tartışman için teşekkür ederim.

Saygılar.

• quote:

Orjinalden alıntı: Genç Gök Türk

quote:

Orjinalden alıntı: byzihh�

Bana biraz atıyorsun gibi geliyor,
    Sallama bi arşiv...

Imageshack.us Hazır resim mi dostum?

Neyse canın sağolsun.

yani böyle çok uğraşmışsında bulmuşsun gibi,
    Hani Bana Oranın Saf Halkının resimlerinimi verdin.
    Popüler olmuş üç beş tane soyatarıyı koymuşsun.
    Kendi Ülkemden bile , Hani hangi tarihi kişiyi, Şair'i tarihçi'yi, Devlet adamının resmi var.
    Resmen Sallama, Popüler olanları koymuşsun, Eğer bu Arşiv ise Şöyle sıradışı Fotolar olması lazım. Özelliklede Yerli Halkın Yaşamından.
    Senin verdiklerini zaten Google'da bir tıkda bulursun.
    Diğer konuda Güzel resimler var... ama Bu Arşiv Sallama olmuş...
    Kurusa bakma Gerçek bu...Silinen Osmanlı Topiğinde Ne Resimler vardı. Yerli Halklardan...Öyle olması lazım.

• bunu da nogaylara ekle

• peki son mohikan abi dunya disi yasamdan hangi uygarliklar turktur, hangi galaksilerde yasarlar bilimsel olarak vardir birseyler elinde
  • türkiye'de yaşayan erkeklerin %94,1'i avrupa ve batı asya, %3,4'ü orta asya, %1,5'i hint ve %1'i afrika halklarıyla aynı y kromozomu haplogruplarına dahildir.

kaynak:

http://hpgl.stanford.edu/...hg_2004_v114_p127-148.pdf
  • aslında dünyadaki tek millet Türklermişte haberimiz yokmuş.çinden amerikaya kadar
  • hLL oLsun be usta
  • upppppp
  • upp up up
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.