Şimdi Ara

dünyanın en zor oyunu (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
6.402
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar geçen gün online bir oyun vardı forumda görmüştüm daha sonra aradım bulamadım forumda , bir adet labirentt var ve labirentin istediginiz yerine kuleler,toplar dikiyorsunuz , boğa ve çeşitli hayvanlar geliyo onları öldürünce level atlıyorsunuz , bilen varsa yardımcı olsun
  • 10. bölümü geçemedim death bi anda 200 felen oldu
  • quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

Arkadaşlar geçen gün online bir oyun vardı forumda görmüştüm daha sonra aradım bulamadım forumda , bir adet labirentt var ve labirentin istediginiz yerine kuleler,toplar dikiyorsunuz , boğa ve çeşitli hayvanlar geliyo onları öldürünce level atlıyorsunuz , bilen varsa yardımcı olsun

http://www.novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/

• 50de bıtıyo en basıtı ve fınal bolumu. sadece mantık kullanılıyo. tek bıseyı buldugunuz zaman bıtıyo. gercı butun bolumlerın puf noktası var ama fınaldekı en guzelı
  • quote:

Orjinalden alıntı: gözleme

quote:

Orjinalden alıntı: Z-DGİ

Arkadaşlar geçen gün online bir oyun vardı forumda görmüştüm daha sonra aradım bulamadım forumda , bir adet labirentt var ve labirentin istediginiz yerine kuleler,toplar dikiyorsunuz , boğa ve çeşitli hayvanlar geliyo onları öldürünce level atlıyorsunuz , bilen varsa yardımcı olsun

http://www.novelconcepts.co.uk/FlashElementTD/

Hocam saol ya çok makbule geçti.

• bu oyunda 23 nasıl geçiliyor taktiğini bilen var mı

edit:hallettim saolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi radressss -- 13 Haziran 2008; 21:31:09 >
  • 7'de sıkıldım, sıkıcı yaw
  • Oh beee! 10. bölümü geçtim Death : 52

16'da sıkıldım çıktım .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rîtchîe Blackmore -- 13 Haziran 2008; 21:50:54 >
  • yaw bende hiç bişi hareket etmiyo nasıl oynuyonuz bunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: plmpcity

Oh beee! 10. bölümü geçtim Death : 52

16'da sıkıldım çıktım .

alla alla herkes sıkıldım çıktım dio bi kere de pes ettim çıktım diyeniniz yok

26 pes artık başka bi zamana
  • ben oyunun müziğini beğendim....kimdir nedir bilen war mı?!
  • 30 dayım bende 2 gündür oynuyorum baya ilginç hırs yaptım ama geçemicem heral 30 u hiç bişi bulamadım saçma sapan dönüyo kırmızı toplar
  • Biraz uğraşınca sinir ediyo ya :D
  •  dünyanın en zor oyunu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi |_ÖmeR_| -- 29 Haziran 2008; 21:38:31 >

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.