Şimdi Ara

Dünyanın En populer Online oyunları ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • 1- Bu konu altında bazı arkadaşlar saçma sapan başlıklar açmış .. Güzel online oyunlar arayalım diyoruz yok pokemondan saçma sapan oyunlar yok popomunda özel ders vermek isteyenler.. Herşey karma karışık..saçma sapan özel oyunların konu başlıklarından başka birşey bulamıyoruz.. Çöplüğe dönmüş burası...

Buraya kadar okuma kararlılığını gösterenlere asıl sorunumu anlatmak istiyorum..

2- Benim merak ettiğim Tv lerde ve gazetelerde okuduğuğum kadarıyla dünyada oldukça populer olan ve 100 binlerce oyuncunun oynadığı ve online oyunlardan para kazanılan resmen işin profesyonelliğe dökküldüğü online oyunları bulabilmek.. Oynamak amacı ile değil de merak ettiğimden.. Yani türk arkadaşlarımızın oynadığı oyunları görebiliyoruz genelde istanbul gibi silkroad gibi ogame gibi oyunlar... Ama dünya da yeni ortaya çıkan oyuncaların para kazandığı çok profesyonelce hazırlanan pek çok oyun var..

( hesap satılan oyunlardan bahsetmiyorum ki oda çok saçma ... Level kasıyor adam eve kapanım haftalarca doğal olarak sıkılıp satmaya çalışıyor.. Kimsede almıyor tabii. :)

Benim kastettiğim online oyun esnasında mesela oyunda bir mekan alıp orada savaşanlardan belli bir ücret (gerçek para ) alınan oyunlar..

Okuduğum kadarıyla bir isveçli adam böyle biroyundan ayda 30 bin dolar kazanıyormuş.. Oyunun içinde aldığı savaş alanı ile...

Burada benim amacım Bukadar çok oyunu buralardan okudum çoğunu vaktim olduğu kadarıyla inceledim ( içine girp oynadığım online oyun 4 ü geçmez )

Ama hepsi bana vasat geldi.. Hepsi aynı tarz.. Basit ve belli bir süre sonra inanılmaz sıkıcı....

Ya bunlardan kimsenin haberi yok .. Yada bahsedildide benim haberim olmadı...

Not : Yazım eleştirilebilir tıpkı benim türk oyuncuları eleştirdiğim gibi ama bu konuda bilgisi olan bu eleştirileri sunarsa daha akıllıca hareket etmiş olur..

• Hani Oyun???

• quote:

Orjinalden alıntı: sagoqa

Hani Oyun???

Çok komik oldu mhani bana oyuncak

• neymiş bu oyun ya
  • quote:

Orjinalden alıntı: evrimsel

1- Bu konu altında bazı arkadaşlar saçma sapan başlıklar açmış .. Güzel online oyunlar arayalım diyoruz yok pokemondan saçma sapan oyunlar yok popomunda özel ders vermek isteyenler.. Herşey karma karışık..saçma sapan özel oyunların konu başlıklarından başka birşey bulamıyoruz.. Çöplüğe dönmüş burası...

Buraya kadar okuma kararlılığını gösterenlere asıl sorunumu anlatmak istiyorum..

2- Benim merak ettiğim Tv lerde ve gazetelerde okuduğuğum kadarıyla dünyada oldukça populer olan ve 100 binlerce oyuncunun oynadığı ve online oyunlardan para kazanılan resmen işin profesyonelliğe dökküldüğü online oyunları bulabilmek.. Oynamak amacı ile değil de merak ettiğimden.. Yani türk arkadaşlarımızın oynadığı oyunları görebiliyoruz genelde istanbul gibi silkroad gibi ogame gibi oyunlar... Ama dünya da yeni ortaya çıkan oyuncaların para kazandığı çok profesyonelce hazırlanan pek çok oyun var..

( hesap satılan oyunlardan bahsetmiyorum ki oda çok saçma ... Level kasıyor adam eve kapanım haftalarca doğal olarak sıkılıp satmaya çalışıyor.. Kimsede almıyor tabii. :)

Benim kastettiğim online oyun esnasında mesela oyunda bir mekan alıp orada savaşanlardan belli bir ücret (gerçek para ) alınan oyunlar..

Okuduğum kadarıyla bir isveçli adam böyle biroyundan ayda 30 bin dolar kazanıyormuş.. Oyunun içinde aldığı savaş alanı ile...

Burada benim amacım Bukadar çok oyunu buralardan okudum çoğunu vaktim olduğu kadarıyla inceledim ( içine girp oynadığım online oyun 4 ü geçmez )

Ama hepsi bana vasat geldi.. Hepsi aynı tarz.. Basit ve belli bir süre sonra inanılmaz sıkıcı....

Ya bunlardan kimsenin haberi yok .. Yada bahsedildide benim haberim olmadı...

Not : Yazım eleştirilebilir tıpkı benim türk oyuncuları eleştirdiğim gibi ama bu konuda bilgisi olan bu eleştirileri sunarsa daha akıllıca hareket etmiş olur..

asLında second Life wardı ama saawaş warmı biLmiom onda

• Dünyanın en popüler online oyunu gaia online dır ayrıca forumuda dünyanın en büyük forumudur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    En Sevilen Oyunu Yaşayin
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: SHEFTALI

Dünyanın en popüler online oyunu gaia online dır ayrıca forumuda dünyanın en büyük forumudur

aslında bilg indirilenlerden en iyisi wowdur

Chica, tu quieres jugar con un Latino?
    Por los todos o los menos, si tu quieres lo regreso
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.