Bildirim
Dünyanın en pahali defans oyunculari
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
2002 yılında ferdinanda verilen 46m o zaman çoook büyük bir para
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Aradesh
Alındığı seneden sonra bonservisi konışulmadı knk
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Sir Alex Ferguson
quote:
Orijinalden alıntı: Aradesh
belki bunların da konuşulmayacak
-
Benim anlamadığım millette forvet oyuncusunun bir defans oyuncusuna göre daima pahalı olması gerekiyor gibi bi aglı var.Defans oyuncuları neden dışlanıyor bu kadar anlamadım.
Misal bir maldini,bir cannavaro,bir beckenbauber,bir nesta en az 150 milyon euro etmez mi şu piyasada?Bence eder. -
-
Hiç birinin bir Nesta , Maldini , Roberto Carlos ya da Cafu ayarında olmayışı düşündürücü .
Hatta yarısından çoğu , yukarıda saydığım isimlerin kramponunu silemez -
Ferdinand o parayi ederdi, yasi da gencti. Bu topcu 27 yasinda ve Soudan geliyor. Kapali kutu. -
Liverpool ne zaman çok para verip bir transfer yapsa aklıma Carroll geliyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: Asil Türk Kanı
Benim anlamadığım millette forvet oyuncusunun bir defans oyuncusuna göre daima pahalı olması gerekiyor gibi bi aglı var.Defans oyuncuları neden dışlanıyor bu kadar anlamadım.
Misal bir maldini,bir cannavaro,bir beckenbauber,bir nesta en az 150 milyon euro etmez mi şu piyasada?Bence eder.
+1 Bunu yazmaya gelmiştim. İlla forvetler mi para etmek zorunda ?
quote:
Misal bir maldini,bir cannavaro,bir beckenbauber,bir nesta en az 150 milyon euro etmez mi şu piyasada?Bence eder.
forvetlerin 1 adim daha pahali olmasi lazim. cunku top sende degilken yapabileceklerin sinirli, top sendeyken bir adim ondesin. hamle avantajin var. dunyanin en iyi forveti top ayagindayken dunyanin en iyi defansina gore daha avantajli. o yuzden sonuc anlaminda daha belirleyici oluyor hucum oyunculari.
quote:
Ramos falan yaslandı ama marceloyu parayla alamazsın madridden şuan bence.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: VYC Majoris
Liverpool ne zaman çok para verip bir transfer yapsa aklıma Carroll geliyor.
Aynısını yazacaktım.Ağzın bal yesin... -
Cafu demek ki bugün 150 milyon € ederdi ..
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
quote:
forvetlerin 1 adim daha pahali olmasi lazim. cunku top sende degilken yapabileceklerin sinirli, top sendeyken bir adim ondesin. hamle avantajin var. dunyanin en iyi forveti top ayagindayken dunyanin en iyi defansina gore daha avantajli. o yuzden sonuc anlaminda daha belirleyici oluyor hucum oyunculari.
hücum oyuncuları daha belirleyici olur diyon da italya 4 kere dünya kupası almadı mı defanslarıyla yoksa italyanın hücum futbolu oynayarak dünya kupaları var mı ?2006 da defansla almışlardı.
-
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Paşa Hazretleri
quote:
hücum oyuncuları daha belirleyici olur diyon da italya 4 kere dünya kupası almadı mı defanslarıyla yoksa italyanın hücum futbolu oynayarak dünya kupaları var mı ?2006 da defansla almışlardı.
temel olarak dedim. temelde hamle ustunlugunu elinde tutan hep daha avantajli olur. defans hucumcunun hamlesine gore sekil alir. takim savunmasi da bireysel savunma da. italya aldigi senelerde hucumcu takimlardan daha saglam defans yapmistir o ayri. brezilya da 5 kez aldi yine 1 adim onde sayilir. 2006'da lippi icin italya'nin kimligini degistirdi deniyordu daha hucumcu oynatmisti onu soylemek lazim.
herkes elestirir savunma yapan takimlari mesela ben cok saygi duyarim. hucum yaparak kazanmaktan daha zor bir sey cunku. ama dedigim gibi hucumcuya para gommek savunmaciya para gommekten daha garanti gibi gorulebilir. messi ronaldo her sene 50+ gol atiyorlar. her mac potansiyel olarak bunlar atacak belli. durdur. ama yine atiyorlar. çünkü savunma cok daha zor bir is. en basindan beri de bu yuzden hucumculara verilen para daha one cikiyor. yaptiklari is daha zahmetsiz ve garanti.
tabii benim dusuncem kimisi de der iyi savunma kurdum mu en iyi hucumu da kitlerim. kendi fikridir
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hücum oyuncularının pahalı olmasını anlarım ama şuan ki futbolda defans, orta sahadan daha önemli, fiyat olarak 2. defanslar olmalı ve öylede oluyor gibi. -
Thiago Silva psg li ? :) -
Nesta, Maldini falan şimdi futbol oynasa 150m euro edecekler demek
En Beğenilen Yanıtlar

|
|
Benzer içerikler
- dünyanın en iyi çalım atan futbolcusu
- underrated futbolcular
- son 20 yılda avrupa"da en çok puan toplayan türk takımı
- tod tv
- trt frekans 2024
- football manager 2024 ücretsiz
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X